1 mars 2012 -- 13:44

 1. Topp treningsøkt i formiddag. Løping etterfulgt av en skikkelig ryggøkt. Nytt treningsprogram er gøy!
 2. Raskt måltid etter trening: kalkunskinke, gulost og proteinshake, i selskap av nyeste ShapeUp.
 3. Takket være «sugar free drink sticks» får jeg i meg masse væske i løpet av dagen. Det var en leser som tipset meg om disse, så takk skal du ha! Kan bestilles HER fra iHerb.
 4. Proteinfylt tur på Rema1000.

Nå skal jeg gå tur med en venninne i finværet, og så fortsette med skolearbeid. Håper dere koser dere!

Av Kamilla | 11 Kommentarer »
 1. Mira sier:

  Takk for at du tipser oss, tror jeg må ta en ny handlerunde på iHerb 🙂

 2. Ingrid sier:

  Kyllingskinke på tilbud på Jacobs!

 3. Jane sier:

  Ikke frekt, men er det ikke annet en trening som opptar deg? Det finnes trossalt andre ting som er viktigere.. Ikke ta dette frekt, men hadde likt litt variasjon på bloggen 😉

  • Kamilla K sier:

   Såklart! Jeg er opptatt av en del ting, og jeg gjør selvsagt mange ting jeg ikke skriver om her 😉 Men har valgt å ha dette fokuset på bloggen, så om man ikke liker det trenger man jo ikke gå inn hit… 🙂 Har ikke noe ønske om å ha en blogg der leserne får vite alt om meg. Dere får se denne siden. De færreste av vennene mine er noe spesielt opptatt av trening og kosthold, og utdannelsen min har ingenting med det feltet å gjøre, så det er ikke SÅ mye av tiden min som går med til det, selv om jeg kan forstå at det er lett å få det inntrykket gjennom bloggen. Det var forhåpentligvis et oppklarende svar på spørsmålet 😉

   Hva ønsker du at jeg varierer med da? Hva er det som er viktigere å skrive om, i dine øyne? 🙂

 4. Jane sier:

  Eks. Antrekk, oppskrifter eller noe hverdagslig 🙂 Synes du kler deg utrolig bra! Iallefall det du har lagt ut så langt. Forstår godt visst du ikke vil legge ut mer personlige ting, liker selvfølgelig bloggen din siden jeg MÅ innom hver dag 😀

  • Kamilla K sier:

   Haha, herlig å høre. Hm… Jeg skal tenke på saken. Og takk for fine ord! Antrekk tenker jeg stadig på at jeg vil vise, men jeg synes det er så kleint å spørre folk om de kan ta ordentlige bilder, og innebilder med stativ blir liksom ikke like fint. Nå som det går mot bar bakke kan jeg jo vurdere å ta med stativet ut, så får naboene mene det de vil 😛 Uansett – takk for innspill! 😀

 5. Charlotte sier:

  Den proteinshaken hadde jeg ikke takket nei til, du! Nam 🙂

 6. Luisa sier:

  Namnamnam!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.