2 februar 2012 -- 9:00

Det var vel bare et spørsmål om tid… Har lest så mange ganger om proteinlefser, så i går måtte jeg prøve. Forventet at det skulle smake høgg, men det kan se ut til at jeg har en ny lunsjfavoritt. Ikke at høgg hadde vært helt galt, for jeg tar tross alt BCAA – og det smaker høgg det. Hva enn høgg er. Uansett. Oppskriften er det Kristine Weber som står for. Veldig enkelt, og veldig velsmakende. Og med et finfint næringsinnhold. Nøyaktig det jeg trengte: mer proteiner. Haha. Dere burde absolutt prøve. Jeg lager med dette proteinpulveret.

Av Kamilla | 21 Kommentarer »
 1. Elin sier:

  Ser godt ut:)

 2. Mira sier:

  Den er jo overalt jo, nå MÅ jeg prøve den. Da vet jeg hva jeg skal i helgen 😀

 3. Phoebe sier:

  Så spennende! Det skal jeg prøve <3

 4. Anette sier:

  Heisann!

  Lurer på om det er mulig å erstatte bakepro/proteinpulver med noe som også er «sunt»? Bor hjemme med foreldre. Dem er ikke noe særlig FOR disse produktene som er dyre, sunne og sånn (om du skjønner???). Er 17 år (og får derfor ikke bestilt disse proteinpulverne på internett uten at mamma eller pappa bestiller).

  • Mari sier:

   Jeg lagde proteinlefser i går, brukte kokosmel og pofiber istedenfor proteinpulver/bakepro, funka kjempefint! Kjøpes på helsekost!

  • Kamilla K sier:

   Skjønner deg godt. Kokosmel er jo relativt dyrt i dette lille landet vårt, men du kan høre om du kan få lov til å kjøpe mandelmel? Det har de på helsekosten. Pofiber får du nok kjøpt på dagligvarebutikken, i hvert fall de med en grei glutenfri avdeling. Vet ikke prisen på dette, men kan ikke se for meg at det er så veldig dyrt. Håper du finner ut av det, for jeg skjønner frustrasjonen din veldig godt. Da jeg begynte med proteinpulver trodde foreldrene mine nærmest at jeg tok dop, hehe.

 5. Going Faster sier:

  Nice! Dine lefser ser jo ut til å ha blitt meget vellykket!! Jeg har kun proteinpulver med sjokoladesmak (som jeg ikke liker, haha. Chocorite som er så populært – jeg bare avskyr det! :P), men må vel kunne finne en løsning. 😉

 6. astrid sier:

  pofiber pleier å koste mellom 20- 30 kroner i matvarebutikker:) Har sett det på Coop Mega og Ultra ihvertfall.

  Hva brukte du som fyll?:)

  • Kamilla K sier:

   Ah, takk for at du delte det 🙂
   Har brukt forskjellig fyll; Sukkerfritt syltetøy (det fra Lerum er min absolutte favoritt), brunost, og kalkunskinke. Den med syltetøy ble best – neste gang skal jeg ha litt kardemomme i selve deigen også. Namnam!

 7. astrid sier:

  mmmm, det skal jeg prøve etter at dagens eksamenslesning er overstått!:)

 8. Tale sier:

  Hei!
  Jeg lurer på om du har bestilt sukrinmelis fra iherb? og om du i såfall kan gi meg en link/navn? Mulig jeg er litt retard, men finner bare sukrin i krystallform..
  På forhånd tusen takk! : )

  • Kamilla K sier:

   Hm… Nei, har aldri bestilt det, kun «sukker»formen. Har aldri funnet det heller, men vet om flere som har blendet sukrinen derfra til melis… Blir vel ikke helt det samme. Så dessverre 😉

   • Tale sier:

    Jaja, jeg får prøve meg litt frem :)Rimelig fersk på ‘kalorivennlig’ baking, så setter stor pris på inspirasjonen jeg får her på bloggen din!

 9. Luisa sier:

  Nam nam! Syns det så veldig godt ut 🙂

 10. Katrine sier:

  Naaam, skal prøves 😀 Kan dette lages med hvilket som helt proteinpulver? Og vet du sånn ca. hvor mange kalorier det er per 100 gram?

  • Kamilla K sier:

   Jada 😉 Men lager du med en sterk smak må du også huske at dette kommer til å prege lefsen. Skal du for eksempel lage en lunsjlefse kan det jo være litt rart med masse sjokoladesmak, men det er selvsagt opp til deg. Aner ikke hvor mye lefsen veier, men det er noe sånt som 250 kcal i hele, avhengig av hvilke ingredienser du bruker. Den er veeeeeeldig mettende. Jeg pleier å dele den i to, og spise halve til frokost og andre halve til lunsj på skolen.

   • Katrine sier:

    Tusen takk for svar! 😀 Du mener at du tar hele og ruller den så det blir to stk? Jeg syns den så så stor ut 😮

    Jeg var og kjøpte meg proteinpulver i stad, men da kjøpte jeg soya protein! Går det an å bruke det? Syns det andre var så sinnsykt dyrt :p hun i butikken mente det gikk fint an å bruke, så nå håper jeg hun har rett 😛 haha

    • Kamilla K sier:

     Ja, ruller den sammen og kutter i to på midten. Den er SVÆR! Og veldig mettende! 😉 Soyaprotein går sikkert fint. Aldri brukt det selv, så kan dessverre ikke si noe om det. Hvis hun sa det så har hun sikkert rett. Bare en måte å finne ut av det på – prøve! 🙂

 11. Katrine sier:

  Gleeder meg til å prøve ut lefsa! nam nam 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.