7 februar 2012 -- 17:00

Ah, jeg hadde en herlig start på dagen i dag. Sov litt dårlig i natt, så tok meg friheten til å bytte ut forelesning med morgentrening, god frokost og ikke minst god lesing. Å ta nettstudie i fjor var smart på flere måter. Ikke bare lærte jeg utrolig mye om kosthold, helse, biokjemi, og kroppen generelt, men jeg lærte å virkelig ta ansvar for egen læring. Det får jeg masse igjen for nå!

Deilig frokost etter trening. Drakk en proteinkaffe også, men den var nedi magen min minuttet etter at den var ferdiglaget, så den fikk ikke vært med på bildet. Kan vise dere «oppskriften» på den i morgen.

Hadde hele styrkeavdelingen for meg selv i over en halvtime, og det var tydelig at ingen hadde vært der før meg! DET var gull det. Alt var så ryddig og fint. Som dere ser ut av vinduet var det relativt tidlig, hehe.

Rosa singlet, rosa hettejakke, rosa flaske, rosa neglelakk. Kontrast til det ellers maskuline styrkerommet på SATS.

Vel, nå får jeg lese videre. Skal sitte på skolens bibliotek en del timer i morgen, så denne uken blir produktiv på mange måter. Håper dere har hatt en fin dag så langt, og at kvelden blir minst like bra!

Av Kamilla | 9 Kommentarer »
 1. Trine sier:

  Så flink du er å trene så tidlig! Jeg var oppe kl ti og var sååå stolt av meg selv :p
  haha, jeg kjenner meg igjen – rosa på styrkerommet 😉 jeg kjører rosa sko, genser, flaske og iPod. Og sorte vekter 😉

 2. samovaren sier:

  du er kjempeflink! og var kjempeflink. jeg har problemer med å ta ansvar for egen læring, eller, jeg sliter med viljestyrken. treninga går det bedre med, men den «erstatter» ofte skolen, hvis du skjønner. og ikke legg ut bilder av frokosten da.. jeg blir jo bare sulten! 🙂

 3. astrid sier:

  hehe, var på trening halv 7 i dag selv:D ingenting slår morgentrening!:) Og obligatorisk med egg etterpå.

 4. Kristin sier:

  Hva studerte du ifjor? 🙂
  Du er så flink! Og en inspirasjon! Sjekker bloggen din daglig for tips og råd i forhold til trening og kosthold!

  • Kamilla K sier:

   Studiet het «kosthold og helse» 😉
   Og takk for fine ord – det betyr mer for meg enn du aner. Å kunne være en inspirasjon er inspirerende i seg selv!

 5. Luisa sier:

  Fine du! Så flink, jeg måtte droppe cardiotreningen min i dag dessverre, formen var ikke helt på topp, men er mye bedre allerede så nå gleder jeg meg til i morgen. Da skal jeg pumpe litt jern hihi. Og fine treningstøy, jeg liker å gjøre treningssenteret litt mer fargerikt selv 🙂 Frokosten så forresten deilig ut, tror jeg skal begynne å ha noen slike, det er jo nesten alle favorittene mine i en og samme rett 🙂

 6. Monica sier:

  Du er så flink, og du skal vite at du er til stor inspirasjon! – 2kg siden midten på Januar nå, har en lang vei å gå, men er på vei – og du og bloggen holder inspirasjonen oppe! 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.