Tehuset

Jeg har fått meg nytt yndlingskafé i byen! I årevis har Deli hatt min favoritte, men denne har de nå fjernet. Dette har ført til et Deli-opphold på flere måneder (det går jo tross alt ikke an å prøve noe nytt), men nå er jeg tilbake i kaféverden igjen. I går var nemlig Erikke og jeg på Tehuset/T. Stedet har fått sekser av Aftenposten, og har over 60 ulike tesmaker, innenfor alle kategorier. Fikk litt Starbucks-feeling der inne, og det er ingen dum følelse.

Tehuset ligger farlig nærme skolen min… Med SÅ mange forskjellige teer kan det resultere i hyppige besøk.

Haha, det var ikke tomt der hele tiden altså, men vi var der helt til stengetid. Neste gang skal jeg ha sjokolade-chai-te! De har kaffe der også, så vet dere det. Håper denne får suksess, for jeg skulle gjerne sett at den ble stående i lang, lang tid. Oss te-elskere har endelig fått et ordentlig sted å gå!

Nå har bolledeigen hevet, og jeg skal rulle ut boller, og sette til etterheving. Og så skal jeg lage lavkarboboller. Og SÅ skal jeg på tur i finværet. Det faste treningsinnlegget kommer senere i dag. Ha en fin søndag, folkens!

13 kommentarer til “Tehuset

 1. L

  Forresten: er det vanlige fastelavensboller eller en Evt sunnere variant? 🙂 gjerne del oppskrifter, hint hint 😀

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Har laget vanlige boller nå (med vaniljesauspulver i), også skal jeg lage lavkarboboller når jeg har publisert dette svaret 😀 Lavkarbobollene kan jeg legge ut oppskrift på til uken hvis det er ønskelig! 🙂

   Svar
    1. Kamilla K Innleggsforfatter

     Så herlig 😀 Nå ble jeg glad. Lager dem nå, og tar bilder av alt, så da skal jeg legge den ut en av de kommende dagene 🙂

     Svar
 2. Going Faster

  Det høres ut som et kjekt sted!! Bortsett fra at jeg blir helt satt ut av så mange valg, haha.

  Så flittig du er med baksten, da! Imponerende! Jeg hater gjærbakst, tar jo så lang tiiiiiiiid! Du er tydeligvis mer tålmodig enn meg.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *