6 mars 2012 -- 18:19

Jeg gjør noe som ikke er helt lov når man er student – bruke flere timer på å lese bøker som ikke står på pensum. Tidenes deiligste kosedress fra Rebel Yell er på, og det samme er snoopy-sokkene og leselampa. Jeg trengte å komme meg litt bort, og når det å reise er uaktuelt er bøker en fin redning. Har lest ut «Kollektiv selvmord» nå, og kan absolutt anbefale den! God bok. Skal begynne på «Morgen i Jenin» etter at jeg har laget middag.

Av Kamilla | 11 Kommentarer »
 1. Mira sier:

  Syns det var helt luksus å lese annet enn pensum jeg også, da jeg var student. Kos deg med lesingen, det er fortjent 🙂

 2. Susanna Kristine sier:

  Jeg må si meg enig, boka, kollektiv selvmord, er virkelig en bok alle bør lese! Da mener jeg ALLE.

 3. Lars sier:

  Kollektivt selvmord er en av favorittene!

 4. Hilde sier:

  Kjenner til følelsen, men å lese noe annet enn pensum er også noe av det beste man kan finne på etter en lang skoledag 😀

 5. Monica sier:

  Må bare si at du inspirerer meg med den stå-på-viljen din! Det at du har trent fast i en evighet, det er beundringsverdig. Jeg har begynt å trene flere ganger, men det har gått et par måneder og så er jeg tilbake på start. Kjedelig. Og jeg har ingen god unnskyldning heller… Men jeg har i hvertfall gjort endringer i kostholdet det siste året. Spiser ikke superdupersunt, men tenker mye mer over hva jeg spiser.. Såå, jeg er på vei et sted. Det tar jo lang tid å innarbeide seg vaner. Nå håper jeg bare at jeg klarer å trene slik at jeg får en god vane der også, og ikke slutter etter 2-3 måneder. Før har jeg ikke hatt noe annet mål enn «komme i bedre form». Så jeg tror problemet ligger litt der. Må gjøre slik som deg. Flere mål, og delmål. 🙂

  Men uansett, det jeg skulle frem til er at du inspirerer meg! 🙂

  • Kamilla K sier:

   Virker som du har skjønt greia – mål og delmål. Og trener du riktig kommer du forhåpentligvis ikke til å gi deg, for du vil nok synes at fordelene med trening ikke er verdt å legge fra seg. Fordelene med å ta vare på kroppen er jo så utrolig mange. Lykke til 😀 Og kjempestas at jeg kan inspirere, det er gull!

 6. Så kjekt med boktips 🙂 Jeg leser, men det går treeeegt.. I tillegg har jeg et abonnement på Aftenposten som gjør at jeg knapt gjør annet enn å lese nyheter (føler jeg MÅ lese alt hehe..)

 7. Hanne sier:

  Elsket disse bildene. Så veldig koselig ut. Slike kvelder er gull verdt!! I går kveld koste jeg meg også med bok, «the Help». Jeg leste flere bøker før blogg-bølgen kom. Nå sitter jeg heller på internett før jeg legger meg 😉

 8. Elise sier:

  jeg kjøper og kjøper bøker, men får aldri lest de ferdig!!

 9. Luisa sier:

  Det hørtes deilig ut! Tror jammen meg jeg skal legge meg litt i sengen å lese den siste til Tore Renberg, jeg fryser sånn brrr.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.