29 mars 2012 -- 19:00

Kjole – BikBok / Blazer – Zara / Veske – Balenciaga / Sko og klokke – Marc by Marc Jacobs

Av Kamilla | 23 Kommentarer »
 1. Maja sier:

  Fining! 😀

 2. Going Faster sier:

  I like it! Du ser så bra ut, og har så utrolig fin hud og fint hår! <3

  • Kamilla K sier:

   Haha, den kommentaren gleder jeg meg til mamma leser. Hun kommer til å le av «fint hår», hehe. Tusen takk, fine deg!

   • Going Faster sier:

    Å? Hehe. Syns ikke hun at du har fint hår? Eller er det det at du pleier å klage over håret ditt til henne, kanskje? Vel, jeg syns ihvertfall det er fint! 😀 😀

    • Kamilla K sier:

     Både mamma, frisøren min (og jeg) ler av håret mitt. Jentene i denne familien har nemlig ikke spesielt tykt hår – tvert i mot 😛 Men jeg er fornøyd med det jeg har, så klager ikke 🙂 Bare morsomt at du kommenterte det, for har ikke hørt det spesielt mange ganger 😉 😆

 3. Trine sier:

  Du er så søt! Elsker ballerinaene din. Og vesken! Ooog klokken! Alt, egentlig 🙂 ha en fin kveld <3

 4. Tess sier:

  Du ser så bra ut, Kamilla! Virkelig stråler 🙂 Håper du har en fortreffelig kveld, og en fin fredag 😀

 5. Mia Kim sier:

  For det første, supersøte ballerina sko. Herregud, jeg vil haa 🙂

  For det andre, wow. Etter å ha surfet litt rundt omkring, så kom jeg over bloggen din, og alt jeg kan si er; wow. Jeg var din faste leser før, helt til jeg tok en lang pause fra alt som het blogging. Jeg husker du alltid la ut så fine bilder, og det var det jeg kalte deg – bilde Kamilla.

  Nå sitter jeg her, og du ser dødsbra ut! Jeg blir inspirert. Jeg blir inspirert til å ta på meg løpeskoa, lage all den gode maten du legger ut, og få all den motivasjonen du har. Jeg kan bare si en gang til; wow. Gjett hvem som er din faste leser igjen, hihi! Nå gir jeg sikkert inntrykk av å være en gæren stalker, men måtte bare si; du inspirerer 🙂

  • Kamilla K sier:

   WOW! For en kommentar å lese som første ting om morgenen! Tuuuuusen takk 🙂 Ble veldig glad nå, takktakktakk! Håper du får en herlig fredag!

 6. Hanne sier:

  Så flotte bilder! Bilde nummer 3 er det fineste bilde jeg har sett av deg! Ønsker deg en fantastisk påskeferie 😀

 7. Luisa sier:

  Du er så nydelig Kamilla! Det har du alltid vært, men det er ikke til å legge skjul på at du stråler ekstra mye om dagen altså. Og antrekket ditt har jeg ingenting å si på annet enn at det er kjempefint 🙂 Love it! Ha en nydelig påske søta <3 Stor klem (det fortjener du fordi du er så snill og inspirerende)

 8. Flott du er 🙂 ønsker deg en strålende fredag:)

 9. Karoline sier:

  Fina 😀 Er litt (veldig) misunnelig på den Balenciagaen din. Til sommeren skal jeg også kjøpe en. Wiii 😀

 10. Trille sier:

  Nydelige sko!! Elsker dem!
  Og himla fin Kamilla; du ser supersunn ut!

 11. Lene sier:

  Digger bilder nr 2 🙂 du sprudler 🙂

 12. samovaren sier:

  nå MÅ jeg bare kommentere altså: så utrolig fin du var! elsker «dressjakka»<3

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.