14 april 2012 -- 9:03

Kjøp VG HELG i dag, og les om Synne. Sett litt ekstra pris på livet, og kjærligheten. Fin lørdag til alle! ♥

Her står trening med Cecilie, kakebaking, lesing og bursdagsfeiring på planen.

Av Kamilla | 7 Kommentarer »
 1. Ha en strålende lørdag:)

 2. Trille sier:

  Jeg skal sette ekstra pris på livet, kjærligheten og været i dag. Mens jeg gjør lekser, selvfølgelig. God lørdag!

 3. God lørdag søte du <3

 4. Luisa sier:

  Håper lørdagen din er fin søte! <3 Fine ord, og de er så sanne, ingenting er større enn kjærligheten.

 5. Eva Isabel sier:

  Noen fotspor kan selv ikke de sterkeste bølger viske bort. Lest avisen i dag. Jeg er glad for hver eneste dag jeg får.

 6. Christina sier:

  uff, jeg har ikke lest VG idag, men jeg ser hvem synne… Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har lest igjennom bloggen hennes. Mange! klikker innom fortsatt, bare for å se om hun har oppdatert, håper at hun har oppdatert. Men hun har jo ikke det, for hun er jo ikke blant oss lenger.. Jeg tenker ofte på pappa’n hennes, og på hvor vondt han har det. Hun skrev så mye om han. Det var en utrolig nydelig jente, og det vil alltid være såå urettferdig…. Jeg hater han, og håper han tilbringer resten av livet i fengsel.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.