28 februar 2012 -- 8:30

Føler jeg starter hvert innlegg med å si hvor bra livet er. Holdte på å gjøre det igjen, men føler jeg bruker det opp, slik at meningen i det blir litt borte. Har likevel lyst til å skrive hvor bra jeg har det… For selv om kanskje ikke alt er 100% hele tiden så liker jeg å sette pris på de faktorene som faktisk er på topp! Om dagen streifer tankene rundt god helse. Jeg er så heldig at jeg har det, og bank i bordet for det. Som pappa sa til meg for mange, mange år siden: en frisk mann har tusen ønsker, en syk mann har bare ett.

Min (helsebringene) mandag gjennom diverse instagram-filtre:

En smule trøtt, men klar for å kickstarte uken på SATS.

Hadde en knallgod økt, delvis fordi jeg lånte løftestroppene til Tor-Arne. Må kjøpe selv i dag!

Sånne kurver kan man like at det er i garderoben.

Standard «etter trening»-bilde, i heisen på vei fra SATS. Og i tilfelle noen skulle reagere på at vi tar heisen hver gang vi har trent; det er slik man kommer seg inn og ut fra SATS Spektrum.

Hurra! Gymgrossisten hadde én dunk igjen. Tror jeg må prøve meg på de andre smakene òg…

Satt på skolens fine bibliotek i nesten fem timer, og fikk lest ferdig pensum til det ene faget.

Så spiste jeg en deilig lunsj før jeg leste en god del sider i «Kollektivt selvmord», og så gikk jeg til frisøren. En veldig fin mandag, og det ser ut til at resten av dagene denne uken ligger an til å bli like fine. Livet, dere!

Av Kamilla | 10 Kommentarer »
 1. Luisa sier:

  Det så ut som en veldig fin mandag 🙂 Haha, herlig dunk! Du, jeg lurte på hva du bruker de ulike proteinpulverne til og vet du hvor mye proteiner man bør få i seg daglig (eller hvor man kan finne det ut)? Blir jo litt nysgjerrig når man faktisk har blitt oppmerksom på det 🙂

  • Kamilla K sier:

   De fleste bruker jeg bare for å få variasjon når jeg lager proteinshake, og proteinkaffe. Det med vaniljesmak bruker jeg til baking. Også lager jeg stadig vekk ulike desserter med de som har best smak! Kan legge ut noen tips når jeg har laget flere av dem 😉
   Det varierer hva forskjellige råder til. Har ikke macen min med meg nå, men fitnessbloggen har en artikkel om optimalt inntak. Rådene ligger vel på mellom 1,2 – 2 g protein per kg kroppsvekt.

 2. Trine sier:

  Du er så god til å se positivt på alt, virkelig inspirerende! Håper tirsdagen din blir like fin som mandagen 🙂

 3. Going Faster sier:

  Man må jo bare smile når andre har det bra, så positivitet blir vi ikke lei av! 😀

  Løftestropper er en lur sak, husker jeg ble overrasket over hvor mye det hjalp på pullups en gang jeg prøvde det sammen med PT. Har mine egne også, men gidder aldri bruke dem, hehe. 😛

  Ha en fortsatt nydelig dag, da!

 4. Charlotte sier:

  For en fin start på uken, det høres ut som du har det som plomma i egget! Inspirerende 🙂

 5. Hurra for god helse! 🙂
  Høres ut som en herlig start på uken! Finnes ikke noe bedre enn det!

 6. Ser ut som en herlig mandag 😀

 7. Det du sier har du så rett i:)
  Man skal sette pris på at man har helsen i behold!

 8. IdaPida sier:

  høres veldig bra ut!
  gleder meg til å trene igjen, men først må jeg venne kroppen på mat igjen! hehe.

  blir ihvertfall inspirert til å tenke mer positivt nå, så dagens positive tanke, jeg er langt bedre enn igår, og jeg har plutselig masse tid til å se supernatural 🙂 hehe

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.