12 februar 2012 -- 9:31
Nok en herlig treningsuke, til tross for at hvert skritt har gjort vondt å ta etter turen på torsdag. Har likevel gjennomført, og til og med økt i både brystpress, hammer curl og markløft. Fornøyd!

Dagens trening blir utført hjemme. Etter å ha lest så mye om appen Nike Training måtte jeg bare prøve selv i går, og jeg etter seks minutter kjente jeg svetten på ryggen. Typisk meg å undervurdere slike ting, fordi det liksom ikke er hardt nok. Ettersom det ikke er pauser får man jo kjørt seg likevel, også må man jo bare overdrive øvelsene litt. Greit alternativ nå som jeg helst vil gå minst mulig pga foten. I morgen er jeg riktignok tilbake på SATS.

Når dere ønsker matinspirasjon, ja, da får dere matinspirasjon. Har spist helt utenfor komfortsonen min denne uken, så det er ikke de vanlige bildene av laks, grønnsaker og egg.

Proteinruller med hjemmelaget sjokoladepålegg (proteinpulver, skummetmelk og sukkerredusert oboy), kyllingrester, eple, banan, skyr vanilje og «frokostblanding» (mandler, rosiner, linfrø, havregryn og solsikkekjerner). Veldig kjekk ha-med-mat når man skal være borte en hel dag. Proteinrullene ble farlig gode!

Taco er obligatorisk, denne gangen med en liten vri som jeg skal skrive om en annen dag.

Sandwich! Hulte ut brødet, og hadde på pesto, kalkunfilet, gulost, agurk, paprika og tomat.

Skyr naturell med mandler og rosiner. Og min favoritt: mager vaniljekesam.

Mager kesam blandet med fun light, toppet med bringebær. Salmalaks, wasabi og soyasaus (spiste mye mer laks enn det på bildet altså – liker å forsyne meg litt og litt).

Skyr naturell, banan og sukkerfritt bringebær- og eplesyltetøy fra Lerum.

I går fylte jeg opp bær-lageret. Mango, blåbær, jordbær og bringebær. SÅ godt og så praktisk.

Og ellers har jeg fått dilla på Fun Light Fruktfest, og fått beskjed om å trappe litt ned på løpingen for en liten periode. Får bytte den ut med rask gange, for nå skal styrketreningen få vise sin effekt. Vil fjerne/bytte ut litt mer fett fra kroppen, og jeg merker at det ikke skjer med all denne løpingen. Gir det litt tid, så får vi se. Får klare meg med rask gange og litt sykling. Har uansett vanvittige mengder med treningsmotivasjon nå – utrolig gøy og deilig!

Av Kamilla | 36 Kommentarer »
 1. L sier:

  Det der du skal gjøre idag (søndag) det er de 15 min programmene til Nike’s app? (Nike Training)

 2. Katrine sier:

  MMmmm dette så herlig ut! Elsker slike innlegg 😀 jeg fant ikke mager kesam i butikken, er den ny??

  • Kamilla K sier:

   Så herlig tilbakemelding 😀
   Har på følelsen av at du sikter til mager vaniljekesam?! Mager kesam tror jeg de skal ha i de fleste butikker. Mager vaniljekesam har jeg bare funnet på Jacobs…

 3. Mira sier:

  Må si meg enig med Katrine; slike innlegg er veldig velkomne! Jeg har aldri tenkt på å hule ut brødet, men det var egentlig veldig lurt. Liker ikke å få i meg for mye brød i gangen, men det er jo veldig fint å kunne lage seg en sandwich nå og da 🙂 Herlig Kamilla, herlig!

 4. Kine sier:

  Hei Kamilla!:) Du skriver at du skal trappe ned løpingen for å miste fett? Jeg trodde løping var med på å få bort overflødig fett..? Kan du skrive litt om dette? 🙂

  • Kamilla K sier:

   Hei! Ja, jeg skriver det, men jeg skriver også at det er for at styrketreningen skal få vise sin fulle effekt 😉 Så hvis man bare løper skal man selvsagt ikke slutte med det hvis man vil få bort fett. Men muskler forbrenner jo fett, og det er slik jeg gikk ned litt over 20 kg i fjor – med styrketrening som hovedkilde 😉 Vekten bryr jeg meg ikke like mye om lenger, men fett er det fortsatt litt for mye av på kroppen min. For vektnedgang gjelder jo energibalansen (forbrenner man mer enn man spiser så går man ned i vekt). Hvordan man ønsker å oppnå den negative energibalansen er opp til hver enkelt. Jeg ønsker å ha en stram kropp, og da er styrketrening gull. 1 kg muskler tar vel opp ca. samme plass som 2 kg fett. Nå føler jeg at jeg skriver veldig rundt og rundt, men troooor jeg har gitt et greit svar. Hvis ikke får du bare spørre mer, så svarer jeg med glede 🙂 Og husk: det er på kjøkkenet magien skjer! Spis sunt, balansert og rent – så skal du se resultatene stå i kø!

