31 mai 2012 -- 16:14

Startet dagen på Tjuvholmen Sjømagasin, der det var lansering av Wilfa JuiceMaster. Etter at jeg så «Hungry For Change» har jeg hatt veldig lyst på en juicemaskin, så da jeg fikk invitasjonen til dette arrangementet ble jeg svært glad. Først var det noen ord om frukt og grønt av Toril Guldbrandsen fra frukt.no, og så en gjennomgang av maskinen, av selveste Anders Liland, administrerende direktør i Wilfa.

Deretter ble vi servert noen lekre retter, og til slutt fikk alle hver sin JuiceMaster. Lykke! For min del bar det rett på trening på SATS Aker Brygge, og så rett hjem for å lage juice, som jeg drikker nå. Mmmmm…

Tok bare noe av det jeg hadde, så det ble juice av eple, agurk, spinat og brokkoli. Gjett om dere kommer til å få se mye juice-bilder fremover, hehe. Har funnet masse oppskrifter på nettet, så nå er grønnsaksbutikken neste stopp! Appelsiner og mango er jo juicekongene, og de pleier jeg ikke bruke til vanlig.

Jeg tenker å skrive en nærmere anmeldelse/guide når jeg har fått brukt maskinen noen ganger. Kommer sikkert i starten av neste uke!

Av Kamilla | 9 Kommentarer »
 1. Trine sier:

  Åååh, you lucky bastard!!! Jeg har så lyst på juicer, tror det MÅ bli min neste investering til kjøkkenet. Namminamminammi!

 2. Ellinor sier:

  Skulle akkurat til å si det samme som Trine; «Oh, you lucky bastard!!» Er bare littebittegranne sjalu…

 3. E sier:

  Jeg har også juicemaskin og jeg elsker den! Anbefaler juice med rødbete i(ikke kun rødbete selvfølgelig:) ). Det er så godt, og ikke minst får juicen en sykt fin farge.

 4. Cecilie Maria/ Going Faster sier:

  Oioi! Jeg vil også haaaaaa! Du får skrive litt om maskinen etterhvert, da? Litt om hvor vanskelig/enkelt det er, og hvor mye tid det tar å rense osv? Og hva den koster? 🙂

 5. Luisa sier:

  Åh gøy! Jeg har så lyst på en juicemaskin!

 6. Så moro! Jeg hadde en juicer før, men den ble ødelagt i fjor. Du kommer til å elske den, spesielt nå som det er varmere ute. Jeg juicet bl.a. eple, rødbet, pære, ingefær, sitron, ja rett og slett alt kan juices!

 7. Ingvild sier:

  OMG. Så heldig!

 8. Camilla sier:

  Det beste som skjedde meg, var når jeg fikk juicer i julegave for et par år siden. Dagen virker tom uten hvertfall én grønn juice! Åååh, og det kan til og med bli godis ut på kvelden med herlig jordbær og appelsin!

  Gleder meg til fortsettelsen 🙂

 9. Venter i spenning på en anmeldelse av juicemaskinen. Jeg har lyst på en selv, men er veldig spent på om det er verdt det eller om det bare blir stress. Særlig med tanke på rengjøring av deler!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.