Over the Rainbow

Mitt neste prosjekt her i livet er å bli kjent med en som har hytte, lappen, bil, og elsker å gå turer. Og som holder ut med alle mine stopp for å ta bilder. Sistnevnte er nesten viktigst. Elsker å være på fjellet! Spesielt nå som jeg ikke har vært i skogen på lenge… Så hvis du finnes – vi bli venner!

Eventuelt kan du bare ta lappen, Karoline, så stikker vi!

13 kommentarer til “Over the Rainbow

 1. Hilde

  Jeg har hytte på fjellet, lappen, liker å gå turer og stopp for å ta bilder passer meg utmerket. Skal vi være venner eller? 😀

  Svar
 2. Pernille

  Som om jeg skulle sagt det selv! Selv om jeg både har hytte, bil og lappen, høhø.
  Også på “leting” etter treningskompis i sentrum 😉

  Hjelpes, dette føles som en uoffisiell kontaktannonse 😎

  Svar
 3. christine

  Familien har hytte i Rondane. med skigard og utedo. stabbur og vedskjul. du skjønner tegninga 🙂

  google furusjøen og jøråfossen!

  Svar
 4. Hanne

  Fantastiske bilder. Jeg elsker den norske fjellheimen! Turistforeningen har jo mange tilbud om du vil på tur. Man kan ofte ta tog / buss til flere av hyttene. Det blir kanskje ikke helt det samme, men da kommer du deg på fjellet 😉

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Ja, vet 🙂 Søster har gjort det noen ganger med venner. Men få av vennene mine gidder å gå på fjellet uansett 😛 Og jeg går ikke alene, selv om jeg skulle ønske jeg turte det.

   Svar
 5. Luisa

  Fantastisk fine bilder! Jeg er heldig som har en kjæreste som har hytte(r), lappen og bil, ja åsså liker han å gå tur. LML Haha, men nå må jeg løpe, skal på trening søta 😉

  Svar
 6. Malin

  Åh, nå ga du meg virkelig nå å drømme meg bort med her jeg sitter på lesesalen! Jeg ELSKER hyttelivet! Har alltid blitt litt mobbet for det. Klarte å si på vgs at når jeg ble stor skulle jeg først av alt kjøpe hytte, også fikk hus og bil og sånn komme i andre rekke. Hehe. Elsker å bare slappe av inne på hytta på kvelden, være lange dager ut i frisk fjelluft, lage god mat, og good frokost! mm. Okei, nok dagdrømming. Håper du har en fin dag :):)

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Haha 😀 Hyttelivet er herlig! Jeg har riktignok ikke så stort ønske om å eie en hytte selv, ettersom det er mye arbeid og man blir veldig bundet til å dra dit hver eneste ferie eller langhelg, MEN jeg er veldig glad i å få muligheten til å være med andre på hytte, eller dra på firmahytte. Fjellet<3

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *