Skal man først gi litt, kan man gi alt

Lørdager er hviledag. Vel, det var. I dag har Tor-Arne og jeg vært så aktive at det halve kunne vært nok, bokstavelig talt. Møttes 10, tok bussen til Bygdøy, gikk rundt hele halvøya, og så var planen å dra hjem. Men så sto vi der da, rett foran SATS Sjølyst. Så da gikk vi like gjerne inn, og tok oss en styrkeøkt på bryst og armer, før vi gikk gjennom Frognerparken, nedover Bogstadveien, gjennom Slottsparken, og SÅ dro hjem. Hviledag kan vi ha en annen gang. Gjør dere klare for bildeboom!

Og som en slags bonus for Tor-Arne så hadde jeg Justin Bieber sin “Misteltoe” på hjernen heeeeele turen.

Sånn, NÅ skal jeg hvile. Dvs. skrive videre på eksamensoppgaven!

14 kommentarer til “Skal man først gi litt, kan man gi alt

 1. Trille

  Herlig! Hvile kan man gjøre en annen dag. 😛
  Kjempefine bilder. Føler jeg må ta bussen til Bygdøy og gå rundt hele halvøya en dag jeg også. 😀

  Svar
 2. L

  Hei 🙂 Har kjøpt Nike + Sportwatch, har ett spørsmål: Legger man inn makspuls? har ikke pulsbelte enda, har hørt så masse negativt om det beltet ;/

  Svar
   1. L

    Det var noen som ikke fikk registrert det pga. en gammel chip osv. Polar hadde visst ikke kontroll :/

    Svar
 3. Linn

  Jeg elsker bloggen din!
  Kommenterer sjeldent, men må bare si at jeg tenkte på deg da jeg så jordbær til 14,90 på Rema i dag 🙂 OG jeg har begynt å spise din “yndlingsfrokost” selv til frokost, digger det! Takk for inspirasjon.

  Svar
 4. Kamilla Haaland

  Herlig!! Dere er så flinke 🙂
  Hvilket kamera bruker du forresten? Det så veldig praktisk og fint ut, selvom det ikke så så kompaktkameraaktig ut? Hehe 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *