#makeitcount

Fredagen er her, og fredag for denne jenta betyr trening, baking, kafé og taco. Hadde en god økt på SATS – var til og med alene i styrkerommet en periode. Slikt elsker jeg!  Vel hjemme lagde jeg en form for cookies med blåbær og kanel, og så møtte jeg Martin på kafé. Han fikk selvsagt bakverket med seg hjem, det er tradisjon. (SYND for deg at du ikke er hjemme, Gina!) Nå blir det et par timer med “Morgen i Jenin” før jeg starter på tacoen.

Og dere! Å finne inspirasjon i andre er gull, men å vri det om til noe som gjør at du ikke føler du strekker til, det er bare dumt. Du er flink, du står på, du kommer deg fremover, og du bør være stolt av deg selv! Det er jeg!

12 kommentarer til “#makeitcount

 1. Hilde

  Hørtes ut som en fantastisk fredag! Min fredag består også av baking (besteforeldrene mine skal få kake), beinhard treningsøkt i styrkerommet, litt pensumlesing, bilderedigering og tvserier. Ah, produktive dager <3

  Svar
 2. Going Faster

  Finfin fredag! Du er så flink å ta bilder fra dagen din, du. Det liker vi! 😀 Tomt styrkerom <3

  Takk for slike kloke visdomsord! <3 Det gjør godt. Jeg har nemlig en tendens til å tenke at så lenge jeg ikke er best er jeg ikke god i det hele tatt, til og med skikkelig dårlig! Haha. Tåpelig!!

  Jeg har vært i styrkerommet sammen med gutta og pensjonistene i formiddag. Nice! 😀 Alltid god stemning, hehe.

  Svar
 3. Tori

  Tomt styrkerom kan en like. For min del betyr det at jeg tørr prøve meg på nye ting, noe som alltid er gøy 🙂 Gjennomførte min fjerde økt på gymmen i dag, noe jeg er veldig fornøyd med, hver eneste økt er en bitteliten seier for meg 🙂 Ha en finfin fredag, regne med det kommer noen herlige tur bilder i løpet av helgen, gleder meg

  Svar
 4. Lena

  For en fin fredag! Jeg gleder meg til jeg flytter hjem igjen i mai – da skal jeg også begynne å bake igjen, blant annet de proteinbollene 😀 Håper du får en fin lørdag også 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *