Reading on – world off

Hei folkens! Et lite innlegg fra padda er på sin plass nå synes jeg. Har en veldig rolig dag i dag. Etter morgentrening (9,46 km på mølla) på SATS har jeg bare lest. Og spist, selvsagt. Er straks ferdig med boken min, og har i tillegg laget en studieplan for meg selv. Er ikke lenge til eksamen nå! Nå skal jeg lese ferdig.
Håper dere har det bra!

20120411-181358.jpg

20120411-181407.jpg

28 kommentarer til “Reading on – world off

 1. Trille

  Åh, så god den maten så ut. Namme, sikle.
  Er boken bra? 🙂 Jeg er på konstant leting etter bøker å lese. 😀

  Svar
 2. Arevya

  Fant bloggen din i dag, og jeg liker den virkelig godt ^_^

  Den maten så god ut, akk nå vil jeg og ha bær 😮

  Hva studerer du? 🙂

  Svar
 3. Elisabeth

  Nam nam, så godt ut 🙂

  Jeg prøvde meg på proteinfluff i dag. Men jeg fikk bare en slags “yoghurt” ? Jeg brukte riktignok whey og ikke kreatin, så forventa ikke den stoore fluffen akkurat. Men det var egentlig bare tynt, haha.. Har du hatt noen erfaringer med det?

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Elisabeth: Hm… Nei. Hva hadde du oppi? Det er whey jeg også bruker, ikke kreatin. Det er jo noe annet 😉 Skal bli fluff! Tar én banan, et par never frosne bringebær, 1/2 dl skummetmelk og så proteinpulver… Funker som bare det hver gang jeg setter i gang maskinen.

   Svar
 4. Hanne

  Så flink du er! deg går skremmende fort mot eksamen gitt, men vi har fortsett tid igjen, før den aller siste innspurten;)
  wok har jeg ikke spist på lenge, men det så veldig godt ut 🙂

  Svar
 5. L

  Er det slik at man måå ha proteinpulver i fluffen? 🙂 eller blir det bare smoothie, haha ?

  Svar
 6. Tess

  Må bare som en del andre har kommentert; Babybiildee 😀 Så søt! Ellers så lurte jeg litt på om du er fornøyd med den nye tightsen din? Jeg var å prøvde en, herregud jeg tror kanskje det er det mest behagelige jeg noen gang har hatt på meg, følte meg som… uslåelig hahah! 🙂 Så ja, har veldig lyst på, men det er jo litt dyrt, så vil høre folks meninger – og hva er vel bedre enn å spørre den største inspirasjonskilden min? Hihi 😀

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Tess: jeg er veldig fornøyd! Angrer absolutt ikke på at jeg kjøpte den. Hvis du skal ha – husk å kjøpe en liten nok størrelse. Kjøper du en som sitter slapt vil du ikke få effekt av tightsen, og da kan du jo liker gjerne kjøpe en billigere en 😉 Jeg tenker å kjøpe en til, fra Nike. Og takk for så fine ord 🙂

   Svar
 7. L

  Tenkte jeg kunne stivpiske noen eggehviter for så å ha oppi bær, vet ikke om det funker 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *