27 mai 2012 -- 14:46

For en fantastisk god treningsuke! Okei, jeg sier det kanskje hver uke, men denne uken har virkelig overgått de siste ukene. Tor-Arne og jeg har vært helt i ekstase etter hver styrketrening, og løpingen har bare vært en fryd fra ende til annen. I tillegg har jeg tilbragt en del timer i skogen, og det fører til en svært blid Kamilla.

Mandagens økt ble kort, men god. Måtte komme meg hjem til bøkene, men fikk noen gode intervaller likevel.

Skogstur på kvelden, etter semesterets siste eksamen. Fornøyd og varm.

Har vært så utrolig fokusert på trening denne uken, så det har ikke blitt ett eneste styrketreningsbilde, men heisbilde blir selvsagt alltid prioritert. Vi glemmer noen ganger å trykke på knappen til og med, fordi vi er så opptatte med å ta bilde. Det skulle jeg kanskje ikke nevnt, men…

Skogstur på torsdag, og skogstur på fredag, i samme shorts. Østmarka<3

Lørdagsøkten tok vi på Bislett, noe som viste seg å være en tabbe. Savnet Spektrum sterkt, men det ble en god økt likevel, selv om det var svært folksomt der. Og på Bislett har de lekestativ for voksne! Haha.

Dagens økt. Herlighet så varmt! Badet i min egen svette etterpå! Værsågod for den detaljen, haha.

Nå skal jeg tilbake til hagesamling med mor og søster. Nyt dagen! Hejdå!

Av Kamilla | 14 Kommentarer »
 1. Mira sier:

  Du er så inspirerende med treningen din 🙂 Ha en god søndag!

 2. Kamilla, du er så FLINK! jeg føler jeg sier dette hver søndag, men du er det, så da fortjener du skryt!

 3. Lisa K. sier:

  I august flytter jeg til Lambertseter, og bildene dine fra turene i Østmarka gjør at jeg gleder meg veldig til å gå tur der i høst! 😉

 4. Cecilie Maria/ Going Faster sier:

  Det lekestativet så ut som noe for meg! 😀 Gøy!

  Og for en herlig uke! Du er så flink! 😀 Full aktivitet!

 5. Trille sier:

  WOW! Flink, altså. De løpeøktene, hurra! 🙂 Og dette nydelige været, altså. Det er jo en fryd å gå turer i det. Mmmmm. Og bade i egen svette; det kan jeg skrive under på – jeg var søkkvåt etter begge løpeøktene denne uken.

 6. Kris sier:

  Så flink! 🙂 Kunne du skrevet litt om hvordan du har trent for å kunne løpe så langt, så raskt? Mitt mål er å løpe 10km på under 60min. Rekorden er 1time 1min, så det er ikke langt unna, men det virker så uoppnåelig likevel! Men du inspirerer 🙂

  • Kamilla K sier:

   Kris: Holder på å lage et innlegg om det 😉 Er bare ikke noe jeg prioriterer når det er så mye annet gøy som skjer, men regner med å ha det ferdig i løpet av uken 🙂

 7. Du er vanvittig flink, Kamilla! Blir veldig inspirert av deg 🙂

 8. Hedda sier:

  Supert! 🙂 Du er rå flink! Men hvorfor var Bislett en tabbe? Mindre plass og ustyr til egentrening, eller? 🙂

  • Kamilla K sier:

   Hedda: Takk 🙂 Masse folk, mindre plass, mindre utstyr og ikke minst ANNET utstyr 😉 Men hovedsakelig fordi det var så vanvittig mange mennesker der. Dro dit fordi Spektrum åpnet én time senere, og det var det ikke verdt. Menmen, ingen krise!

 9. Luisa sier:

  Wooow 😀 Flinkeste! Og så mange øvelser, hvor lenge er du på trening når du trener styrke? Ønsker deg en fin ny treningsuke 🙂 Jeg har allerede startet min og det var herlig!

  • Kamilla K sier:

   Luisa: Vanligvis blir det en times tid, men nå som jeg har ferie blir det lett halvannen time 🙂 I dag ble det 75 min, og jeg gikk ut med tidenes mestringsfølelse pga kvaliteten på økten! Gøy! Takk, og god treningsuke til deg også! 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.