28 mai 2012 -- 8:00

Rundt Nøklevann med Cathrine på torsdag, og rundt Nøklevann med Tor-Arne på fredag. Kanskje jeg bare skal flytte inn på Skullerudstua for sommeren? Nydelig vær, nesten ingen mennesker, og i det hele tatt bare fryd og gammen. Veksler mellom hvilket skogsbilde jeg skal ha som skrivebordsbakgrunn ca. syv ganger om dagen. Norsk natur er så fantastisk!

Fikk spørsmål etter forrige tur, om det er gåavstand fra meg til Nøklevann. Nja, det er jo det, men vi tok bussen til skogen. Tar ca. ti minutter. Det står nesten alltid massevis av biler parkert ved Skullerudstua, noe jeg synes er synd, med tanke på at det går flere busser dit, pluss t-bane. Menmen, at folk kommer seg ut i skogen er jo bra. Jeg skjønner meg bare ikke på den tankegangen med å kjøre hvor enn man skal, når det er et kollektivtilbud som dekker den samme strekningen. Vel,vel… God mandag!

Av Kamilla | 9 Kommentarer »
 1. Elsker østmarka!!!

 2. h sier:

  åh, skulle ØNSKE det var sånn natur og stier her også, men det er bare tett i tett med skog uten sti eller veier 🙁

 3. Ida sier:

  Så utrolig herlig ut 🙂 Var selv på tur forrige mandag i skogen, og det var et utrolig etterlengtet avbrekk fra byen.

 4. Trille sier:

  Nydelig! Vi har det vakkert i Oslo. <3

 5. Hanne sier:

  Jeg blir like lykkelig hver gang du legger ut slike bilder. For en flott natur! 🙂

 6. Gunnhild sier:

  Så utrolig herlig!!! Mitt kne har slått seg vrang etter litt for mange fjellturer (MIDT i eksamenstiden) i uken som var…. Så her sitter jeg da, på 2. dagen…. Skal forsøke på en gåtur senere, så håper jeg kneet snart er back on track 😀 Ha en fin kveld videre!

 7. Eva Isabel sier:

  Inspirasjon, mer inspirasjon, mest inspirasjon. Gjør en god uke:O).

 8. Ja det er absolutt en fin tur 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.