29 april 2012 -- 12:12
 • Mandag: Ingenting.
 • Tirsdag: Ben (knebøy, markløft, hack squat, bulgarsk utfall, tåhev, planke). 11,8 km gå/intervall/joggetur ute.
 • Onsdag: 4 km på mølla, 40 min intervaller på ellipsemaskinen (aldri igjen), tøying.
 • Torsdag: Rygg (stående roing, clean and press, stående skulderpress, bredt nedtrekk, smalt nedtrekk, sittende roing, planke).
 • Fredag: 7 km løping (39:37), knebøy, ab wheel, push-ups
 • Lørdag: Bryst og armer (benkpress, skråbenk, bicep curl, hammer curl, dips, drag curl, planke, push-ups).    9,3 km sykkeltur.
 • Søndag: 11,06 km løping (1:01:26)

Vi bokset litt en dag. Det skjer ikke igjen. Jeg startet, og Tor-Arne sa jeg hadde sterke slag. Da ble jeg naturligvis skikkelig fornøyd, og følte meg som verdens sterkeste person. Så skulle han bokse. Trodde jeg skulle gå i bakken. Var visst ikke så sterk likevel… Til mitt forsvar har Tor-Arne en boksekarriere bak seg. Også er han gutt.

Fornøyde etter en god benøkt.

Har planer om at vi skal dra på ViPR en dag. Komme oss ut av komfortsonen for en times tid.

Dette er et «jeg har nettopp møtt sunnmatogtrening«-smil! Er så glad for at hun lot seg til kjenne. Jeg trodde hun smilte til en bak meg, men neida. Tror hun fikk veldig godt inntrykk av meg, for det første jeg gjorde var å gi henne en svett klem. Sånt digger vel alle? Å få litt fremmed svette på seg. Uansett, har planer om at vi skal ha en økt sammen snart. Tror det kan bli veldig bra. For en herlig jente!

SATS<3

GJETT om vi ble glade da vi så at det var speil i heisen på SATS Storo også. Og se – vi matcher!

På ungdomsskolen tok vi løpetest i skogen. Jeg tenkte jeg skulle løpe den samme runden, for å blir stolt av meg selv. Før hatet jeg jo løping. Haaaatet. Så jeg startet da, og så etterhvert på klokken at jeg brukte voldsomt lang tid. Ble skikkelig skuffa over resultatet. Viste seg at jeg hadde tatt tidenes omvei! #fail

Dagens økt ser kanskje fin ut svart/hvitt, men hodet mitt var ikke på riktig sted i dag, og da er jeg ikke helt fornøyd. Gravde meg ned i negative tanker, og løp vel egentlig mest i sinne/sorg. Sånne økter liker jeg ikke, så selv om jeg siktet mot 15 km avsluttet jeg etter en time. Bedre å komme seg hjem for å lage proteinis.

Men dere, har dere fått med dere at Tine har kommet med mager cottage cheese? Synes de heller kunne prioritert flere smaker, men dette betyr forhåpentligvis at de holder på med mer utvikling. Woho!

Av Kamilla | 27 Kommentarer »
 1. Kristine sier:

  Fin treningsuke 🙂 Kjenner til at hodet ikke alltid er på rett sted, men håper du fikk løpt ut litt av de negative tankene dine også, og at prioteinisen smakte godt. Superdeilig i dette herlige været 🙂

  Og hurra for mager CC!!! Vi får mase masse på Tine så det kanskje kommer flere smaker i neste lanseringsvindu til høsten 🙂 Jo flere vi er sammen, osv.

  Ha en fortsatt fin søndag 🙂

  • Kamilla K sier:

   Kristine: Takk for de fine ordene! Ja, altså CCen er jo mager i utgangspunktet, så det er snakk om ganske små justeringer. Vil heller ha ny smak! Så ja, jo flere vi er sammen 😆

 2. L sier:

  Fiin treningsuke, ganske fornøyd jeg også – utenom en ting.. Haha, flaut: jeg har GLEMT styrke på armer/rygg. Haha, synder litt…

  • Kamilla K sier:

   L: Det tar du igjen til uken! Null stress 😉 Armer trenes jo når du trener skuldre/bryst og noen benøvelser også, så de har sikkert fått kjørt seg litt likevel.

 3. Mariann sier:

  Wow, du er flink og dedikert! Ser vi har samme forhold til ellipsemaskina, haha ;p Ooog, er helt enig hva CC’en angår. JA til andre smaker!

 4. Going Faster sier:

  Din flinkus! Jeg er en anelse misunnelig på dere som kan trene nå som jeg er litt satt ut selv… Buhu! Men jeg kommer sterkt tilbake, det er det jeg oppmunterer meg selv med. 😀

  Jeg skulle gjerne tatt imot en svett klem av deg, jeg, du er velkommen når som helst! 😉

  Huff, slike dager og treningsøkter der man bare er sint og negativ er noe dritt. Særlig når man ikke klarer å «løpe ut av det». 🙁 Bedre lykke neste gang! <3

  Mager CC? Hva er poenget med det? Hehe. Den er jo så mager fra før!? Jaja. Jeg trenger kaloriene, jeg, så den blir nok ikke å finne i min handlekurv med det første!

  • Kamilla K sier:

   Going Faster: Du MÅ ta det rolig – du vil jo bli bra igjen! Og så kan du løpe forbi alle oss andre når du er klar for det 😉 Poenget med mager CC er nok å selge. Kan ikke se noe annet poeng, for næringsinnholdet er såvidt forandret. 50 kcal mindre PER BOKS, bittelitt mindre fett og bittelitt mer karbo. Proteinene er like. Hadde det vært som med kesam/mager kesam, så hadde jeg skjønt det, men neida 😛 Haha 😀

 5. HVA? Også så jeg ikke cottage cheese’n i butikken i går, søren og.. MEN enda en god grunn til å kjøpe flere bokser 🙂
  Gode økter på deg, syns du skal være fornøyd med dagens resultat også!

