Oslove

Klarer ikke helt å skjønne at det er mars, for det virker mer som mai. Bildene taler for seg selv… Oslo<3

SE så klart vann!

Ah, dette kan jeg leve med.

15 kommentarer til “Oslove

  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Susanne<3 Ja, det er absolutt å foretrekke(synes jeg). Liker næringinnholdet veldig godt. Pr 100 g er det 74 kcal, 12 g protein(!!!), 4,3 g karbo og 1 g fett 🙂 Yoghurter med lignende næringinnhold er ofte tilsatt masse tull, og det liker jeg ikke. De har uansett ikke så mye proteiner. Vaniljeyoghurter har ofte sukker i seg i tillegg... Går for det meste i mager kesam og mager vaniljekesam her. Sistnevnte er vanskelig å få tak i som mager, men noen få steder har de det 🙂 Synes det er veeeeeldig godt 😀 Går med en del bokser i uken, hehe.

   Svar
 1. Luisa

  Så nydelige bilder! Dere er heldige med det fine været, nyt det! Her er heldigvis solen på plass, men det er fortsatt veldig kaldt, føles litt urettferdig :p Ha en nydelig helg søta!

  Svar
 2. Feit Mann

  Vannet er klart og bare vil dra meg ut i det (for fisking), så sitter jeg langt pokker i vold i innlandet, uten mulighet til å få meg en sjøørret eller tre. Om jeg ikke var syk av denne plassen jeg bor på før, så blir jeg det ihvertfall etter så flotte bilder som du har her 🙂

  Svar
 3. Kristine

  Hei Kamilla!
  Det virker som om du har veldig god peiling på nike+, så jeg spør deg! Bør man skru chipen i skoen på “hvilemodus” mellom hver treningsøkt? Eller bruker den ikke så mye batteri når den ikke er i bruk?

  Klem fra fast bloggleser!

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Hehe, nikeplus og jeg er ganske godt kjent ja… Ikke skru av chipen mellom øktene 😉 Bare pass på at hvis du skal bruke løpeskoene dine mellom noen økter, så tar du ut chipen. Ellers er det bare å la den være 🙂 Det er hvis du skal la være å bruke chipen over tid at du bør skru den av. F.eks hvis du skal reise jorda rundt i to måneder, hehe 🙂

   Svar
 4. L

  Loove! Norsk natur altså <3 legger du ut de ukentlige treningsopplegget ditt odag også? 😀 men synes ikke du at det er hard å løpe på møllen og asfalt? Blir løping på "fjellet" for min del idag 🙂

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Treningsinnlegg kommer 🙂 Skal bare dusje først, hehe. Nei, jeg merker ikke noe til det. Når jeg løper ute prøver jeg riktignok å ikke løpe for mye på asfalt. Foretrekker grusveier og stier. Har fått høre at styrketrening skal være med på å hjelpe beina å takle hardt underlag, men om det stemmer vet jeg ikke. Har i hvert fall ingen problemer med det *bankibordet* 🙂 Vet at mange synes det blir for hardt for beina i lengden da, så det er vel som alt annet: individuelt.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *