16 mai 2012 -- 8:00

Bilder fra gårsdagens kveldstur.

Eksamen gikk fint! Måtte holde tunga rett i munnen for å holde meg til riktig pensum. Holdte på å bruke ernæringspensumet fra i fjor… Ikke min feil at eksamen i forbrukeratferd tar utgangspunkt i lavkarbo, haha! Beintreningen i går var også knall! Frontbøy kan nå hukes av listen for fullførte mål – gøy!

I dag skal jeg bake litt av hvert til morgendagen. Dere får sikkert se resultatet. Ha en flott dag!

Av Kamilla | 5 Kommentarer »
 1. Knall og fall..!Jeg trodde du skulle skrive om at du hadde tryna sikkelig 😉 men heldigvis ikke! 🙂
  Hvor mye måtte du gå ned på vektene på frontbøy? Eller jeg må hvertfall gå ned kontra knebøy.. og det er kjedelig.. så da tar jeg knebøy i stedet :p

  .. Jeg tipper du skal bake!!?

  • Kamilla K sier:

   SMOT: Haha, neida, det var bare overskriftene som nok en gang ble offer for min gode humor! 😉 Jeg tok med 40 kg, men kunne tatt mer. Skal prøve meg litt mer frem neste uke! Men ja, jeg måtte også ta av betraktelig mange kg… Menmen, det er jo en annen øvelse, så det skulle bare mangle.
   Har bakt vettu! Stått på kjøkkenet i fire timer nå, og venter på at ovnen skal pipe om at siste brett med godsaker er ferdig. Så skal jeg hvile, som den wannabe-pensjonisten jeg er!

 2. Hanne sier:

  Gratulerer med eksamen!! Kos deg med 17.mai-forbredelsene 😀

 3. Trine sier:

  Herlig 🙂 Haha, kjenner meg helt igjen med å måtte holde seg til rett pensum på eksamener. Det er minst like utfordrende som selve eksamen 😉

 4. Going Faster sier:

  Det ser helt nydelig ut! Misunner deg mange av de fine turområdene dine! 😀

  Gratulerer med enda en overstått eksamen. Fantastisk!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.