15 mai 2012 -- 8:00

Som jeg har nevnt så mange ganger før er jeg storfan av nikeplus-systemet. Chipen i skoen, Nike+appen, nikeplus.com, GPS-klokka… De har vært med på å få meg i bedre form, og for meg som elsker tekniske dupeditter er de med på å gjøre løpeturene enda morsommere. Bortsett fra 2XU-tightsen min er alle treningsklærne mine fra Nike også, så jeg må jo se ut som en vandrende reklameplakat. Gjør meg ingenting!

I hvert fall… Nå har jeg endelig kommet til blått nivå på nikeplus.com (manglet 30 meter etter søndagens økt – haha)! Deilig å ha fått bort den grønnfargen, takket være gårsdagens oppvarming. Godt jeg liker blått, for her blir jeg nok en stund… 1498 km til neste farge (lilla).

Se så hyggelig den siden er. Min fine løpe-PT. Nå har dere fått se litt mer av hvor jeg får en del løpemotivasjon fra. Den forrige pulsklokken min var jo «bare» pulsklokke, og jeg må si at nike-klokken har dratt løpingen min til nye dimensjoner. Og herfra går det selvsagt bare én (skadefri) vei: fremover. Woho! Så fort skoleåret er over skal jeg fullføre nok et treningsmål: løpe halvmaraton for meg selv. Tenkte å gjøre det både ute og inne. Løpeglede!

Og som vi ble enige om i søndagens kommentarfelt: jeg skal lage et innlegg om «min løping». Hvordan jeg begynte osv. Det er jo under ett år siden jeg begynte å like dette. Før var jeg løpehater #1, haha.

Av Kamilla | 23 Kommentarer »
 1. Tina sier:

  Sånn her klokke skal jeg få meg snart, det er helt sikkert og visst! Dupeditter<3

 2. Skjønner at det er motiverende! 🙂

 3. Ingvild sier:

  Hei!
  Først og fremst; så flink du er!
  Jeg bare lurte på en ting: Man må ikke ha nike sko med chip for å se hvor langt man løper når man løper ute? Har tenkt til å kjøpe meg klokken, men har ikke sko også er jeg mer komfortabel med å løpe med løpesko fra asic..

 4. Kine sier:

  Jeg jobber selv med å overkomme løpehatet mitt. Jeg liker bare å løpe når jeg er full, og det er ikke så ofte. Du er så flink!

 5. Flott Kamilla ! Bare stå på videre, du er så flink at det ! Du er helt fantastisk.. Mitt store forbilde !

 6. E sier:

  Gratulerer:) Hvordan fungerer den klokken når du driver på med andre ting enn løping, eller bruker du den kanskje ikke da?

 7. Going Faster sier:

  Tjoho! Well done! 😀

 8. Siv sier:

  Dette ser jo rimelig kult ut!! Jeg har aldri skjønt hva folk snakka om, jeg, men dette virker motiverende! 😀 Wiiiii, hurra!

 9. Julie sier:

  Hei Kamilla. Jeg har alltid lurt på noe, hvor bor du? Ikke sånn sted, men leilighet og evt. eier du den selv? Om ja, hvordan greier du å finansiere det?

  Super blogg med masse inspirasjon!!:)

  • Kamilla K sier:

   Julie: Hei 🙂 Som jeg har nevnt noen ganger før så svarer jeg ikke på personlige spørsmål om økonomi. Ser ikke hva andre har med dette å gjøre. For å få råd til det man ønsker så må man prioritere og være bevisst, det er min eneste kommentar 😉 Og takk for fine ord!

 10. Hurra for Nike+
  Har det selv, motiverende! Men jeg har glemt å bruke den de siste gangene, nesten litt irriterende haha!

 11. Line sier:

  Grattis! Jeg begynte å bruke Nike+ etter å ha lest om det her hos deg, for har alltid hatt Nike joggesko, så da var det bare å skaffe seg en chip:) Kjempemotiverende å trene med! Jeg kobler den riktignok med iPhone, men vurderer sterk å investere i klokken etter første sommerjobbslønning. You go girl 😀

  • Kamilla K sier:

   Line: Herlig, Line 😀 Appen er absolutt god, så ingen krise om du ikke får kjøpt klokken med det første. MEN jeg skal likevel gå god for at klokken er en god investering 😉

 12. J sier:

  Hei! Jeg har endelig gått til innkjøp av en Nike pulsklokke etter inspirasjon fra deg, men jeg sliter litt med chipen i skoen. Den er så forferdelig plagsom! Hvor i skoen legger du den? Jeg har prøv alle mulige plasseringer, men klarer rett og slett ikke å løpe med chipen i skoen :/

  • Kamilla K sier:

   J: Hei! Chipen i skoen er ment til å brukes med sko fra Nike+. Disse skoene har et hulrom når du løfter på sålen, der det er perfekt plass til chipen, og denne plasseringen plukker opp skrittfrekvensen din best. Har du ikke slike sko bør du kjøpe en lomme til å ha festet på skolissene, for å ha chipen løst i skoen er absolutt ikke meningen.

 13. Ida Talette sier:

  Hurra!!! Godt jobba 🙂 Håper du får en finfin 17.mai 😀

 14. Eirin sier:

  Hei Kamilla! 😀
  Jeg har nettopp kjøpt med Nike+ klokken men hvordan kan jeg se økten min på pc? jeg finner ikke et slikt «bilde» som du ligger ut av økten din! 🙁

  • Kamilla K sier:

   Eirin: Du må installere Nike+Connect. Når du kobler til klokken vil dette programmet åpnes, og når økten din er ferdig lastet opp vil nikeplus.com åpnes, og der kan du finne frem hver av øktene dine, og se slike kurver 🙂 Det skal stå forklart i pakken du fikk med da du kjøpte klokken 😉 Lykke til!

 15. Trille sier:

  Gratulerer! Du er altså så himla flink! Jeg har ei mil igjen til jeg er på oransj, hihi. 🙂

 16. Kamilla sier:

  Jeg er fortsatt på oransj, men jobber meg oppover! Å komme til blått nivå er godt jobbet altså! Du er flink!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.