   • Kine sier:

    Forstår jeg riktig hvis du mener at du heller vil trene styrke den tiden du har løpt?:) Jeg trodde du mente at løpingen var et hinder på en måte for at fettet ikke gikk bort.. Jeg liker best å trene styrke, syns kondisjon(utenom spinning) er gørrkjedelig så er veldig motiverende at du i hovedsak gikk ned så mye med styrketrening:)

    • Kamilla K sier:

     Neinei, jeg skal ikke trene noe mer styrke enn jeg gjør nå 😉 Jeg kan ikke vise til noe kilder for det, men jeg opplever at fremgangen stagnerer i de periodene jeg har løpt mest. Har mange teorier til hvorfor, men ettersom jeg ikke vet om disse stemmer er det nok greit å holde de for meg selv, hehe. Tenker å bytte ut løpeøktene med rask gange, i tillegg til at jeg fortsetter med fredagsspinning, og holder meg til tre-fire styrkeøkter i uken. Så spørs det om jeg har tålmodighet til å gå fremfor å løpe da. Tiden vil vise. Herlig at du liker styrketrening – fortsett med det!

 5. Mari sier:

  Å, så my digg mat og inspirasjon 😀 Deilig når man er så motivert som du er nå da, fortsett med det! 😉 Du er flink 😀

 6. Du er så flink til å balansere trening og mat, og ikke minst god mat! 🙂 Bær er så godt og bra for kroppen, men det er jo så fryktelig dyrt :/ Føler ikke jeg kan ha samvittighet til å hamstre blåbær f.eks på studentbudsjettet mitt.

  • Kamilla K sier:

   Takk for fine ord 🙂 Frosne bær i poser er da ikke så dyrt? Spørs selvsagt hva man prioriterer og hvor mye man spiser av det… Og ikke minst hvor man kjøper det.

 7. Trine sier:

  Du er en utømmelig inspirasjonskilde – du vet det, sant?! Elsker disse innleggene, selv om de av og til får meg til å føle meg som en pingle, haha 🙂

 8. Jeg blir så inspirert av deg altså! 🙂

 9. Going Faster sier:

  FOR en INNSATS! Du er helt rå! Virkelig! 😀 Super treningsuke når det kommer til styrke. Wow.

  Fantastisk mye god, sunn mat også… Yummi!

  Av og til må man forsake noe man liker for å oppnå det man vil, og slik blir det vel med deg og løpingen denne perioden. Du er kjempetøff! Stå på!

  • Kamilla K sier:

   Åh, takktakktakk. Du er så god – det blir jeg glad av! 😀
   Ja, har fått beskjed om å prøve meg to uker uten løping, så får vi se om jeg klarer det, og hvordan det går. Tror kneet mitt kommer til å sette pris på det, så mulig det er vinn-vinn 🙂 Håper!

   • Going Faster sier:

    Høres smart ut! Og da får du jo ENDA mer løpeglede når du kan gå igang igjen! 😉 Ikke alltid det er så dumt for kroppen med en gooood restitusjonspause. (Kan vel ikke heeeelt kalle det det siden du kommer til å trene som en helt, men det som belastes mye ved løping får seg jo en hvil!)

    • Kamilla K sier:

     Hahahaha, elsker den siste setningen <3 Og ja, noe skade tar det i hvert fall ikke. Gleder meg helt utrolig mye til å løpe når snøen har forsvunnet, så det er jo ikke slik at jeg skal slutte å løpe. Bare en pause 🙂

 10. Ann-Kristin sier:

  Så flink du er til å trene, veldig fin matinspirasjon også!:)

 11. Ingrid sier:

  Heia heia heia deg! Du er helt fantastisk! Jeg tenker ofte på deg når jeg trener – du er et skikkelig bra forbilde. Sunn mat og trening og godt humør!

 12. Luisa sier:

  Dette innlegget var gøy å lese! Så masse mat og treningsinspirasjon 😀 Skal begynne å kjøpe de bærene, har en ICA rett oppi gata. Og du må ha masse lykke til med å trappe ned på løpingen. Det du kan forklare hun over er jo bare at enkelt og greit, kondisjonstrening er supereffektivt for fettfjerning, men det reduserer også muskelmasse, så hvis man vil erstatte fettet med litt mer muskler og strammere kropp så er styrketreningen essensielt. Hvis ikke får man kanskje slank kropp, men den blir langt fra stram eller mer markert.

 13. Luisa sier:

  Ser forresten at du svarte henne haha.. tidlig morgen vet du 🙂

 14. Hjertebarn sier:

  Du er fantastisk!

 15. Her var det mye godt.
  Jeg drikker ikke brus, men fun fruktfest blandet i farris bris naturel er GOOOODT!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.