20 mai 2012 -- 12:09

Jepp, det er den dagen tiden av uken igjen. Tid for å se tilbake på hva man har oppnådd, og hva som kanskje må forandres til de kommende ukene. Jeg har trent litt vel mye denne uken, men energinivået har rett og slett vært så høyt, og treningsgleden har fylt kroppen. Når motivasjonen og lysten er på topp blir det gjerne slik.

Tirsdagstreningene har alltid så god kvalitet. Elsker det! Markløftlykke, knebøymoro, egobilde og hacksquat.

Tirsdagstur. Onsdagsintervaller. Fredagsløp. Nikekjærlighet.

En våt start på 17. mai i år. Løp en liten runde i plaskeregnet. Var klissvåt etterpå, men når man kan hoppe rett i dusjen så gjør jo ikke det noe. Nike GPS-klokka tåler heldigvis slike forhold.

Tor-Arne og jeg var nesten alene på SATS i går, så det feiret vi(les: jeg). Danset rundt Tor-Arne, og dro den ene morsomme spøken etter den andre. Å få folk til å le mens de løfter tungt – det er gøy det!

Plagsomt mye energi om morgenen? Jeg? Nei, det skjer aldri… Haha! Og dere – ikke tren tung styrke. Dere blir superstore og bulkete, og kommer generelt til å se ut som menn på steroider bare dere ser på en vektskive. #ironi

Fra gårsdagens tur med en god venninne. Hun ble bittelitt oppgitt da jeg valgte en rute med mange oppoverbakker, men så dro jeg bare noen superartige spøker midt i de bratte bakkene, og da ble alt bra.

Dagens økt. Måtte nesten prioritere å komme meg hjem til bøkene (og MAT!!!), så det ble ikke halvannen time, slik som søndagsøktene har vært de siste ukene. Absolutt fornøyd likevel!

Har aldri vært så sterk eller hatt så god kondisjon som jeg har nå. Elsker det herfra og til Pluto (savner at Pluto var en planet)! Det er så gøy at det går ikke an å forklare. Er så stolt og glad for at jeg har kommet hit! Jiiiha!

Av Kamilla | 21 Kommentarer »
 1. Hanne sier:

  Du er helt utrolig Kamilla. Sinnsykt flink er du!!! Det «beste» er jo å se hvor flink du har blitt på relativt kort tid. Jeg hadde store planer om å trene mye styrke dette semesteret, men jeg har ikke vært så flink som jeg ønsket. Men, jeg har vært flink på konisjonstrening da, så det får jeg heller være stolt av. Heldigvis er det bare noen uker igjen til eksamene mine er over, og da er det nye muligheter til å komme bedre i gang med styrke 😉 Ønsker deg en flott lese-dag. Det er det samme dagen min består av! Heldigvis er det litt spennende det jeg leser på i dag, da går det mye lettere ;

 2. Ine sier:

  Det er så inspirerende å lese bloggen din, Kamilla! Du er virkelig en sprudlende jente 😀

 3. Ida sier:

  Haha. Jeg ble glad av å lese dette innlegget! Og ikke minst inspirert. Må få rumpa i gir igjen snart. Har gått litt i stå de siste uken grunnet mye skolearbeid.

  Stå på videre, Kamilla!

 4. Going Faster sier:

  Fantastisk! Du er så flink! 😀

 5. E sier:

  Det er virkelig imponerende hvor flink du er med trening i eksamensperioden! Her blir det ofte litt med tanken, selv om jeg vet at man får så mye ut av det. Litt trening innimellom blir det heldgivs. Jeg var også alene i styrkeavdelingen en halvannen time denne uka og jeg slo meg virkelig løs(ingen dansing, kanskje neste gang). Har lenge hatt lyst til å prøve meg på alle mulige slags styrkeapparater(og ikke minst knebøy), men aldri helt turrt(vet, unødvendig men slik var det bare). Og jeg fikk prøvd på alt jeg ville, og nå har jeg mer selvtillit(og latterlig såre muskler) til å prøve meg på styrke når rommet er stappfullt av folk:)