 6. stine sier:

  Herlighet, jeg så deg på sats storo på lørdag! Jeg var på yoga og såg deg gjennom vinduet, ble helt starstruck! Så leste jeg på smot at hun også var der! Begge favorittbloggene mine på samme senter som meg, PÅ SAMME TID! Det var stas, jeg er superfan :—-)

 7. Linn sier:

  Trener vanligvis på Storo, selv om et par av dem denne uken har uteblitt til fordel for trening utendørs. Hadde vært gøy å se deg 🙂 Er du der ofte?

 8. Julie sier:

  Når skal du avsløre at du og Tor-Arne er kjærester?:)

 9. Trille sier:

  Fin treningsuke! Og så fint å få møte SMOT, som du kaller henne, og flott å skulle få til en treningsøkt sammen. Når jeg har blitt litt flinkere, så kan vi ta oss en økt på Bislett. 😀
  Synes det var et lurt valg å slutte økten etter en time, når ikke hodet var helt med. Noen ganger er ikke trening tingen. <3

 10. Luisa sier:

  Du er så flink! Hver uke måper jeg over disse innleggene dine, du er kjempeflink til å prioritere. Jeg får meg 4 ordentlige styrke og kondisjonsøkter hver uke nå fram mot sommeren, og så går jeg lange turer utenom, og inspirasjonen/motivasjonen til å holde på slik finner jeg ofte her. Må vel legge om planen når jeg begynner å jobbe og slikt, men nyter den rytmen for nå. Ser ut som en herlig treningsuke, håper proteinisen smakte, tenkte å lage en selv denne uken 🙂

  • Kamilla K sier:

   Luisa: Takk, fina! Høres ut til at du har en god plan, og det gjør meg rett og slett ganske stolt at du finner inspirasjon her inne! 🙂

 11. Linn sier:

  For lite? Hvor trener du vanligvis? 🙂 Jeg trodde Storo var av de største (sammen med Bislett), selv om jeg savner et par apparater.

  • Kamilla K sier:

   Linn: Synes det var litt i trangeste laget der, ja 😉 Trener vanligvis i Spektrum. Bislett er også fint, så er der i ny og ne. Tror Storo er et av de største på grunn av kvadratmeteren, men så har de jo flere store saler, kontorer, minisats, digre garderober og slikt inkludert 😉

 12. Hoho, jeg var på vipr i går, og gikk ut etter 15 min 😉 hehe, neida ikke fordi det var så forferdelig, men fordi foten min ikke likte hoppingen. Men tror egentlig jeg likte det litt. Bortsett fra det som krevde kordinasjon.. For det har jeg ikke!
  Minte litt om kettlebells egentlig, bare at man hiver rundt på de stokkene i stedet for kettlebellsa 🙂 Men prøv gjerne å si hvordan du liker det!

  Treningsuken din har jo vært super! Selv om 11 kilometer er mindre enn hva du vanligvis løper på søndager, så er 11 kilometer fortsatt 11 kilometer og det er kjempebra! Jeg løp også 11 km i går, og er MER enn fornøyd med det – så det synes jeg du også skal være 🙂

  40 minutter på ellipse høres ut som en traumatisk opplevelse jeg ville ha brukt mange timer hos psykologen for å komme over.. Rekorden min er på 15 min eller noe, og det har satt sine spor i sjela skal jeg si deg! Forferdelig!

  haha, du nå har jeg begynt å kalle meg selv smot også! LIKE IT 😉

  • Kamilla K sier:

   SMOT: Jeg er spent på vipr altså. Skal få med Tor-Arne en dag, og kjenner jeg gruer meg litt allerede. Det ser så latterlig tungt ut! Og at det minner om kettlebells hjelper meg IKKE, haha 😆
   Er fornøyd med 11km, men er IKKE fornøyd med tankene underveis. Og da blir jeg ikke fornøyd med økta som helhet. Men 11 km er jo absolutt ikke dårlig!
   Ellipse må være det kjedeligste som er å gjøre. Og pulsen ble jo IKKE høy, til tross for at jeg tok på mye motstand og tråkket som en gal. Kanskje jeg ga opp for fort, men 40 min gir jo en del tid til å få opp pulsen da. Fikk den jo opp, men den gikk raskt ned igjen. Nei, uff. Mølla<3
   SMOT<3

 13. Jeg stalker deg tilbake jeg, so no worries! 🙂

  Ja, det var tuuuungt! Hvertfall de 15 minuttene jeg holdt på… Anbefaler deg å ta den røde for du er så sterk! Og ta med deg Tor- Arne for da blir det litt vanskeligere å.. ehh… kremt snike seg ut 😉

  • Kamilla K sier:

   SMOT: Kjenner jeg meg selv rett så finner jeg den letteste. Det er vel 4 kg? Hvor mye veier den røde? Tor-Arne skal såklart være med, det har han lovet! 😀 NÅ har vi booket oss på til neste uke. Jiiiiha!

 14. Trille sier:

  Kamilla: Ja, løpebanen på Bislett Stadion. 🙂

 15. Hanne sier:

  Weee! Boksing! Det liker vi =)
  Og ja, har sett mager CC, jeg synes de kunne laget laktoefri variant jeg da.. og flere smaker, men nei. Mager er vel det som selger! 😛
  Uansett, bra uke, flinka som kutter de dårlige øktene, hodet må være på plass det og!!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.