18 mars 2012 -- 8:04

Erikke og jeg parkerte i hver vår stol på Tehuset i går. Fin vane det der altså. Erikke med sin mocca, og jeg med forskjellige teer. Tror sannelig jeg har fått en favoritt i «bringebær grønn». Fin farge (rosa) og veldig god smak. Nå skal jeg lage meg en proteinkaffe, og så skal jeg møte Erikke på SATS. Eller zætz da, som vi kule skriver.

Ha en finfin søndag!

Av Kamilla | 9 Kommentarer »
 1. Tori sier:

  De lår musklene, de vil jeg ha 😉
  Herlig antrekk, de skoene er sinnsyke!

 2. MK sier:

  Så sykt kult! Finfint 😉

 3. Anniken sier:

  herlig antrekk, likte genseren din veldig godt 😀

 4. Trine sier:

  Elsker genseren! Ha en fin dag 😀

 5. Anette sier:

  Såå bra du ser ut 🙂

 6. Fin du var 😉 <3

 7. Anne sier:

  Hvor er jakken fra?? :))

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.