Teselskap

Tirsdag ettermiddag med bestebolla mi. Et aldri så lite teselskap. Nydelige Mia var også med. Noe Gina og jeg prater mye om er kvalitet på vennskap og familiebånd, og respekt for medmennesker. Skulle gjerne skrevet en hel bok om det, men hovedbudskapet er at jeg håper dere tar vare på de gode menneskene dere har i livet!

Håper du koser deg i London, Gina!

Og håper alle andre får en herlig fredag!

19 kommentarer til “Teselskap

 1. Ellen Marie

  Fine bilder og utrolig fint teservise…Fin hund:) Ja her var det rett og slett mye fint! Godstemning:)

  Svar
 2. Going Faster

  Hahaha, herlige hunden! <3 Jeg smelter helt…

  Og så sant, så sant, det du sier om å ta vare på de beste menneskene i livene våre… Takk Gud for gode venner!!

  Ha en deilig fredag, sprekus!

  Svar
 3. Enits

  Haha liker hvor inkluderende du er Kamilla 🙂 Her er alle vekommen ved bordet ser jeg 🙂 Hunder er jo så koselig, verdens bestevenn!
  God helg 🙂

  Svar
 4. Ida

  Gode venninner er verdt å ta vare på! Ha en flott helg, Kamilla! Kos deg med tacofredag 😉

  Svar
 5. Hanne

  Så koselige bilder! Elset utsikten, og den skjønne hunden med hode på kanten. Det så idyllisk ut. Håper du får en fin lørdag 🙂

  Svar
 6. Martine

  Jeg elsker tekanna! Og forøvrig alt annet på den her bloggen, som jeg har brukt halve natta mi på nå i stedet for å sove. Rumler i magen av matoppskriftene, og merker at jeg faktisk har lyst til å trene – noe jeg ikke har gjort siden mars – all ros til deg! Ikke så mange blogger som har klart å motivere seg så mye, så jeg håper motivasjonen fortsatt er der i morgentidlig! Men først og fremst er jeg nødt til å vite hvor du har fått tak i den tekanna? Den fineste jeg har sett på lenge!

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   For en herlig kommentar – fikk meg til å smile 🙂 Gina og jeg trodde det var en tilfeldig, vanlig tekanne hjemme hos foreldrene hennes, men det viser seg at den er supergammel og dyr! Haha oooops! Ikke rart den er fin! 😛

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *