Skjærtorsdag

… og størst av alt er kjærligheten <3

Bilder fra i går. Koselig kafébesøk med fine venninner. Var ikke så skeptisk som det ser ut som, hehe. Skarpt lys og en anelse trøtt bare. Nå tenkte jeg å løpe en tur på mølla, og så blir det familiesammenkomst utover ettermiddagen. Bittelitt skuffa over at ingen har gitt meg påskeegg, men jeg går ut i fra at det er fordi ingen tror jeg kommer til å spise innholdet. Så feil kan man ta, men det gjør ingenting, for jeg kan kjøpe mitt eget smågodt i morgen! God påske, fine mennesker! Håper dere har det bra.

10 kommentarer til “Skjærtorsdag

 1. Sunn mat og trening!

  Påskeharen kommer ikke før i morgen frøken!! Kanskje han titter frem!? 🙂

  God løpetur da du! Og ikke minst.. Kos deg masse med familien 🙂

  Er du opprinnelig fra Oslo eller?

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Men “alle andre” har fått allerede 🙁 Jeg vil være like kul! Haha.

   Ja, jeg er født og oppvokst i Oslo! 🙂

   Svar
    1. Kamilla K Innleggsforfatter

     Nordstrand 🙂 Hva med deg?
     Trener du på SATS Solli? Broren min tror han har sett deg der (uten at jeg aner hvordan han kan kjenne deg igjen).

     Svar
 2. Sunn mat og trening!

  Jeg er vokst opp i Oslo Nord 🙂 hehe, morsomt at han tror han vet hvem jeg er! Leser han bloggen min? :p Og jeg trener nok ikke på Sats Solli 😉 Var på Sats Storo i dag, men jeg synes det er såååå kaldt der!! Men da var det velfortjent å sitte i steamdusjen i 30 minutter etterpå 🙂

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Sunnmatogtrening: Olala, tøft! 😀 Nei, han bare tittet innom da jeg anbefalte din, og så mente han at han kanskje hadde sett deg. Kjipt med kaldt senter! Spektrum hadde en dag med voldsom varme, det var også ganske pyton, hehe. Steamdusj hørtes digg ut! Fin søndag til deg 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *