Kjærlighet

Kjøp VG HELG i dag, og les om Synne. Sett litt ekstra pris på livet, og kjærligheten. Fin lørdag til alle! ♥

Her står trening med Cecilie, kakebaking, lesing og bursdagsfeiring på planen.

7 kommentarer til “Kjærlighet

  1. Trille

    Jeg skal sette ekstra pris på livet, kjærligheten og været i dag. Mens jeg gjør lekser, selvfølgelig. God lørdag!

    Svar
  2. Christina

    uff, jeg har ikke lest VG idag, men jeg ser hvem synne… Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har lest igjennom bloggen hennes. Mange! klikker innom fortsatt, bare for å se om hun har oppdatert, håper at hun har oppdatert. Men hun har jo ikke det, for hun er jo ikke blant oss lenger.. Jeg tenker ofte på pappa’n hennes, og på hvor vondt han har det. Hun skrev så mye om han. Det var en utrolig nydelig jente, og det vil alltid være såå urettferdig…. Jeg hater han, og håper han tilbringer resten av livet i fengsel.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *