25 mai 2012 -- 8:00

Oslosommer, dere. Jeg er så glad jeg er av de som vet at Oslo er mer enn sentrum. Herlig tur i flotte Østmarka i går, med Cathrine. Det er tydeligvis ikke kult å gå i skogen når det er fint vær, for vi møtte nesten ingen andre mennesker. Greit det, så fikk vi ha humoren vår for oss selv. Gjør dere klare for en god dose grønne bilder!

Når tørsten tar over får man søke til nærmeste kilde. Kanskje ikke det reneste vannet, men absolutt oppfriskende.

Har fått ganske greit skille på beina nå. Tar jeg av meg shortsen så ser det fortsatt ut som jeg går med shorts!

Av Kamilla | 11 Kommentarer »
 1. Anette sier:

  Vakker natur! Jeg som vestlending synes det er rart å tenke på at det der er rett utenfor Oslo sentrum (hahaha).

 2. Denne delen av Oslo er jo faktisk den fineste! Pleier å løpe i skogen ved Tryvann med kjæresten min når vi er der, er så vanvittig fint 🙂

 3. Ragnhild sier:

  Åja!! Oslo har så mye mer å by på enn bare sentrum! Selv er jeg forelsket i Bygdøy, men jeg vil finne flere fine steder å gå også!!

 4. Hjertebarn sier:

  Sååååååå misunnelig på det fine været dere har! 🙂

 5. Hanne sier:

  Tusen takk for mange flotte bilder!! Bildet av hvitveis-engen var spesielt koselig 🙂

 6. Trille sier:

  Åh, Oslo er vakkert! Elsker at man har kort vei til marka, selv om man bor midt i byen. Jeg hadde ikke overlevd uten den vakre naturen, nordlending som jeg er. 🙂
  Vakkert der dere var. Kanskje jeg skal ta turen en dag snart! 🙂

 7. A. sier:

  Wow, flott måte å bruke dagen på! 🙂 Her i Trønderland har det vært overskyet i dag, men fin temp. I morgen kommer godværet tilbake, hurra!
  Det ser ut som det er masse turmuligheter i Oslo. Jeg lurer på om du har gåavstand til alle de områdene du bruker, eller om du tar buss/trikk/bil til enkelte turområder? Skjønner godt at du er mye ute i naturen når du har så mange fine turområder i nærheten 🙂

  • Kamilla K sier:

   A: Herlig at jeg kan inspirere! Så flink du er! 🙂 Jeg har gåavstand til en del av områdene jeg bruker, men i dag og i går har jeg tatt bussen i ca. ti minutter for å komme til startpunktet. Kunne gått hjemmefra, men det ville da blitt på fortau/asfalt, og når turen er såpass lang i seg selv, og shortsen har en fin lomme til busskortet, da valgte jeg det 🙂 Turen fra forrige innlegg ble gått hjemmefra. Så det varierer 😉

 8. A. sier:

  Vettu! Nå har jeg akkurat vært ute på en times gå-/joggetur! Ble så inspirert av bloggen din! Hurra, flinke meg (og inspirerende deg!) 🙂

 9. Cecilie Maria/ Going Faster sier:

  Jeg får lyst til å flytte til Oslo bare for å kune løpe der! 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.