Boktips: “Meg eier ingen”

Denne må dere lese! Lettlest og ikke så tykk, men akk så fin.

“Meg eier ingen” handler om en jente, Åsa, sin oppvekst med pappaen sin. Alkoholisme, ensomhet, klassesamfunn og dyp kjærlighet er nøkkelord. Boken er skrevet av Åsa Linderborg, jenta selv. Det at den finner sted så nært som i Sverige, og såpass nært i tid, gjør boken ekstra tankevekkende. En virkelighet som både er litt fin, og forferdelig trist. Hvis dere leter etter bøker for å ha med på ferie eller noe – la denne være en av dem!

9 kommentarer til “Boktips: “Meg eier ingen”

  1. Cecilie Maria/ Going Faster

    Takk for tips! 😀 Skal plukke den med meg neste gang jeg er i nærheten av bokhandelen!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *