20 april 2012 -- 8:06

Friday’s, teater og bokshopping med mamma i går. Bøkene må riktignok spares en måneds tid, for fremover er det fokus på eksamenslesing. Carolines bok skal selvsagt åpnes før – den inneholder jo oppskrifter! Mat må man ha!

Nå stikker jeg til SATS for å løpe litt, og henge litt – bokstavelig talt. Er fast bestemt på å få til ordentlige pull-ups snart, så nå henger jeg så lenge jeg klarer i stanga, og senker meg saaaakte ned. Blir sliten bare av tanken, men skal man få til noe må man jobbe for det. Ingen andre som kommer til å gi meg den styrken. God fredag!

Av Kamilla | 6 Kommentarer »
 1. Enits sier:

  Vil bare ønske deg en fin treningsøkt og en riktig fin helg Kamilla 🙂

 2. Trille sier:

  Åååååh, var Oslo-trikken bra? Jeg har så lyst å dra på den. 🙂
  God trening, god fredag. <3

 3. Andrea sier:

  Så ut som du hadde en fin dag igår! Kos deg på trening idag;)

 4. Luisa sier:

  Hurra for slike fine dager 🙂

 5. Lykke til med pull upsa! 😉
  Var Oslo trikken bra?
  xx

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.