8 april 2012 -- 13:03

Nok en herlig treningsuke er over. Føler jeg har hatt en helt perfekt balanse mellom løping og styrke denne uken, så det er absolutt noe å ta med seg videre. Det gjelder å finne ut hva som funker best for seg, uavhengig av hva alle andre mener eller gjør. Nå har jeg verdens beste treningspartner da, noe som gjør alt lettere. Til høsten kan det hende han stikker til utlandet, så da vurderer jeg å starte et realityprogram. «Kamilla søker treningspartner» kan det hete. Føler på meg at det blir en storslager, haha. Har bare ca. 650 krav som skal oppfylles.

Svett, fornøyd, og sliten. Deilig kombinasjon, for da vet jeg har hjertemuskelen har fått trening.

Fredagens økt. Løp delvis i sinne, for det var en mann som luktet så forferdelig vondt rett ved meg.

Eeeeelsker den nye t-skjorten min. Søster gjorde virkelig et kupp der altså. At den er kjøpt i NY gjør det hele hakket mer genialt. Synes det begynner å bli på tide med en tur tilbake dit… NikeTown er jo drømmeland!

Blod, svette og tårer. VIRKELIG en god beskrivelse av dagens økt. For ja, jeg fikk tårer i øynene underveis. Den ene hunden på Animal Planet holdte på å dø, og sånt klarer jeg ikke se på. Blodet merket jeg heldigvis ikke stort til, men jeg skal ikke nekte for at hjertet hoppet over et slag da jeg plutselig så blod på skoen, hehe.

I morgen tror jeg sannelig det blir hviledag, for da blir Sverige prioritert fremfor SATS.

Av Kamilla | 33 Kommentarer »
 1. L sier:

  For en strålende uke! 😀 Har vært så støl i går og idag, klarte bare usle 2 km. Må virkelig bare le, for jeg går som en pingvin…. haha, elsker stølheten da 🙂

 2. Henriette sier:

  Utrolig bra, inspirerende! Pga en skade måtte jeg driste meg til styrke med de «store gutta» på Sats i dag… Det skjer liksom en gang innimellom, men dessverre ingen fast rutine på dette.. (Trener altfor mye kondisjon og altfor lite styrke vanligvis, skjerpings!!). Selv om jeg er milevis fra hva du løfter, så føles det så godt etterpå!! Så nå blir det nok mer styrke fremover. Og du inspirerer!!! God søndag 🙂

  • Kamilla K sier:

   Henriette: De store gutta er ikke farlige 😀 Tvert i mot – de er veldig hyggelige! Og mange av dem er flinke. Håper du våger deg dit igjen flere ganger 🙂 Og takk for fine ord! God søndag! 🙂

 3. Linn sier:

  Fesht innlegg!
  Kanskje jeg melder meg på realityprogrammet ditt 😉

  Nå har du virkelig blitt smal i kroppen! Du skal virkelig være stolt over det du har fått til. 🙂

  • Kamilla K sier:

   Linn: Haha, blir et bra program det der 😉
   TAKK, takk, takk! Slike ord setter jeg ekstra mye pris på, for jeg vet du har fulgt med her over lang tid 🙂

 4. öyvinds sier:

  Pass deg for å løpe for mye på mølla, det er noe av det verste du kan gjøre med kroppen din. Det er ekstremt ille for knærne. Jeg vet de aldri i verden kommer til å innrømme det på SATS eller tilsvarende treningssentre, men det er veldig lett å få sannheten. Alt du trenger å gjøre er å spørre en hvilken som helst fysioterapeut.

  Ellers må du ha lykke til med treningen. Jeg trenger ganske mye aktivt selv, jeg har for eksempel stått opp og gått på butikken og kjøpt godteri idag. Dessuten har jeg reist meg opp fra stolen for å både lage kaffe og hente kaffe flere ganger.

  • Kamilla K sier:

   öyvinds: Såklart sier de det på SATS òg. «Alle» vet jo at å løpe på hardt underlag ikke er ideelt. Så jeg passer på 😉 Takk for lykkeønsking!

