1 mai 2012 -- 8:07

Etter mange timers lesing i går begynte det å krible i beina. Treningsklær kom på, jeg tenkte en ekstra gang på om jeg ikke skulle fortsette tradisjonen med hviledag på mandager, så lo jeg av den tanken, og la ut på tur. Jeg klarer ikke begripe at jeg har kommet til et sted der jeg ser på løping som noe hyggelig, befriende, og i det hele tatt noe som helst positivt. Jeg har alltid vært den som har mislikt både løping i seg selv, og alle som utfører det. At jeg tar meg pause fra lesingen for å løpe er jo helt sprøtt! Hvor skal dette ende? Vel, jeg nyter det i hvert fall!

Presterte til og med å klage til Tor-Arne over at jeg hadde kommet i god form her om dagen! «Pulsen min har blitt så lav, og det er så mye tyngre å få den like høy som før.» Åh, lille luksusdyr! Haha! God 1. mai!

Av Kamilla | 13 Kommentarer »
 1. Ingvild sier:

  Så flink du er! Har lyst på sånn klokke jeg også:-)

 2. Eva Isabel sier:

  Sol ute, sol inne, sol i hjertet, sol i sinnet, sol bare sol:O). God 1 mai.

 3. Enits sier:

  Gud jeg er imponert.. Jeg er slik som du var, irriterer meg over de som løper og aldri ser sliten ut.. mens jeg holder på å dø etter noen få meter.. meen en dag skal jeg bli den som andre irrterer seg over.. det tar bare litt tid å komme dit fordi jeg hater virkelig å løpe.. men du gir håp i en mørk hverdag Kamilla 😉

  God 1 mai til deg også 🙂

  • Kamilla K sier:

   Enits: Herlig at jeg kan gi håp. At jeg har kommet hit er så ubegripelig for meg. Håper det snart går opp for meg, så jeg kan føle litt stolthet, hehe. Lykke til med løpeprosessen, og ha en flott dag!

 4. Stine sier:

  Du er så flink! Jeg skal bli glad i å løpe igjen snart, løping var det eneste jeg drev med før jeg ble frelst av styrketrening! Trening skal være tungt, men også gøy (jeg ser jo på det som min hobby, veit ikke om det er lov??), så den dagen jeg kjenner at jeg har LYST på en joggetur, DA! 🙂 Ha en fin 1. mai! Jeg glemte at det er spesielle opningstider 1.mai, så jeg var på SATS klokken ni og måtte snu i døra, hehe. Gir det ett nytt forsøk nå!

 5. Going Faster sier:

  Utrolig bra du har oppdaget gleden ved løping! <3 Du er jo blitt en superløper, du! 😀 Vær stolt av deg selv!

 6. Ll sier:

  Deilig med løping særlig når man har sittet med skolearbeid lenge, ble styrke igår. 🙂 Hvor lang tid bruker du på 11 km?

  • Kamilla K sier:

   Ll: Flink du er 🙂 På søndag brukte jeg 1 time på 11 km, i går løp jeg ute, så da ble det nesten 1t og 20 min. Mye bakker og litt tunge bein 😉 Deilig uansett.

 7. Mia sier:

  Du er kjempe flink, Kamilla !
  Jeg startet uken med 5 km på mølla, det lengste jeg noen gang har løpt på mølla, hahah! Så nå blir det trening annen hver dag istedenfor annen hver uke 🙂 Du er en stor motivasjon !

 8. Linn sier:

  Det er lite som slår en treningsøkt etter en lang dag med nesen i bøkene! Dørstokkmilen kan variere, men det er lite som slår følelsen etterpå, uansett hvor lite man «har lyst» og føler seg før man går ut. 🙂 Har nettopp kranglet med leggene gjennom 12 kilometer i terreng, det er litt av en overgang fra vinterturer på mølle (selv om jeg er flink til å bruke stigning) til løp ute med luftmotstand, bakker, ujevnt og ikke minst statisk (tredemøllen ruller jo for oss) underlag. Men det kommer seg etter noen ganger. Håper du nyter fridagen i dag! Klem

 9. Luisa sier:

  Haha liker det siste avsnittet! Fine Kamilla <3 Du fortjener virkelig den gode formen du har nå 🙂 Kan skrive under på at en treningsøkt er helt fantastisk etter mange timer med skolearbeid.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.