15 april 2012 -- 12:53

Det er den tiden av uken igjen – nemlig tid for å se tilbake på hvor flink man har vært til å trene! Selv er jeg veldig fornøyd! Man trenger ikke være et geni for å forstå at en økt morgenen etter en bursdagsfeiring ikke blir like bra som vanlig. Dette forutså jeg såklart, så da tok jeg søndagsøkten på fredag. Sjakktrekk, om jeg får si det selv.

Har et hat/elsk-forhold til uteløping. Deilig med mykere underlag, men det er så mange bakker! Haha.

Jeg er nøye med å tøye etter jeg har løpt, til tross for at det er ufattelig kjedelig. Merker at kroppen liker det da.

Fredagens økt. Jiiiiha! Formen kommer seg, og jeg nyter det!

Har tatt opp kontakten med denne karen igjen. Å ro er tungt, men gøy!

Og for å avslutte denne oppsummeringen får dere et bilde av meg! Skrå push-ups MED latter, det er en kjekk øvelse. Sånn går det når man trener med morsomme folk!

Sånn… Nå går turen til kjøkkenet for å innta en bedre lunsj. God søndag, fintfolk!

Av Kamilla | 28 Kommentarer »
 1. Johanne sier:

  Du er fantastisk flink!! pssst: http://www.christiania-roklub.no/

 2. L sier:

  Herlighet hvor mange km du har lagt bak deg! 30 km her, eller det skal bli det..

 3. Ida sier:

  Inspirerende!

 4. Trille sier:

  Herrejemini, du er så flink!! 🙂 Tenk 15, 3 km på 1:30!! Det er villt! Det er så bra, jeg blir stum! Stå på, hurrahurra! 🙂
  Bakkene er jo awesome! Jeg tror nesten at det bare er jeg som løper den retningen jeg gjør i St. Hanshaugen, for da får jeg to bratte bakker i stedet for to slake. Så da peiser jeg på opp og jogger roligere ned. I love it!

 5. Kamilla sier:

  Du er dødsflink! Jeg har tilsammen 30 km denne uken, og beina merker det, for å si det sånn!

 6. Lene sier:

  Shitt så langt du har løpt!! Bra jobba jente!:) Venter spent på neste matinnlegg btw… 🙂

 7. Får skikkelig lyst til å prøve den pulsklokka!
  Gode treningsøkter du har fått til denne uka, håper neste uke blir like bra for deg 🙂

 8. Amalie sier:

  Flinke du! 🙂

 9. Trine sier:

  Flinka! Shit, så mye du tar i markløft! Prøvde det for aller første gang denne uken, og jeg elsket det! Nå skal jeg bli sterk på den og 😉

  • Kamilla K sier:

   Trine: Helt herlig! Kjør på! Jeg har store planer om nye rekorder til uken, i både det ene og det andre! Blant annet prøve ny rekord i markløft. Speeeent!

 10. Tori sier:

  Utrolig å holde ut i 15,3 km på mølla.. Du er rå flink! Kjempe gøy å følge med deg 🙂

 11. Kine sier:

  Hei Kamilla. Kanskje du kunne skrevet et innlegg om hva du synes om body pump? Er dette ok styrketrening eller er det best å trene styrke for seg selv?
  Ha en fin dag 🙂

  • Kamilla K sier:

   Kine: Hei! Jeg vil absolutt anbefale å trene styrke selv, men bodypump er jo sikkert bra hvis man har en god instruktør. Jeg har vært på det to ganger, og begge gangene med instruktører som ikke ga instruksjoner om viktige ting man må tenke på for å ikke få skader. Så utrolig mange med helt feil teknikk i flere av øvelsene, og jeg ble frustrert av det. Har i tillegg to venner som har blitt skadet etter de timene, den ene i skulderen, og den andre i ryggen. Selvsagt på grunn av feil teknikk! Så har man teknikken inne er det nok noe å få ut av timen, og det er sikkert noen instruktører som tar for seg det 😉 Men høyreps-styrketrening er absolutt ikke min greie, så jeg foretrekker å trene i studio, med tyngre vekter.

 12. Trude sier:

  Super-uke:-) Du er flink til å kombinere styrke og løping, bra. Jeg har definitivt noe å gå på der… Blir som regel 50-60 km utendørs istedet…

 13. Ingrid sier:

  Nå! har jeg bestemt meg for å investere i PT-hjelp til å lære meg ordentlig styrketrening. Det er mye takket være deg! Har desverre den innstillingen at med styrketrening kommer større bein og bulkete kropp, men jeg velger å tro det jeg leser om at med styrketrening er gull. Så får vi se om jeg kommer dit du er om et par år! Over til noe annet; har du tips om hva jeg kan kjøpe i Sverige? Utenom Keso!

  • Kamilla K sier:

   Ingrid: HURRA! Det høres ut som en fantastisk gave til deg selv! En investering. Håper du får PTen til å lage et ORDENTLIG opplegg, ikke et sånt tulleopplegg som enkelte PTer tydeligvis lager. Det går nok kjempefint! 😀 Åh, jeg har på følelsen av at du kommer til å få en så positiv opplevelse med dette, uten at jeg kjenner deg lenger enn kommentarene dine her inne 😉
   Hm… Kylling, egg, brusbokser, funlight (strawberry waterlemon og den kiwi-smaken), gulost… Naturgodis! Jeg spiser jo ikke rødt kjøtt, men hvis du gjør det så er det en del å velge mellom der også. Bacon osv. Åh, jeg vil til Sverige igjen! Haha 😀 God tur!

 14. Ingrid sier:

  Takk skal du ha! Ha en fin uke 🙂

 15. IdaPida sier:

  Jeg blir så imponert av disse treningsplanene jeg, håper å få min rutine ordentlig igang igjen, det skjer hele tiden noe som bryter opp og det er ganske ergelig.

 16. Kamilla sier:

  I dag skal jeg være med kjæresten min på skikkelig styrketrening inne på det skumle vektrommet. Jeg vil derfor takke deg. Det hadde aldri skjedd uten din inspirasjon!

 17. ruud sier:

  Takk for treningsøkten! jeg kjenner det fortsatt veldig i kroppen, haha! au au!

 18. Så utrolig flott treningsuke 🙂
  Ha en kjempefin mandag:)

 19. Johanne sier:

  Jaaa, du burde ta deg en tur og prøve, tror det kan være noe for deg! 😀

 20. Åshild sier:

  Heihei! Først av alt vil jeg si at jeg beundrer både deg og din treningsmotivasjon! Du er utrolig flink, og du har gjort at jeg har begynt å trene masse styrke 😀 jeg elsker knebøøøy..

  Men dette er greia. Jeg vet at du går markedshøyskolen, og jeg har tentamen imorgen. I markedsføring. Kleint spørsmål, men kan du vær så snill svare på hva en ekspansjonsmatrise er? I korte trekk? Vet at det hadde hjulpet både meg, og resten av klassen min 🙂

 21. Going Faster sier:

  En superduper uke! Og grattis med ny rekord. Rekorder er så gøøøy! 😀 Du er snart en bedre løper enn fotballfrue, du! 😉

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.