19 februar 2012 -- 9:00

Jeg har fått meg nytt yndlingskafé i byen! I årevis har Deli hatt min favoritte, men denne har de nå fjernet. Dette har ført til et Deli-opphold på flere måneder (det går jo tross alt ikke an å prøve noe nytt), men nå er jeg tilbake i kaféverden igjen. I går var nemlig Erikke og jeg på Tehuset/T. Stedet har fått sekser av Aftenposten, og har over 60 ulike tesmaker, innenfor alle kategorier. Fikk litt Starbucks-feeling der inne, og det er ingen dum følelse.

Tehuset ligger farlig nærme skolen min… Med SÅ mange forskjellige teer kan det resultere i hyppige besøk.

Haha, det var ikke tomt der hele tiden altså, men vi var der helt til stengetid. Neste gang skal jeg ha sjokolade-chai-te! De har kaffe der også, så vet dere det. Håper denne får suksess, for jeg skulle gjerne sett at den ble stående i lang, lang tid. Oss te-elskere har endelig fått et ordentlig sted å gå!

Nå har bolledeigen hevet, og jeg skal rulle ut boller, og sette til etterheving. Og så skal jeg lage lavkarboboller. Og SÅ skal jeg på tur i finværet. Det faste treningsinnlegget kommer senere i dag. Ha en fin søndag, folkens!

Av Kamilla | 13 Kommentarer »
 1. L sier:

  Mm, skal sjekke ut neste gang jeg er i Oslo (som dessverre er sjeldent:()

 2. L sier:

  Forresten: er det vanlige fastelavensboller eller en Evt sunnere variant? 🙂 gjerne del oppskrifter, hint hint 😀

 3. Her så det fint ut! Jeg er latterlig dårlig når det kommer til bakeverk! Kanskje din oppskrift vil funke for meg…

 4. Going Faster sier:

  Det høres ut som et kjekt sted!! Bortsett fra at jeg blir helt satt ut av så mange valg, haha.

  Så flittig du er med baksten, da! Imponerende! Jeg hater gjærbakst, tar jo så lang tiiiiiiiid! Du er tydeligvis mer tålmodig enn meg.

 5. Hilde sier:

  Det så stilig ut! Jeg er litt vinglepetter da når det kommer til så mange valg.. Hmm.

 6. Takk for tips.. Dette stedet må jeg sjekke ut <3

 7. Mira sier:

  Det ser ut som et skikkelig koselig sted 🙂 Håper du har en fin søndag!

 8. Ser ut som et hyggelig sted 🙂 Har gått forbi, men ikke gått inn ennå!

 9. Luisa sier:

  Åh, det perfekte stedet for meg med andre ord! Glede meg til bolleoppskriften 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.