Takk

God morgen! Ville bare stikke innom og si tusen, tusen takk for alle de fine ordene dere legger igjen. Det er så hyggelig å høre at dere kan bli inspirert til styrketrening og sunn mat ved at jeg legger ut noen av mine erfaringer rundt emnet. Og dere er generelt bare veldig snille med meg! Så takk! Setter mer pris på det enn dere aner! <3

Kvelden i går var vellykket. Bursdagsvors og La Belle. Frokosten er inntatt, og nå skal jeg snart gjøre meg klar for dagens treningsøkt. Det blir nok en løpetur ute. Skulle så gjerne hatt med meg Øya, men hun er på ferie. Synd for oss begge, men det kommer forhåpentligvis mange turmuligheter fremover. Vel, fin søndag til dere alle! Ukens trening og noen tanker rundt trening og kosthold kommer senere! Og igjen – takk! Dere er gull verdt.

22 kommentarer til “Takk

 1. Kine

  Fin fin du var på bildene! Hårfargen din var kjempefin her, du burde farge det sånn? 😀

  Svar
 2. May Lene

  Så fine bilder! Og som noen allerede har påpekt, nydelig hårfarge! Den kledde du virkelig 🙂

  Jeg er alt for dårlig på å legge igjen spor etter meg her, men jeg er absolutt en av dem som blir inspirert av deg! Du er flink, rett og slett. Ha en fin søndag! 🙂

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Tusen takk for fine ord! Kjempehyggelig at du kan inspireres, det er viktigere for meg enn at du legger igjen spor – selv om det selvsagt også er veldig koselig 🙂
   Fin søndag til deg òg! 😉

   Svar
 3. Hanne

  Og takk til deg som har denne fantastiske bloggen. Blir alltid i godt humør av innleggene dine! Du fortjener all rosen du får! Kjempe flott bilder 😀

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Takk! Skulle så gjerne ønske at de var både mørkere og tykkere av natur, men nå har jeg ikke nappet dem siden førsteklasse på vgs, noe som begynner å bli en del år siden, og det har vel kommet totalt to hår siden den gang 😛 Og de er jo lysere enn solen, haha. Se håret på hodet mitt også… Tynt som bare det. Meg og hårvekst altså… Luksusproblem, men likevel 😛 Hehe. Liker de litt mer definerte!

   (Og det var mine øyenbryns livshistorie…)

   Svar
 4. Malin

  DU er gullverdt for oss!!:) I dag har jeg og kjæresten bestemt oss for å ta neste søndagstur i østmarka etter tips og fine bilder fra deg! 😀 Håper du har hatt en fin søndag!

  Svar
 5. Malin

  Iiih! Glemte selvfølgelig et av hovedpoengene med at jeg la igjen en beskjed; NYDELIGE bilder! Du er fiiin du!:)

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Åh, takk! Nå kom smilet frem 🙂
   Østmarka er herlig! Tenkte faktisk på å dra dit i dag, men jeg venter fortsatt litt, til all snøen er borte. Det er så kjedelig med sånne mellomperioder. Får håpe på knallvær denne uken, så det blir fine forhold der. Anbefaler turen rundt Østensjøvannet hvis dere vil ha litt ordentlig terreng 😉

   Svar
 6. Malin

  Østensjøvannet er notert! 😀 takk! I dag hadde vi første kafetur hvor vi satt ute. Skikkelig deilig med første vårmåned! Vi dro rett fra trening og satte oss ned på united bakeries i karl johan, og så på hvordan folk våkner på våren! Vi var forsåvidt de eneste som valgte å sitte ute, men pytt 😉 Jeg begynner å liiike oslo!!:)

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Ææææ! Jeg mente egentlig Nøklevann! Østensjøvannet er ikke i Østmarka. Var litt for trøtt i går skjønner jeg, haha.
   Åh, så koselig det hørtes ut. Og du vet vel at setninger som den siste der virkelig er som musikk for meg! 😀 Jeg er jo i overkant Oslopatriot, haha. Men ja, Nøklevann! Ikke Østensjøvannet, selv om det også er magisk flott der om sommeren 😀 Gå rundt begge, fordelt på to søndager!

   Svar
 7. Sofie

  Nydeelige bilder! Elsker bloggen din, for den er så inspirerende 😀 Håper du får en superfin uke ^^

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *