27 mars 2012 -- 8:50

På fredag kom det jo ny iPad, og min snille broooor skaffet meg en hvit en! Det er litt som med Nike-klokka – jeg kan ikke tenke meg å gå tilbake til tiden før jeg eide disse tingene. Apple altså. For en gjeng med genier! Har tatt bilder med iPhone, av iPad, som jeg blogger med en MacBook. Haha!

Den var som med alt annet jeg kjøper: premie for et nådd treningsmål. Kom meg i mål i midten av mars. Nå sikter jeg meg inn mot neste delmål. Har ikke skrevet ned noen premie for det målet, men å nå det er jo faktisk en premie i seg selv. Skal uansett bryte kjøperegelen min i dag, for jeg skal kjøpe cover til padda (hvis jeg finner et som er fint nok) og kompresjonstights. Føler det er ting jeg «må» ha. Men FØRST skal Linn og jeg levere en eksamensoppgave! Jiiiha! Fin tirsdag til dere alle!

Av Kamilla | 22 Kommentarer »
 1. Trine sier:

  Gratulerer med nådd mål, flink du er! 😀
  Elsker ipaden min, eneste som er (jævlig) kjipt, beklager språket, er den ikke støtter Flash. Det er til å bli GAL av!

  • Kamilla K sier:

   Åh, måtte flash dø. Virkelig. (Neida – joda)
   I hvilke situasjoner blir du irritert for at den ikke støtter flash? Kan liksom ikke se for meg hva det skal være, men så unngår jeg flash som pesten da. Youtube i html5<3

   • Trine sier:

    Haha, du er tydeligvis Apple-fan, i motsetning til meg 😉 diverse filmer fra nettaviser, forskjellige nettsider som bruker flash (ofte restauranter) og myEconLab (skolestuff) er blant annet sider som har gjort meg sååååå nære å kaste hele padden utfor terrassen 😉

 2. Katrine sier:

  Ahhhh så fiiiin! 😀 skulle ønske jeg tok meg råd til en slik en, men føler jeg trenger så mye annet først blæ 😛

  Du har ikke tenkt til å ha en liten spørsmålsrunde igjen når det kommer til trening? Har noen spørsmål skjønner du 🙂

  • Kamilla K sier:

   Bare spør i vei, så kan jeg lett fikse det som et eget innlegg 🙂 Har en egen kategori som heter «leserspørsmål» som jeg tenker å bli litt mer aktiv i 😉

   • Katrine sier:

    Supert 😀

    1. Før trening, hva spiser du og hvor mye?

    2. Når det kommer til styrketrening, trener du en muskelgruppe om gangen eller setter du sammen to og to?

    3. Hvor mange rep tar du? Har vært vant til 3 x 12 men så har jeg lest at for å få resultater så er det bedre med færre men med tyngre vekter. Hva tenker du om det?

 3. Andrea sier:

  Fiine hvite ipaden, gratulerer! Og det er jo så mange fine covere til ipadene, har sett så mange freshe. Men du, jeg mener jeg har lest en gang en oversikt over disse målene dine og «premiene» osv. Husker jeg feil? Eventuelt hvor finner jeg de om jeg husker rett? 😉

  • Kamilla K sier:

   Er ikke helt sikker på hvilket innlegg du refererer til, men mistenker at det er dette (som ser HELT skada ut etter at jeg byttet design)?! Var forresten SUPERfornøyd med tittelen på det innlegget, haha 😆

 4. Kristine sier:

  Her har de utroolig mange fine skins til iPad! Helt umulig å velge 😛 http://society6.com/laptop-skins
  (man får alle laptopskinsene i ipad format også)

  • Kamilla K sier:

   Har kjøpt meg et fint i svart skinn nå, helt cover, som kan stå i flere høyder, og gir god beskyttelse 🙂 Men takk for tips!

 5. Mira sier:

  Gratulerer! Jeg har nettopp fått meg iPad selv og elsker den 😀

 6. Lin* sier:

  grattis! elsker å pakke ut helt nye ferske apple produkter! hehe.
  jeg ble litt nysgjerrig når du nevner det med at du gir deg selv premier ved nådde treningsmål, skjer det at du ikke når dem? fryser du premien til neste mål da? eller hvordan gjør du det? 🙂

  • Kamilla K sier:

   Hehe, det har vært ett mål jeg ikke har nådd i tide. Da ble det ikke den premien på meg… Var et skjerf. Har fortsatt lyst på det, haha. Men vanligvis setter jeg ikke tidsfrist for målene, så da når jeg dem jo før eller siden. Setter meg relativt realistiske mål, kanskje bittelitt høyere enn det jeg tenker er realistisk, så MÅ jeg gi den lille ekstra innsatsen 😉 Få mål jeg unner meg premie for da, det er bare for de store målene 😉

 7. Åsne sier:

  cool. Jeg vil også ha den nye padda. Og belønning er viktig. Jeg kjøpte meg nye nike free i dag som belønning for å ha gjennomført 5 økter forrige uke.
  Gøy med nye ting, og tilfredsstillelse av å gjennomføre det man bestemmer seg for 🙂

 8. anne sier:

  iPad er gøy! Jeg har verdens fineste ipad-cover fra Ordning & Reda, sjekk der! 🙂

 9. Heldiggris 🙂 Lyst på selv jeg 😀

 10. Luisa sier:

  FINFINFIN! Og heldige du 😀 Pappa har sagt mange ganger at jeg kan få en av dem, så utrolig snilt, men jeg har sagt nei takk hver gang. Min plan er nemlig at den dagen jeg får min første lønning i ekte voksenjobb (haha) så skal jeg kjøpe meg en iPad selv 🙂 Og det er ikke så lenge til håper jeg. Grattis med din fine nye skatt!

 11. Marlene sier:

  hahaha, morsomt ^^ Har selv en hvit ipad og iphone, elsker de begge 🙂

 12. Karoline sier:

  Heldig 😀 I begynnelsen skjønte jeg virkelig ikke meningen med en iPad, men nå har jeg gått over til å ville ha en selv. Den er jo så fancy!

  • Kamilla K sier:

   Hehe, skal si meg enig i den. Så absolutt ikke poenget. Nå kan jeg vel snart gå så langt som å si at jeg er avhengig. Utrolig praktisk sak! 😉 Og fancy, det er den også!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.