24 mai 2012 -- 7:45

Knallfin tur i gårkveld! Så varmt, flere latterkramper, og feriefølelsen er helt herlig. Fått farge på både armer og bein, og dessverre en liten solbrent flekk på den ene skulderen. Aloe vera-monsteret i meg er på saken! Nå stikker jeg på trening med Tor-Arne, og så går turen til skogs med en Cathrine. Nyt dagen, fintfolk!

Av Kamilla | 9 Kommentarer »
 1. Thea sier:

  Herregud så heldig du er som er ferdig med eksamen. Har to uker igjen jeg, å er helt grusomt å sitte inne i dette fine været.
  Håper det fortsatt er fint når jeg er ferdig 🙂
  Må kose deg masse

 2. Luisa sier:

  Så herlig! Nyt fri, sommer, trening og gode tider 😀

 3. Ingrid sier:

  Hei !
  Blir så utrulig inspirert av bloggen din.
  Nå har eg lyst på eit nytt og betre liv eg også!
  Eg tenkte å kjøpe meg pulsklokke som eit skikkelig
  spark bak. Slags pulsklokke har du og er du fornøgd med den?

  Ha ein fortsatt fin dag 🙂

  • Kamilla K sier:

   Ingrid: Hei! Så hyggelig! Jeg bruker Nike Sportwatch GPS, men den er spesielt for løping, så selve pulsdelen av den er ikke hovedfokus. Jeg er knallfornøyd med den da! Hadde en god fra Suunto før. Anbefaler å se på Garmin, Suunto eller Polar-klokker 🙂 Gode, solide klokker, med bøttevis av valgmuligheter, og gode på puls! 🙂 Fin dag til deg òg! 🙂

 4. Juli sier:

  ÅHHHH!!!!
  Du går alltid så innmari fine kveldsturer, er det lov å spørre hvor du trasker hen?
  Er det i Ekebergregionen?
  Og isåfall, har du noen gode tips om hvor man skal gå til en som ikke er så kjent der?
  Kjenner jeg blir helt naturnostalgisk av de fine bildene dine.

 5. Ingrid sier:

  Så fint! Oslo er så vakkert når du ser lenger enn Karl Johan 🙂 Gratulerer med overstått eksamen!

 6. h sier:

  åh, MATTEtentamensøving. det er bare en vei…. herreguuuud 🙁

 7. Eksamen er noe herk, men følelsen etter å være helt ferdig er ubeskrivelig god!

 8. Trille sier:

  Herlig, herlig! 🙂 Hvor er dette? 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.