8 mai 2012 -- 9:18

Startet dagen med en herlig bringebærproteinsmoothie. Brukte skyr naturell, bringebær, blåbær, spirulina, banan og proteinpulver. Utrolig god! Lagde en ganske heftig mengde, så nå er jeg på tredje glasset. Ble mett etter det andre, men hjernen min fungerer på den måten at hvis det er noe som er godt og sunt, da spises det til det er tomt. Litt ekstra energi gjør absolutt ingenting, for den tar jeg med meg på beintrening om et par timer. Smooth!

Av Kamilla | 10 Kommentarer »
 1. mella sier:

  Åh det så utrolig godt ut!!

 2. Mira sier:

  Mmm! Kan tenke meg at skyr naturell er veldig godt i smoothie 🙂

 3. Ida Talette sier:

  I dag tenkte jeg på deg da jeg var og trene. Det dirra i musklene, det poppet frem rynker i fjeset som aldri sett dagens lys tidligere og jeg hadde mest lyst til å slenge vektene i bakken. Men neida, jeg tenke på deg, og løfta to til. 🙂 Takk for at du er så inspirerende, motiverende og flink 🙂

 4. Gunnhild sier:

  Mmmmmm<3

 5. Ragnhild sier:

  Smooothie altså <3
  Jeg laget en supergod en etter trening i dag- frosne kirsebær, hampprotein, råkakao og mandelsmør- naaam!

 6. Dette så kjempegodt ut! Har ikke prøvd proteinpulver med fruktsmak før, men kanskje det må settes på en liste over ting jeg må prøve. Tror du de selger det på iHerb? 🙂

 7. Kristine sier:

  Jeg liker bare ting når de er roooosa 🙂

 8. Luisa sier:

  Så herlig! Lite som slår en god smoothie 🙂

 9. Brianna sier:

  Hei! Lurte bare på hvilken butikk du kjøpte SKYR naturell på? 🙂 Bor i Bø, men har ikke sett den i noen av butikkene her :c

  • Kamilla K sier:

   Brianna: Først og fremst; heter du Brianna? Det synes jeg er et så utrolig fint navn. Og så: skyr naturell finner jeg bare på ICA her. Irriterende! Den kommer i 300gram, så den er så utrolig bra på mange måter: både uten tilsatt smak OG større enn de andre. Teit at de selger den så få steder. Lykke til med videre jakt/leting 😉

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.