Mat #10

Gjør dere klare for det lengste matinnlegget hittil! Må jo feire rundt tall!

Salat (isberg, rødløk, agurk, gul paprika, lettrømme) og scones (mine spesielle) med gulost.

Cottage cheese, sukkerfritt bringebærsyltetøy, hjemmelaget peanøttsmør. Te. Jordbærproteinshake.

FLUFF!

Kylling fylt med ost og pesto. Ovnsstekte grønnsaker (gulrøtter, rødløk, hvitløk og paprika).

Kyllingsalat.

Stekt kylling, gratinerte tomater, brokkoli og cottage cheese.

Stekt kylling, kokte gulrøtter, paprika, brokkoli og cottage cheese.

Egg, kylling, ost, cottage cheese, paprika og agurk. Beste frokosten!

Cottage cheese, skyr skogsbær og jordbær.

Stekte grønnsaker med kylling og soltørkede tomater.

Cottage cheese, skyr og bringebær. Ost, agurk, paprika og egg. Og melk, såklart!

Fullkornspita med ost, paprika og kylling. Stekte grønnsaker og cottage cheese.

Denne sjokoladekaken, mager vaniljekesam og frosne bringebær.

Mager vaniljekesam, skyr skogsbær, frosne bringebær. Grapefrukt. Proteinkaffe.

Vafler av bokhvetepannekakemiks, egg, skummetmelk, bakepulver, fiberhusk, sukrin, kardemomme.

27 kommentarer til “Mat #10

 1. Thea

  Hei Kamilla! Jeg oppdaget bloggen din for et par dager siden, og har bladd meg tilbake til start (s.76!), puh! Gøy å lese, spesielt moro siden vi deler samme interesser for mat, trening og kvalitetsshopping!

  Dessverre er jeg ikke like dedikert som deg, det må sies, men ønsket er der. Tenker at jeg girer opp etter eksamenstiden =)

  Dessuten foretrekker jeg også Nike. Skal til en Nike Factory Outlet til sommeren, og krysser fingrene for at det er et superfantastisk utvalg og bra priser, for da blir det tights, shorts, topper, bh, jakke, sko, ja – full pakke!

  Én liten ting jeg lurte på, bor du med familien din på Nordstrand? Syntes bloggen begynte litt brått, med brødoppskrift hvor du refererte til en annen blogg, stemmer det?

  Gleder meg til å følge bloggen din videre!

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Thea: Hei! Velkommen hit! Bloggen begynner litt brått fordi jeg har gjort mye av den privat. Har blogget noen år, men har ikke noe ønske/behov for at alt det ligger ute. Har fortsatt nesten alle innleggene, men bare jeg kan se dem 😉

   Svar
 2. M!na

  Kan jeg komme en ukes tid og nyte all den gode maten din? Fy søren så flink du er! Naam 😀 Ha en fin dag!

  Svar
 3. Åsne

  mmmmmmmmm 😀 Kjenner på sultfølelsen av å se på bildene. Jeg finner ikke de grove pitabrødene noen steder, irriterer meg!
  Det er hattings ikke sant?

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Åsne: Ja, det er hattings. Jeg har bare funnet dem på Spar… Har et stort ønske om at Rema skal ta dem inn, for de har jo andre produkter fra “naturligvis”-serien til hattings…

   Svar
 4. Kristine

  Jada, da fikk du meg sulten.
  Så mye sunt og godt 🙂

  SV:
  Hjertelig takk for gode tanker Kamilla. Det gjorde tydeligvis susen for i dag var en super dag 🙂 Håper du også har hatt det.

  Svar
 5. Ingrid

  DU er inspirerende! – på mange måter 😉

  – synes du ikke det fort blir dyrt når man ønsker å spise kesam/skyr/CC og bær ofte? …deet synes nemlig jeg litt hehe…men det er jo så supre produkt – og veldig veldig godt

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Ingrid: Takk for de ordene! Jo, det blir dyrt, og jeg vil egentlig ikke tenke på det. Men kjøp frosne bær! Ferske er så dyrt at det ikke er morsomt engang. Men for all del – la andre spandere ferske bær på deg! Si aldri nei til det, haha 😀 Så kjøper du frosne poser på Rema1000 selv. Skyr kjøper jeg vanligvis ikke. ALT for dyrt for så lite innhold.

   Svar
 6. Maria

  Du er så flink Kamilla! Jeg blir superinspirert til å bli sunnere og mer aktiv når jeg er innom bloggen din – men vet liksom ikke helt hvor jeg skal begynne.

  Kunne ikke du ha laget en (eller flere) ukes”menyer” på mat, også en handleliste med hva som må kjøpes inn til de enkelte rettene f.eks.? Det hadde vært utrolig god hjelp for meg (og sikkert mange flere!:))

  Hvis du har lagt ut noe lignende før kan du gjerne linke til det! Jeg er en ganske ny følger, men har lest meg laangt bakover i bloggen din 🙂

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Maria: Tusen takk! Jeg gjør ikke slikt selv, men jeg kan ha det i bakhodet. Kanskje det kommer, men spørs om jeg får det til. Sørger man for å alltid ha godt med grønnsaker, pluss kylling og egg… Da kommer man langt! 🙂

   Svar
 7. Trille

  Dette var en dum ide, Trine, en dum, dum, dum ide. IKKE GÅ INN PÅ ETT MATINNLEGG NÅR DET ER NATTASOVENÅ.
  Så mye godt, jeg må bare lage meg kylling en dag, nam!

  Svar
 8. Luisa

  Så masse digg! Får skikkelig masse inspirasjon av disse innleggene dine og det hjelper på når jeg går tom for ideer selv 🙂 Har du forresten lagt ut oppskrift på scones? De så utrolig gode ut.

  Svar
 9. molly

  Enkelt, men allikevel inspirerende! Masse god næring:)
  Er det forresten mulig å få oppskriften på sconsene ( og bollene du la ut for ei stund siden)? Så kjempegode ut! 🙂

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Molly: Bolleoppskriften finner du her 🙂 Går ut i fra at det er de du mener i hvert fall. Oppskriften på sconesene har jeg ikke lagt ut, men mulig jeg gjør det en gang i fremtiden… Enn så lenge er det kun min bror som har fått lære den, hehe.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *