17 juni 2012 -- 8:07

Til, rundt, og fra Cap Ferrat. Langs kysten, der det konstant er noe fantastisk å hvile øynene på. Da jeg gikk denne turen for første gang var jeg en del år yngre, men jeg sier «det huset skal jeg ha» nøyaktig de samme stedene, og kystveien er fortsatt i tipp topp stand. (Og de mange trappetrinnene er fortsatt slitsomme)

Av Kamilla | 12 Kommentarer »
 1. Herregud, så fint! Er dette I Monaco?:-)

 2. Linn sier:

  Ser herlig ut. Håper du koser deg og nyter feriefølelsen. Søndagsklem

 3. Cecilie Maria sier:

  Det ser rett og slett helt fantastisk ut å være der! Heldige deg!!

 4. HANNE sier:

  Er du albiner :-)?

 5. S sier:

  Skal til nice neste uke! hvor kjøpte du nike-skoene? og har du sett et sted hvor de selger marc jacobs?

  • Kamilla K sier:

   Anbefaler Planet Jogging, ligger i en sidegate rett ved place massena (avenue felix faure), også har de en del utvalg på Footlocker (den største ligger et lite stykke opp i avenue jean medecin) og noe på Go Sport (på place massena). Marc by Marc Jacobs har de i hvert fall en del av på Lafayette (nok en ting du ser fra place massena) 🙂 God tur!

 6. Ser helt nydelig ut <3

 7. Elina sier:

  Wow så vakkert!! Håper du koser deg! Her hjemme i Norge har jeg kost meg med bloggen din. Min nye favorittblogg <3 Virkelig super! Tror jeg har lest nærmere 40 sider til nå, og alt er like supert og motiverende!! Og så mye god mat du lager! Jeg vet ikke om dette kanskje kommer frem lenger bakover, men jeg lurte på noe ang krydder 😛 hehe. Hva slags krydder bruker du i den dippen som du av og til har til grønnsaker, og hvordan krydrer du kyllingen og fisken? Leste at du brukte fiskekrydder, men pleier du å bruke andre ting også? Ser så nommi ut! Ha en god tur videre! 😀

  • Kamilla K sier:

   Haha, herlig kommentar 😀 Takk! Jeg har ikke noe fast krydder jeg bruker, men de det går mest av er salt, pepper, paprika, cumin, chili, curry, fiskekrydder og noen ganger bbq-krydder. Og urteplanter som basilikum osv. 😉 Og taco-krydder – såklart! 😀 Og i salater har jeg noen ganger et salatkrydder fra Santa Maria. 🙂

 8. Luisa sier:

  Blir helt reisesyk av å se gjennom alle innleggene dine!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.