Laurdag

Det været og den temperaturen… I mars. Det er helt fantastisk! Gina og jeg hadde en så fin bytur på lørdag. Uteserveringene hadde lange køer, og folk i alle aldre hadde funnet turen ut. Herlige vår/sommertegn!

7 kommentarer til “Laurdag

  1. Alexa

    Her regner det som bare f. Kjenner jeg savner Oslo så mye akkurat nå. Er forelsket i denne byen, rett og slett. Fin kombinasjon mellom storby, natur og fin arkitektur. Så mye forskjellige mennesker, kulturer, utesteder og landskap, og likevel er det typisk norsk, ikke som alle andre storbyer i utlandet. Du er så heldig som bor der! 🙂

    Svar
  2. Kamilla

    Så deilig med vår! Jeg reiser til Oslo på søndag og krysser fingrene for at fineværet holder slik at jeg også får et par dager med temperaturer over 8 grader… 🙂

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *