18 juni 2012 -- 8:00

Tur/retur Èze, i et av fjellene ved Nice. Ca. 500 meter over havet. Lunsj på toppen. Så bratt å gå nedover fjellsiden at beina begynte å skjelve – helt som da jeg gikk ned trappene i Eiffeltårnet i 2005. Hvis man vet hvor man skal se så ser man litt av huset til Bono på det ene bildet. Og dere, se det klare vannet a! Perfeksjon!

Av Kamilla | 5 Kommentarer »
  1. Klara sier:

    hei kamilla 🙂 lurer på noe jeg. er du fornøyd med vektnedgangen og koppen din nå? eller vil du enda mer ned i fettprosent? lurer også på om du har lyst å skrive et innlegg om selvtilitt nå og selvtilitt for 20 kilo siden, er det blitt noe forskjell? altså det rent mentale når der kommer til hvordan du ser på deg selv og ditt utseende.

  2. h sier:

    En ting jeg lurer på: Reiser du alene? 🙂

  3. Nydelige bilder, Kamilla <3

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.