Havrebanankakeomelett

Jeg er fast leser av sunnmatogtrening, og da en av leserne hennes tipset om noe så artig som havrebanankakeomelett, måtte jeg bare prøve. Og siden lørdag har jeg laget det to ganger. Det sier sitt, for det skal litt til for at noe skal bli kokkelert mer enn én gang her i gården.

Jeg brukte 2 egg, 50 g(1 dl) havregryn, 1 banan, en god slant kanel, et par klyper salt, og en pakke Stevia. Sistnevnte kan byttes ut med annen søtning, som for eksempel Sukrin, Splenda, eller rett og slett sukker. Med andre ord har nok de fleste ingrediensene til denne godsaken i hus allerede. Fremgangsmåten finner dere hos smot. At rettens farge passer ekstra godt med tiden vi er inne i nå er jo neimen ikke galt. Kos dere!

11 kommentarer til “Havrebanankakeomelett

 1. Sofie

  Kan du estatte sukrin i alle oppskrifter hvor det skal være sukker? Kan du skrive et innlegg om hvordan du endret til disse helsekostproduktene, og hvordan du lærte om dem?

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Jeg bruker Sukrin LITE, for jeg klarer ikke den kalde ettersmaken, men i teorien kan det erstatte sukker i alle oppskrifter som ikke er av marengs-typen. I hvert fall det jeg har lært av FunksjonellMat, som selger produktet i Norge 😉

   Hvordan jeg endret til disse helsekostproduktene? Er ikke sikker på om jeg skjønner spørsmålet. Jeg leste om dem andre steder, snakket med folka på helsekosten, kjøpte produktene, og prøvde ut. FunksjonellMat har en egen oppskrift-del av siden sin, som jeg stadig utforsker 🙂

   Svar
 2. Luisa

  Det skal jeg så sykt prøve i morgen 🙂 Så oppskriften i går, men hadde ikke bananer i dag, men i morgen da vet du 😉

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *