2 mars 2012 -- 9:00

Ååå! Se det været a! Bildene er fra turen i går. Vi satte oss ved vannet for å prate, og ble holdt varme av solen. Det er noe med nærheten til vannet som gjør at jeg får en slags indre ro. Herlighet, nå høres jeg sikkert dum ut, men det er så fredelig ved vannet (her i hvert fall). Å sitte på steinene og se utover, mens man kjenner solen varme. Slik ro er utrolig deilig, det tror jeg de aller fleste synes. HAHA nå ler jeg høyt av meg selv. Hver eneste gang jeg har gått lang tur så forteller jeg dere hvor fantastisk livet er. Vel, god helg da!

Av Kamilla | 11 Kommentarer »
 1. Phoebe sier:

  Så deilig <3 Det er akkurat som om verden våkner og blir finere for hver solstråle om dagen. Jeg blir i alle fall en helt annen person når våren kommer enn jeg er hele vinteren 🙂

 2. Malin sier:

  God helg, fine Kamilla! Hvor gikk dere på tur? Det så jo såå fint ut! :):)

 3. lene sier:

  Så fantastiske bilder! 😀

 4. Ida Talette sier:

  Man blir nesten litt frelsk av å være i naturen, særlig når sola reflekterer i vannkanten 🙂 God helg :o)

 5. Charlotte sier:

  Så herlig! Når sola varmer er det vår! God helg 🙂

 6. Nydelige bilder Kamilla <3

 7. Kamilla sier:

  Det er så herlig å gå tur i fineværet når det er kaldt ute!

 8. Luisa sier:

  Så herlig! Haha, livet er herlig når man kan gå så flotte turer 🙂 Nydelige bilder!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.