Hurra!

Sånn, dere! Da er min ferie i gang. Utrolig deilig. Fornøyd med studiet, men vi kan vel alle være enige om at eksamensperioden ikke er direkte festlig. Dro i en park med klassen etter alle hadde levert. Nå er jeg sliten, glad, trøtt og fornøyd på samme tid. Blir deilig med litt fri. Allerede i morgen blir det skogstur – det gleder jeg meg til. Alt for lenge siden marka og jeg har vært på date. Gleder meg til å ta ordentlige bilder igjen, til å kunne lese nøyaktig den boken jeg vil, og til å ha litt mer tid til venner igjen. Håper alle har en strålende dag!

14 kommentarer til “Hurra!

 1. Gunnhild

  Gratulerer så mye med ferie!!!
  Velfortjent 😀 Nyt!
  Her sitter jeg med 2,5 uker igjen og syns dagene flyr unna, slik jeg ikke rekker over alt….

  Svar
 2. Hanne

  Hurra! Gratulerer:D ingen ting er bedre enn den følelsen! Kos deg masse i dag, og på tur i morgen 🙂

  Svar
 3. Line

  Gratulerer med FERIE:D å, det må være deilig! Har du noen apps og anbefale til ipad? Min ligger og støver ned, vet ikke helt hva jeg skal bruke den til.. IIK! Trenger noen tips;)

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *