23 mars 2012 -- 9:00

Kjøkkenkameraet mitt har vært så mange andre steder den siste uken, så det har ikke blitt like hyppige matbilder som vanlig. Nå står det på sin plass igjen, så da kjører vi på.

Lunsj etter formiddagstrening. Ble litt i meste laget, men jeg sparte mager kesam med havregryn og rosiner til litt senere. Å kaste mat er IKKE greit. Er dere klar over hvor mye mat som kastes hvert år?

Proteinlefse er og blir en favoritt! Min favoritt er den med kyllingskinke, gulost og paprika på.

Denne skal dere få oppskriften på etterhvert. Skal bare få den helt perfekt først. SÅ godt! Som en slags brownie.

Kamillafrokost er det beste! Prøver meg stadig på noe nytt, men MÅ tilbake til denne.

Tomatsuppe og grove rundstykker med smør og gul paprika. Tomatsuppe er enkelt, raskt, billig, og en av mine favoritter gjennom mange år. Da jeg jobbet i barnehage elsket jeg å lese på planen at ungene skulle få tomatsuppe, for det ble alltid rester. Namnamnam!

Mager vaniljekesam med frosne bringebær.

«Pommes frites», egenmarinert kylling, hummus og salat.

Udelikat og uklart bilde kan bare bety én ting: Kamilla hadde ikke tålmodighet til noe bedre, for hun ville spise dette MED EN GANG! Det er 1 most banan, blandet med 1 scoop sjokoladeprotein, stått halvannen time i fryseren.

Mager kesam med banan og jordbær.

Enkel ta-med-lunsj: cottage cheese, rosiner, mandler, og sukkerfritt syltetøy.

Proteinpannekaker med lønnesirup og jordbær.

Kjøkkenet, dere. For et fantastisk rom. Til helgen blir det en del kokkelering for min del, og jeg gleder meg! Får gjester, så vil ikke si hva jeg skal lage, men jeg tror det skal bli ganske så bra! God helg!

Av Kamilla | 21 Kommentarer »
 1. Anette sier:

  Så masse god mat. Du er flink å finne på ting. Har samme kjærlighet for paprika som deg. Det er bra godt! 😛

 2. Karoline sier:

  Ser like fristende ut som vanlig 🙂

 3. Ida sier:

  Får vann i munn av matinnleggene dine, Kamilla!

 4. Trine sier:

  Mmmm, like fristende som vanlig! 🙂 god helg, vakre deg 🙂

 5. Å kaste mat = not so cool. PUNKTUM.

  Maten din frister meg så utrolig masse! Akkurat sånn mat jeg liker(bortsett fra de mandlene.. de kan du ha for deg selv!) 🙂

  Må jo spørre hvor du tror du så meg!! Hehe, tør ikke spørre i mitt eget kommentarfelt ser du :p Hehe, har gått og sett meg over skulderen i hele dag faktisk. Men hvis jeg ser deg, så skal jeg love deg at du blir overfalt! 🙂

  • Kamilla K sier:

   Haha, jeg kan ha mandler, du kan ha peanøttsmør?! 😀
   Var på en SATS her i Oslo. Mener å ha fått med meg at du bor i Bergen? Eller…?!

   • Deal 😉

    Oki, nei du skjønner jeg hadde på meg akkurat den genseren på bildet, så ble litt nyskjerrig da du sa det! Men da var det nok ikke meg gitt 😉
    Men jo jeg bor i Oslo, født og oppvokst!

    • Kamilla K sier:

     Ah, da var det i hvert fall ikke deg, for hun jeg så hadde på seg svart genser. Hun var veldig pen da, så du får ta det som et kompliment, haha! 😀
     Olala, da kan det hende vi ses en gang. *trommevirvel*

 6. Ingrid sier:

  Du har vel lagt ut oppskrift på proteinlefser før, men kan du gjøre det igjen? 🙂

 7. Her var det mye snadder <3

 8. Luisa sier:

  Å herlighet så masse digg! Må seriøst prøve å lage lefsa snart, ser så digg ut!

 9. Lene sier:

  Lurer på hvordan man lager den proteinkaffen din?:)

 10. Pernille sier:

  Hei.

  Jeg vet du ikke skriver noe personlig på bloggen, men jeg gikk på videregående samtidig som deg, og kjenner deg såvidt igjen! Du har kommet en lang vei, så selvsikker og sunn. Veldig godt å se! Jeg gikk et år under deg, og misunner deg for veien du har reist. Lykke til videre!

 11. Marie sier:

  virker som du har et kosthold som har mye sunt i seg, men plutselig også med den del mostridenden som: lønnesirup, rosiner, pomesfrites, smør, lyst pitabrød, karborikt syltetøy, ost og skinke sammen (som smør på flesk) etc. Mye som innholder raske karbohydrater, sukker og lite næring. Og porsjonene dine er jo ganske store for hvert enkelt måltid. Kan jeg spørre; spiser du dette i løpet av en dag?

  Ikke ment som kritikk, men skjønner bare ikke helt hva slags fokus og mål du har med kostholdet ditt?

  ps. måltidene i seg selv ser veldig gode ut, du er flink og ivrig på kjøkkenet ja 🙂

  • Kamilla K sier:

   Pommes frites er skrevet i anførselstegn, nettopp fordi det ikke er pommes frites. Spiser sukkerfritt syltetøy og fullkornspita, og i lønnesirupen jeg bruker er det mindre kcal enn i sukker 😉 Å si at ost og kyllingskinke er smør på flesk er litt rart synes jeg. Fett og proteiner! Disse måltidene er fordelt over noe sånt som åtte dager. Tar ikke bilde av alt jeg spiser. Spiser rundt 70/100 g karbohydrater om dagen, og holder meg på et passende antall kalorier… Har kontroll 🙂

 12. Charlotte sier:

  Jeg liker dessertene dine, må jeg si! Masse deilig mat 🙂

 13. Ragnhild sier:

  Vet ikke hvorfor egentlig, men jeg elsker å se hva andre spiser 😛 Så jeg synes det er kjempeartig når du lager slike mat-innlegg!
  Fikk lyst på jordbær nå! Jeg spiste årets første nå i helgen- så goooodt!!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.