Boktips: Maleren fra Shanghai

Etter å ha lest “Morgen i Jenin” gikk jeg på Ark og sa at jeg ville lese en bok til av samme type. Fikk anbefalt tre-fire stykker, blant annet denne. Skulle ønske jeg husket hvem på Ark som tipset meg om det, for vedkommende fortjener en stor takk. En utrolig god bok!

Handler om en jente, Yuliang, på 14 år, som blir solgt til et horehus for å gjøre opp for onkelens gjeld. I huset skjer det en hel del, og en dag er det en mann som forelsker seg i jenta, og kjøper henne fri. Utviklingen videre er ikke bare en dans på roser, ettersom handlingen foregår i Kina på 1920-tallet. Veldig interessant og bra bok, om en spesiell og trist skjebne. Anbefales!

5 kommentarer til “Boktips: Maleren fra Shanghai

  1. Mariann

    Takk for tips! Er på desperat bokjakt så dette passet bra! Skal kjøpe begge to jeg 🙂 Ha en fin helg!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *