11 mai 2012 -- 7:45

Tirsdag ettermiddag med bestebolla mi. Et aldri så lite teselskap. Nydelige Mia var også med. Noe Gina og jeg prater mye om er kvalitet på vennskap og familiebånd, og respekt for medmennesker. Skulle gjerne skrevet en hel bok om det, men hovedbudskapet er at jeg håper dere tar vare på de gode menneskene dere har i livet!

Håper du koser deg i London, Gina!

Og håper alle andre får en herlig fredag!

Av Kamilla | 19 Kommentarer »
 1. Marte W sier:

  Så fin tekanne! God fredag til deg, Kamilla 🙂

 2. Ellen Marie sier:

  Fine bilder og utrolig fint teservise…Fin hund:) Ja her var det rett og slett mye fint! Godstemning:)

 3. Going Faster sier:

  Hahaha, herlige hunden! <3 Jeg smelter helt…

  Og så sant, så sant, det du sier om å ta vare på de beste menneskene i livene våre… Takk Gud for gode venner!!

  Ha en deilig fredag, sprekus!

 4. Så koselig!v Og guri,så fint vær dere har. Her har regnet kommet, igjen…

 5. Enits sier:

  Haha liker hvor inkluderende du er Kamilla 🙂 Her er alle vekommen ved bordet ser jeg 🙂 Hunder er jo så koselig, verdens bestevenn!
  God helg 🙂

 6. Lisa K. sier:

  Jeg liker dette innlegget – på alle mulige måter! Goood helg! 🙂

 7. kristine sier:

  åh så koselig! 🙂 venner og familie er faktisk det viktigste jeg har i livet mitt. og for en vakker vovse 😀

 8. Trille sier:

  Så koselig! Det er viktig å ta vare på familie og venner, de gode! 🙂
  Fine voffsen. 🙂

 9. For en nydelig utsikt og flotte bilder <3

 10. Ida sier:

  Gode venninner er verdt å ta vare på! Ha en flott helg, Kamilla! Kos deg med tacofredag 😉

 11. christine sier:

  kan jeg komme på teselskap en dag sola kommer igjen? kan ta med thorvald, selvom han ikke rekker opp til bordet.

 12. Hanne sier:

  Så koselige bilder! Elset utsikten, og den skjønne hunden med hode på kanten. Det så idyllisk ut. Håper du får en fin lørdag 🙂

 13. Eva Isabel sier:

  Synes bare ordet bestebolla er helt herlig. Smiler når du skriver det. God lørdag i solen.

 14. Alexa sier:

  Ser så koselig ut! Jeg må bare si at du er råvakker i den røde blazeren!!

 15. Gina sier:

  hihi kjempe kooos <3 love you

 16. Inger-Lynn sier:

  For en fin utsikt og sååå søt hund,er den din? Alltids godt å snakke med gode venniner,det er gullverdt 🙂

 17. Martine sier:

  Jeg elsker tekanna! Og forøvrig alt annet på den her bloggen, som jeg har brukt halve natta mi på nå i stedet for å sove. Rumler i magen av matoppskriftene, og merker at jeg faktisk har lyst til å trene – noe jeg ikke har gjort siden mars – all ros til deg! Ikke så mange blogger som har klart å motivere seg så mye, så jeg håper motivasjonen fortsatt er der i morgentidlig! Men først og fremst er jeg nødt til å vite hvor du har fått tak i den tekanna? Den fineste jeg har sett på lenge!

  • Kamilla K sier:

   For en herlig kommentar – fikk meg til å smile 🙂 Gina og jeg trodde det var en tilfeldig, vanlig tekanne hjemme hos foreldrene hennes, men det viser seg at den er supergammel og dyr! Haha oooops! Ikke rart den er fin! 😛

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.