 6. Jeg bare elsker disse søndagsinnleggene med treningsopddatering. Jeg leser alt til den minste detalj – to ganger – minst!
  Dagens økt var jo superrask! Nesten en gjennomsnittshastighet på 12 km/t jo! Snakker vi rekord? Hva er persen på mila? 🙂

  Nei, dette var jo en råbra treningsuke!! Du har all grunn til å være stolt av deg selv! Og tenk på så mange du inspirerer! Hvertfall meg! 🙂

  • Kamilla K sier:

   SMOT: Haha, herlig! Persen på mila er 50 ettellerannet. 50:18 eller noe i den duren 😉 Herlige ord <3 Blir glad for sånt!

 7. Lene sier:

  Så utrolig flink du har vært – inspirasjon!!
  Jeg har vært syk og er nå forkjølet og har ikke fått trent på over en uke;( men gleder meg til å komme igang igjen:)

 8. Carina sier:

  Du er virkelig en inspirasjon, Kamilla! Synes det er veldig kjekt å lese det du skriver, og ikke minst se på alle de fine bildene du legger ut 🙂 Kunne du fortalt litt om hvordan du startet med jogging? Sliter litt med å finne motivasjonen til å ta meg en joggetur! Ha en super søndag 😀

  • Kamilla K sier:

   Carina: Jepp, holder på å mekke et innlegg om løping fra starten til nå 😉 Kommer nok i løpet av uken, hvis jeg bare får summet meg til å prioritere det!

 9. Tess sier:

  Åh, jeg blir virkelig glad inni meg når jeg leser og ser hvordan du sprudler! Det er herlig å se hvor utrolig flink du er til å få lirket inn trening, uansett hvor mye annet som skjer 🙂 Jeg har sagt det mange ganger før, men kan ikke få sagt det nok; Du er min største inspirasjonskilde. Virkelig, de dagene jeg kanskje er litt lei, skal på trening, men har litt lyst til å bare.. ikke. Så tenker jeg på deg, og på et eller annet vis ender jeg opp på senteret. Og man føler seg jo alltid mye bedre etter en god treningsøkt 😀

  • Kamilla K sier:

   Tess: TUSEN, tusen, tusen takk! Wow! Blir litt satt ut av slikt. Takk (igjen). Ubegripelig at lille meg kan inspirere på et slikt nivå, men for all del – veldig hyggelig!

 10. Trille sier:

  Du er så flink, hurrahurrahurra! 🙂 Blir så glad og inspirert av deg, at det er så deilig. 🙂

 11. Flink du har vært denne uka! Du burde være storfornøyd med egen innsats 🙂

 12. Lene sier:

  Knallbra uke, ikke treningsfri på 17. mai engang 😮 gleder meg til løpeinnlegg 🙂

 13. Ida Talette sier:

  Woooohoooo, go Kamilla!!!!! Deilig å føle at man bobler av glede, både i treningssammenheng og generelt i livet 🙂 Er jo ekstra deilig nå som sola viser seg fra sin beste side og en kan løpe rundt i skogen 🙂 Hva med en liten motivasjonskonkurranse på nikeplus?

 14. Oi! Da er sikker på at du kommer ned på 40-etellerannet om du prøver igjen! 🙂

 15. Heidi sier:

  Du er så super, super flink!!:) Gleder meg til jeg er ferdig med eksamen, da blir det ikke korte økter og hurramegrundt mer! Sammen med sommerferie selvfølgelig, det skal bli så braaa!:) *jippihopp*

 16. Luisa sier:

  Herlig! Og du, tusen takk for så fine ord på bloggen min <3 Slikt gjør meg kjempeglad, og ikke minst motivert til å bare stå på videre 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.