15 mars 2012 -- 18:30

På tide med litt flere matbilder, eller hva?

Proteinbollene er og blir en hit! Synes de er aller best etter en dag eller to i kjøleskapet.

Lagde brød i kakeform her om dagen. Godt brød, for all del, men å lage et helt brød var bortkastet. Jeg spiser noen skiver, og så går det noen uker til neste gang jeg har lyst på brød. Lekse lært!

Grønn salat, paprika, agurk, soltørkede tomater og fetaost. Bland og nyt!

Maggi Juicy Fish er også en hit her! Hatt det to ganger denne uken. Så utrolig enkelt og godt.

Krydret kyllingkjøttdeig blandet med tomater og litt salsa, stekt i ovnen med ost over.

Matpakkeforbredelser.

Smoothie av bjørnebær, bringebær, mager kesam og spirulina.

Speltlomper med gulost, og proteinshake. Mitt go-to-måltid etter trening.

Agurk, gul paprika, rød paprika, og dip av mager kesam og krydder. Jeg virkelig elsker paprika!

Proteinpannekaker av miks fra Gymgrossisten.

Ah, mat, dere.

Av Kamilla | 25 Kommentarer »
 1. L sier:

  Hvor mange ganger i uken trener du nå egentlig, 5? 🙂

  • Kamilla K sier:

   Nja, begynner å bli en stund siden jeg trente fem økter i uken. Blir som regel 7, de siste ukene har det blitt 8. Synes det er så gøy, og nå er det jo bar bakke så da er det mulighet for å trene rett utenfor døren 😀 Da jeg begynte å trene holdt jeg meg til 3 økter i uken, og holdte på med det i noen måneder 🙂 (Føler jeg MÅ ta med den siste setningen for å gjøre det klart at jeg IKKE har startet der jeg er i dag 😉 )

 2. Going Faster sier:

  Maaaat! <3 Hehe. Tror jeg må gå og ta meg en speltlompe med skinke og hvitost! Du lager deg veldig mye lekkert og godt. Flink!

 3. Lene sier:

  Naaam 🙂 skulle gjerne lagd proteinbollene dine, men du bruker så mange ingredienser som jeg ikke har… 🙁

 4. You make me hungry girl!

 5. Kamilla sier:

  Nammnamm! Du lager så mye godt. Bruker du forsatt den internettsiden for å beregne kalorier, karbohydrater, fett og proteiner? Vil gjerne ha med det 🙂

 6. Luisa sier:

  Så masse digg 🙂 gleder meg til mat i morgen! Trenger masse godt og sunt for å pleie den syke kroppen min. Takk for nok en haug med herlige tips!

 7. Mariann sier:

  Har fryst ned både proteinbrød og lavkarbobrød og det går veldig fint! Så neste gang kan du dele brødet ditt opp i skiver og fryse det, så er det ikke bortkastet 🙂

 8. Trude sier:

  Den der matpakke-vrien din skal jeg jammen adoptere. Ser supergodt ut og så kjekt å glede seg til lunsjen. Var flink til å lage pita-brød med masse grønnsaker og skinke i til guttenes matpakker på skolen en stund, men så falt det bort. Nå har jeg fått motivasjonen igjen…

 9. Alexa sier:

  NAAAAAM! Du er så utrolig flink med mat!
  Oh, kjenner det er lenge siden ejg snakket med deg :/ må fikses på, thihi! Hvordan går det ellers?:) Ser du er kjempeflink til å trene som alltid, og like inspirerende!

  Også har jeg et lite spørsmål. Bruker du å stoppe gpsklokka når du tar gåpauser i løpinga eller lar du den telle det du går også? Er litt usikker på hva jeg skal gjøre selv. Teller ikke gåpauser, selv om jeg går fort. Men tror du jeg burde?

  • Kamilla K sier:

   TAKK! 😀 Åh, har savnet deg! Med meg går det topp! Hva med deg? Tenker stadig vekk på deg, jeg kommer ikke over det du har vært gjennom 🙁 Synes du er så sterk!

   Jeg pleier ikke å ta gåpauser lenger, men gjør jeg det så stopper jeg ikke klokka, for jeg vil ikke lure meg selv til å tro jeg har hatt høyt tempo hele økten når jeg ikke har det 😉 Men kjører jeg intervaller så pleier jeg å løpe på 8km/t i pausene, der jeg gikk før 😉 Du får bare gjøre det du føler for, det er jo helt opp til deg. Ingen andre som skal se det uansett går jeg ut i fra 🙂

   • Alexa sier:

    Jo, går mye bedre med meg nå. 🙂 takk <3

    Jeg klarer dessverre ikke å løpe non stop lenger pga betennelse i begge føttene :/ uff. Men du er superflink som klarer å løpe så mye og så fort på mølla uten å få skade! Og takk for tiips 😀

 10. Lene sier:

  Jeg virkelig ELSKER mat inleggene dine! 😀 Ha en strålende fredag!

 11. Susanne sier:

  Kamilla, jeg tror du hadde gjort det stort med din egen kafé med sunn mat i fokus! Folk som ikke gidder å lage det selv (som meg) hadde strømmet til!!
  Bare et lite tips;)

 12. Mira sier:

  Jeg tror du er min favoritt til å inspirere i matveien, elsker disse postene! 😀

 13. julie sier:

  Frys ned brødet! Holder seg kjempefint. Super blogg med masse inspirasjon!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.