 5. Ragnhild sier:

  Så bra treningsuke ! Du er flink!!
  Jeg må ha en løpe-pause en stund som er så så kjedelig, for jegelsker å løpe, men det er noe rart med bena mine for tiden. Så her blir det lange turer hver dag, og yoga eller pilates minst5 ganger. Det får gå for en stund.
  God søndag til deg 🙂

  • Kamilla K sier:

   Ragnhild: Takk! 🙂 Du må prøve å se det positive i det! Kanskje du kan begynne å ta med deg et kamera på gåturene, og ta bilder av stedene du går? Og/eller gå med venner… Og tenk på at du kommer sterkt tilbake etterhvert, når beina dine er klare for det! God søndag til deg òg! 🙂

 6. L sier:

  Haha, ja: pingvingange in my <3! Vurderte løpetur i kveld, men er meget usikker om jeg da får se morgendagenslys.. HAHA 🙂

 7. Trine sier:

  Du er så flink å opprettholde gode rutiner i ferier! Syns det kan være vanskelig, men det er sikkert fordi vi er hjemme i Stavanger i ferien, og her er det alltid så travelt. Har fått en del turer da, det har vært godt 🙂
  Ha en fortsatt fin påske, nyt siste rest av den 🙂

  • Kamilla K sier:

   Trine: Ja, det har nok noe å gjøre med at jeg holder meg i Oslo, og her er alle de SATS-sentrene jeg er kjent med, og alle turveiene jeg vanligvis benytter meg av 😉 Du har sikkert haugevis med folk du skal se igjen og slikt, men for meg er det jo ikke slik. «Alle» mine er i Oslo hele tiden, så påsken blir ikke SÅ spesiell. Takk, det samme 🙂

 8. Going Faster sier:

  Du er superduperflink, rett og slett! 😀 En inspirasjon for alle! Og løpingen din tar jo helt av, – rett etter du sa du skulle trappe ned løpingen bare løper du mer og mer! 😀 Hehe. Fliink!

  Haha, huff, kjenner til det! Jeg løp av meg begge storetåneglene forrige vinter. Au! Kjente jo ingenting før jeg var ferdig å løpe. (De falt ikke av med en gang, da, men det var liksom for sent å «redde» dem, haha…)

  • Kamilla K sier:

   Going Faster: Haha, jeg hadde nøyaktig én uke med løpepause for noen måneder siden. Det fikk holde. Takk for de herlige ordene! 🙂 Her var det heldigvis «bare» en søm på sokken som hadde gnagd litt på to av tærne, haha. Alt er bra nå, med både sko, sokker, og tær! 😉

 9. L sier:

  Hører på deg 🙂 har en smule FOR sterk viljestryke, haha.. Ha en deilig påskesøndag videre 😀

 10. Thea sier:

  Wihuuu wihuuu, jeg har også trent syv ganger denne uken! Er så glad og fornøyd:-) og du er litt av en spreking!! Virker som det er smart å ha en god treningspartner, bare synd alle vennene mine ikke skjønner at sats er bedre enn elixia, hihi:)

 11. Lena sier:

  Du er så flink!!! Du er heldig med treningspartneren din også. Må være godt å trene med en som er minst like motivert og gira som en selv på å gjøre en innsats når man først er på trening 🙂

  • Kamilla K sier:

   Lena: Ja, jeg er veldig heldig med han altså 🙂 At han er gutt gjør jo at det ikke blir det typiske sammenligningsgreiene som jenter ofte driver med, og i tillegg er han jo sterkere enn meg, så hvis jeg skal prøve et tungt løft er det en STOR trygghet i at han står rett bak, klar for å hjelpe til hvis det trengs! 😉

 12. Anette sier:

  Du er så flink. Blir virkelig motivert av å lese bloggen din! Føler jeg har skrevet det mange ganger før, men det er jo sant 😉

 13. Karoline sier:

  Du er så flink! Jeg blir gjerne treningspartneren din hvis jeg flytter til Oslo til høsten. Vil bli så sporty og sterk jeg også 😀

 14. Charlotte sier:

  Så flink du er, veldig imponerende! 🙂 Også digger jeg t-skjorten din, teksten passer jo perfekt!

 15. DU er verdens beste treningspartner :)))

 16. L sier:

  Kos deg forresten i Sverige, god tur!!

 17. Bærta sier:

  Geniale uker du har! Du er en utrolig stor inspirasjon og motivasjon.. Jeg blir helt stum! Keep on the good work:)

 18. IdaPida sier:

  pass på tærne din 😉
  jeg gikk på meg den blodblemma da jeg gikk fra Disen til Birkelunden i støvler en gang, jeg klarte ikke å ha på joggesko og måtte gå på dansetimen barbeint:P

  ellers vil jeg si som de andre, du er knallflink, blir veldig inspirert av å lese om treningen din, har jo fortsatt veldig lang vei igjen til å bli like «treningsgal» som deg, men det er jo greit å ha en som motiverer en 🙂

 19. Luisa sier:

  Fin treningsuke! Så herlig 🙂 Jeg gleder meg til en ordentlig god styrkeøkt i kveld, har hatt så masse å rydde og vaske her hjemme i dag at fridagen har bare gått til det. Denne posten inspirerer meg kjempemasse til å sette i gang en ny treningsuke 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.