26 februar 2012 -- 17:55

Vinterferie ble superuke for min del. Lurer litt på hvor all energien kommer fra, og er samtidig litt redd for om den plutselig skal ta slutt, men enn så lenge nyter jeg den til det fulle. Kanskje det er det at våren begynner å vise seg, eller kanskje det er fordi jeg stadig ser fremgang på kroppen, og at det gir meg ekstra energi… Ikke vet jeg. Får nytt styrkeprogram i løpet av uken, så det blir bra. Det forrige ga gode resultater, og sånt kan man like.

 • Mandag: 8 km på mølla. 55 min pilates.
 • Tirsdag: Oppvarming på mølle. Stående roing, strake markløft, sittende roing, skulderpress, «pullups», pushups, slyngeøvelse
  7,6 km ute.
 • Onsdag: 11,48 km på mølla
 • Torsdag: Oppvarming på mølle. Knebøy, bulgarsk utfall, tåhev, sittende leg curl, liggende leg curl, leg extentions.
  3 km på mølla. 55 min yoga.
 • Fredag: 5 km på mølla. Skrå brystpress, bicep curl med manualer, hammer curl, rope pushdown, bicep curl med kabel, dips.
 • Lørdag: 8,5 km ute.
  Oppvarming på mølle. Skulderpress, wrist curl, stående roing, pullups, dips og plankelignende øvelse på ball.
 • Søndag: 11 km ute
Nikeplus viser ca. 52 km denne uken, og musklene har fått kjørt seg godt. Liker at fettprosenten sniker seg nedover, for nå begynner flere og flere muskler å vise seg. Ah, livet som treningsfreak.

Farvel, snø! Hei, uteløping!

Da jeg kom hjem fra dagens løpetur (NYDELIG tur i solen) skulle jeg lage meg en proteinkaffe. Og da oppdaget jeg at jeg er tom for proteinpulveret jeg pleier å bruke. Har heldigvis et lite proteinlager, så tok et annet pulver, men det ble ikke like godt. Dårlig planlagt! Tror jeg må innom Gymgrossisten før skolen i morgen…

Snillere klokke skal du lete lenge etter. Her om dagen tok jeg ny rekord, og da kom det fyrverkeri på skjermen!

Bilder fra dagens morgentur. Glatt noen få steder, så da benyttet jeg sjansen til å knipse noen bilder når jeg først skulle sette ned farten. Haha, du vet du er tidlig ute når de eneste du møter i løpet av de første 30 minuttene er et avisbud og en politibil. Mot slutten av turen møtte jeg noen hundeeiere i pysj også da.

Nå skal jeg planlegge den kommende uken, og så blir det rå salmalaks til middag. Har dere hatt en bra treningsuke? Noen av dere har kanskje vært så heldige at dere har vært på fjellet? Ta med meg neste gang a.

Av Kamilla | 23 Kommentarer »
 1. L sier:

  Rå uke, Kamilla! Uken var knall på starten, men etter torsdag har jeg ligget med feber og influensa.. Rimelig kjedelig og lei over å tilbringe halve vinterferien i senga.. 🙁

 2. Trine sier:

  Nok et inspirerende innlegg! (selv om jeg sitter som et spørsmålstegn til noen av øvelsene du gjør – tror jeg må ta meg en runde på google 😉 ) Er veldig fornøyd med innsatsen selv denne uken, så fornøyd at jeg går og flexer armene sånn at samboeren må kjenne på «musklene» mine hele tiden, haha 🙂

  • Kamilla K sier:

   Do the google! Mulig mine navn på øvelsene ikke er helt riktige (selv om jeg tror de skal stemme), men jeg kan dem på engelsk i hvert fall, så du får eventuelt spørre 😛
   HAHA! Så gøy! Bra jobba! 😀

 3. lene sier:

  Hva heter proteinpulveret du bruker i proteinkaffen? Ble nysgjerrig på å smake 🙂

 4. Ida Talette sier:

  Woohoo, bra jobba!! Studieuka har nærmest blitt treningsleir her i gården også, med trening hver dag 🙂 Kombinasjon av løping, styrke, svømming og gåturer 🙂 Love it! Håper ikke det blir alt for hardt å komme seg ut av feriemodus heller 😉 Ha en fortsatt fin søndag 🙂

  • Kamilla K sier:

   Herlig! 😀 Skulle gjerne hatt noen flere slike uker kjenner jeg. Kroppen sprenger snart av alt overskuddet, haha. Deilig!
   Svømming! Det er herlig det! 😀 Fortsatt fin søndag til deg også!

