12 mars 2012 -- 11:16

Mandagen er her, noe som betyr en gira Kamilla. Startet dagen med en rolig løpetur på SATS, og nå skal resten av dagen vies til mat og skolearbeid. Leverte en eksamensoppgave forrige uke, så nå skal den neste gjøres ferdig. Også kan det hende jeg må gå ut en tur, for det er helt fantastisk vær i Oslo i dag! Sikkert fordi Elisabeth har bursdag, og hun er nok et av de snilleste menneskene på denne kloden.

Ny favorittlunsj! Tar ca. ti minutter å lage, ettersom pitabrødene skal inn i kald ovn. Enkelt, sunt og godt. Det er tre ord jeg liker sammen. Jeg fyller mine med krydret kyllingskinke, gulost, paprika og agurk. Funker veldig bra som pizzabunn også. Skal prøve med mager kesam og syltetøy! Hadde ikke visst om produktet om ikke sunnmatogtrening hadde skrevet om det. Anbefaler absolutt alle å sjekke ut den bloggen!

Og ellers ønsker jeg dere en fin mandag, og en fin uke! Nå roper bøkene på meg!

Av Kamilla | 23 Kommentarer »
 1. Anette sier:

  Åhh, maten hun dama lager er helt fantastisk.

 2. Når du har godkjent et matprodukt så tenker jeg at da er det bra 😀
  Så de der skal jeg absolutt kjøpe i løpet av uken!

  • Kamilla K sier:

   Hahahahaha, nå måtte jeg dra på smilebåndet. For all del, kjøp dem! Veldig gode. Jeg skal fylle opp lageret i morgen! 😉

 3. Maria sier:

  Sleng pitabrødene 1 minutt i brødristeren, så går det enda raskere! 🙂

 4. Sara sier:

  åh, de er helt geniale. Jeg bruker de til å ha taco i, kyllingburger, som skive og som mini pizza. Du må prøve med pesto, fersk mozerella og parmaskinke. Sååååå godt 😀

 5. Elisabeth (fetche) sier:

  😀 Været er rett og slett perfekt i dag, en kunne ikke bedt om noe bedre på bursdagen sin. Fantastisk! Og det er du og, Kjema <3 God lesing og god tur. Og må si: liker bilde.

 6. Julie sier:

  Hvor mange kcal er det i en av disse pitaene?;)

 7. Hedda sier:

  Kamilla, nå er det -40% på alle pålegg fra Gilde på Coop Mega! Jeg skal ut på hamstretur ganske snart! 🙂
  Må forøvrig si at bloggen din blir mer og mer fantastisk, min favoritt!

  • Kamilla K sier:

   Takk for tipset! Bruker vanligvis bare prior sine, men nå skal jeg sjekke ut gilde sitt sortiment, og eventuelt finne ut hvor nærmeste Coop Mega er 😀
   Og tuuuuusen takk! Sånne ord gjør meg veldig glad! 🙂

   (Nå ser jeg jo greia – Gilde fører ikke kylling/kalkunpålegg 😉 )

 8. Trude sier:

  Hei du:-) Så fristende bilder du legger ut. Fin treningsuke du hadde i uke 10, forresten:-) Inspirerende å lese her inne.

 9. Pitabrød til folket! 😉
  Og du.. for en RÅ treningsuke, det må jeg si! Har du aldri treningsfri eller a du? :p

  • Kamilla K sier:

   Joda, det går bare noen uker mellom hver gang. Har så mye energi og treningslyst 🙂 Når SATS ligger ganske midt mellom skole og hjem blir det ekstra lett å komme seg dit… Du er så inspirerende at jeg ble helt gira bare av å få kommentar fra deg, haha 😀

 10. Caroline sier:

  Hei fine! Så utrolig flink du er, jeg blir helt imponert 🙂 Har du pulsbelte til klokken din? Kan jeg spørre hvilket og om det funker bra?

  Klem fra Caroline 🙂

  • Kamilla K sier:

   Heeei! Først og fremst: savner deg i/på Spektrum! Og takk! 🙂
   Jeg har pulsbelte til klokken, ja! Står ikke på beltet hva det heter, men det står «compitable with Nike+» på selve brikken, så det er lett å kjenne det igjen. Du kan se det her 🙂 Kjøpte mitt på XXL.
   Jeg er veldig fornøyd. Det kobler seg opp til mølla med en gang, så du kan følge med på displayet foran deg hvordan du ligger an. Også får du jo mer nøyaktig kaloriforbrenning på klokken, pluss at klokken viser gjennomsnittspuls etter endt økt. I tillegg får du får god oversikt over pulsen på nikeplus-siden, med egen graf, og mulighet for puls-intervaller osv. Anbefales!
   Klem tilbake til fine deg 🙂

 11. Caroline sier:

  Tusen takk for svar, søte 🙂 Jeg må skaffe meg et sånt pulsbelte asap, skjønner jeg.

  Håper dagen blir kjempefin! Klemmer 🙂

  • Kamilla K sier:

   Det synes jeg høres ut som en god avgjørelse! Tror du kommer til å få god nytte av det.
   Takk, i like måte! Stor klem 🙂

 12. christine sier:

  åh, det ser fantastisk ut!
  har lært av gårsdagen, i dag blir det mange speltlomper i matboksen 🙂

 13. Luisa sier:

  Håper mandagen din har vært fin 🙂 Jeg har vært litt slapp i formen, men hadde en fin venninnedate og herlig tacomiddag så jeg skal ikke klage 🙂 Supert med pita, er altfor lenge siden jeg har spist det, greit med en liten påminnelse!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.