 5. Elisabeth sier:

  Så flink du er, Kamilla! Blir ordentlig imponert av deg.

  Nå har jeg akkurat lagt inn bestilling på proteinpulveret Chocolate Fudge Brownie, så gleder meg til å smake. Kanskje jeg skal prøve meg på proteinkaffe også ;p Liker så godt mat- og treningsinnleggene dine, takk for at du er en stor inspirasjon! 🙂

  • Kamilla K sier:

   Nå fikk du meg til å smile! 😀 Tusen takk for fine ord – sånt setter jeg pris på! Det proteinpulveret er utrolig godt (synes jeg), så håper du blir fornøyd med det! Ha en fortsatt fin kveld!

 6. Anniken sier:

  Så utrolig flink du er Kamilla! Stå på :)!

 7. Martine sier:

  Fire dager ble tilbrakt i Paris, så har bare fått til tre økter denne uken:D men ble enda mer gira på en bedre treningsuke neste uke når jeg leste dette 😀

 8. Ingrid sier:

  Altså, du.. Det skulle ikke vært mulig! Du står på! Håper du har tid til alt det andre innimellom treninga, men det virker det som du får til! HEIA DEG <3

  • Kamilla K sier:

   Jaaada, jeg har vært masse med venner, fått gjort en god del skolearbeid, lagd herlig mat, sett flere sesonger av SATC, sovet masse, og kost meg 🙂 Treningen tar jo faktisk ikke så lang tid hvis man bare planlegger litt.
   Taaaaakk! 😀

 9. Stine sier:

  Ååh så herlig å løpe så mye, og så ute i SOLA! Jeg har egentlig lagt fra meg løpinga for en periode og fokusert bare på styrketrening, da jeg syntest jeg er ei lita fjør (det er vertfall det kjæresten min kaller meg, hehe) og prøver å gå opp i vekt. Men, jeg tror jeg mååå legge inn noen løpeøkter fra neste uke, det kribler sånn i beina! Tror det er sola sin feil :):) Ha en super kveld videre, du er en stor inspirasjon!

  • Kamilla K sier:

   Kjenner til greia, hehe. Men nå som det går å løpe ute uten brodder så er det så fristende. Deilig med en treningsøkt i naturen også, ikke bare inne på senteret. Lykke til med både vektoppgang, styrketrening og litt snikløping, hehe 😀 Takk for fine ord! Håper du har en god kveld, og at du får en fin uke!

 10. Eva Isabel sier:

  Du var jo med meg på fjellet, den positive inspirasjonen du gir meg var med nemlig. Ble tur både fredag, lørdag og i dag. Føles godt for kroppen. Gjør en god uke. Her er det kveldssnacks på gang, aspargestopper stekt i smør med kvernsalt over. Yummi.

  • Kamilla K sier:

   Hurra! 😀 Skulle riktignok ønske jeg kjente følelsen av å ha pustet inn herlig fjelluft, men den kommentaren der gjorde meg i hvert fall glad 🙂 Kos deg med den herlige kveldsmaten din, det hørtes godt ut!

 11. Sprekis! Jeg er tufs på tredje uken.. I fjor fikk jeg rett og slett pådratt meg depresjon da jeg var syk og ikke fikk trent, i år skal jeg prøve å ikke ta det SÅÅ tungt.. jeg må jo bli frisk snart 🙂

 12. Going Faster sier:

  Fantastisk! Du har jo løpt som en HELT! 😀 Og den følelsen av at resultatene kommer er suveren. Ikke mye som er bedre! Du fortjener all mulig skryt!

  Jeg har også hatt en veldig fin treningsuke. Formen kommer seg stadig, og det er gøy!

  • Kamilla K sier:

   Ææææ! Overveldende mange fine ord! Takk! 🙂
   Følelsen av resultater er helt vanvittig god! Blir så glad og gira!
   Du er flink 😀

 13. Luisa sier:

  Utrolig flink du har vært! Åh jeg blir inspirert, gleder meg til ny økt i dag med styrke og litt kondisjon 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.