3 februar 2012 -- 15:16

Jeg er storfan av denne, bare så det er sagt med en gang. Tidligere har jeg brukt en pulsklokke + belte fra Suunto, og Nike+appen (både Nike + iPod og Nike+ GPS) til iPhone. Jeg har kjøpt pulsbelte fra Polar, som fungerer med klokken. Det er ett pulsbeltet som fungerer med Nike+, så sørg for at du kjøper riktig. Det står «works with NIKE+» på det, så det bør gå fint. Uten pulsbelte vil ikke klokken vise pulsen din, naturlig nok. Og før du tar i bruk klokken på mølle, med sensor i skoen, bør du kalibrere den slik at den er tilpasset din skrittlengde. Alt dette står i bruksanvisningen.

Når den ikke er i bruk fungerer den som enhver klokke, og viser tid og dato. Den har tre knapper, og man skjønner fort hvilke knapper som gjør hva. Opp, ned og velg. Ikke spesielt vanskelig. Menyen består av klokke (med alarm), treningsmeny, historie, rekorder, og stoppeklokke.

Jeg har i lang tid vært glad i nikeplus.com – siden der løpeturene lastes opp. Jeg liker brukergrensesnittet, og ikke minst alle mulighetene man har på siden: sette seg mål, se statestikk, melde seg på konkurranser på tvers av landegrenser, konkurrere mot venner, få løpeprogram, se oversikt over alle løpene dine… For å nevne noen.

For å kunne laste opp øktene dine, og tilpasse klokken, trenger du Nike+Connect, som du laster ned gratis fra nikeplus-sidene. Her kan du legge inn vekten din, tilpasse klokkens display, og stille inn intervaller.

Når du skal trene velger du «run» fra menyen, og får opp dette. Skal du løpe ute vil det være naturlig å bruke GPS-funksjonen, og skru av skosensoren. Skal du løpe inne gjør du slik bildet viser. Og skal du ikke løpe, men kanskje sykle, trene på ellipsemaskinen, være på en saltime eller noe slikt, da skrur du av både GPS og skosensor, og bruker kun pulsbeltet. Mulighetene er altså mange, så du bare velger det som passer din økt.

Her fra dagens spinningtime. Moderat intensitet over 45 minutter.

Dette bildet viser to ting. For det første viser det hvordan oppsummeringen av en økt ser ut. Og for det andre viser det at klokken har lys! Bare tapp på klokken, så lyser den.

Sist, men ikke minst: du kan sette klokken rett inn i USB-porten på maskinen din. Det følger med en kabel du kan bruke, men det funker helt fint å kun bruke klokken. Så fort du setter den inn begynner ladingen, pluss at alle nye økter automatisk lastes inn. Når økten er ferdig lastet inn åpnes nikeplus.com automatisk.

Ellers… Klokken tåler at du løper ute med den i regnet, altså er den vanntett. Skosensor følger med i pakken. Det er hakk rundt hele reimen, så den passer de fleste håndledd. Den veier lite. Den er enkel å bruke. Den er genial!

OBS. Jeg kjøpte klokken hos Lefdal og pulsbeltet hos XXL.

Oppdatering: svar på spørsmål jeg har fått om klokken.

 • Må jeg kjøpe pulsbeltet for å se pulsen min? Eller kan sensoren i skoen (eller noe annet) registrere pulsen? Du må ha pulsbelte, som kjøpes ved siden av.
 • Jeg har lagt inn vekten min i Nike-programmet som jeg har lastet ned på Macen. Vil vekten «lagres» på klokken når jeg kobler den ut av Macen, slik at når jeg løper vil kaloriforbruket ta hensyn til vekten min? Vekten blir lagret automatisk når du har stilt den inn på «Nike+ Connect» – og har hatt klokken tilkoblet før bruk. Så kaloriberegningen vil ta hensyn til vekten din, MEN det blir selvsagt ikke nøyaktig likevel, ettersom formen er vidt forskjellig blant folk. Med pulsbelte til vil du få et mer nøyaktig tall, for da er dine hjerteslag med i beregningen.
 • Ser at du også har Nike klokka, og jeg får ikke til å skru av min og den står og suger strøm. Har du noen tips? Den skal ikke skrus av. Har du den på vanlig klokkemodus (noe den går til selv når du er ferdig med en økt) så bruker den minimalt med strøm, som en helt vanlig klokke gjør.
 • Sletting av økter: Vil du slette en økt så gjør du det via nikeplus.com. Gå inn på økten, velg verktøyhjulet, og trykk «delete run». Det hender det tar litt tid (flere tilkoblinger) før økten slettes fra klokken.
 • Jeg har tenkt til å kjøpe meg Nike sin pulsklokke, men fungerer den uten brikken i skoen? Ja, hvis du løper ute kan du bruke GPS-funksjon. Skosensor følger med, men det forutsetter at du har kompitable sko.
 • Intervall-instillinger vet jeg dessverre ingenting om, for jeg har ikke aktivert disse.
 • Det jeg lurer på er om når du setter opp klokka via dataen kan du da velge norsk språk i displayet på klokka? Klokken har engelsk brukergrensesnitt.
 • Jeg har nettopp kjøpt med Nike+ klokken men hvordan kan jeg se økten min på pc? jeg finner ikke et slikt «bilde» som du ligger ut av økten din! Du må installere Nike+Connect (gratis). Når du kobler til klokken i pcen din vil dette programmet åpnes, og når økten din er ferdig lastet opp vil nikeplus.com åpnes, og der kan du finne frem hver av øktene dine, og se slike bilder/kurver/kart.
 • Jeg har endelig gått til innkjøp av en Nike pulsklokke etter inspirasjon fra deg, men jeg sliter litt med chipen i skoen. Den er så forferdelig plagsom! Hvor i skoen legger du den? Jeg bruker Nike-sko som er laget for å bruke chipen, så alle mine løpesko har rom for sensoren i sålen.
 • Hvordan fungerer den klokken når du driver på med andre ting enn løping?  Bruker klokken på spinning og slikt også, men da skrur jeg av distanse-funksjonen (chip og gps) og bruker kun puls.
 • Det har kommet en ny modell av klokken (i flere farger), og forutenom at det ikke følger med skosensor til denne, vet jeg ingenting om den.
Av Kamilla | 96 Kommentarer »
 1. L sier:

  Vurderer STERKT å kjøpe en sånn til løpe sesongen ute starter 🙂 Men en ting jeg har lurt på: lades den for ut?

  • Kamilla K sier:

   Tror du kan trene sammenhengende i 8 eller 9 timer før den må lades igjen. I vanlig klokkemodus skal den fungere i veldig lang tid, husker ikke eksakt tall på det. Den lades ganske raskt 🙂

   • L sier:

    Så genialt 😀 Den har vært på ønskelisten siden ifjor sommer… hehe.
    Lager forresten makronene dine nå! Mmm 🙂 Laget de x antall ganger allerede, haha 🙂

    • Kamilla K sier:

     Åh, herlig! 😀 Håper det smaker! Alt for lenge siden jeg har laget det nå. Men har stått på kjøkkenet i hele dag (nesten) så det blir uaktuelt denne helgen 😛

 2. Tonje sier:

  Åh, høres jo helt genialt ut. Og det der må jo bare være en fantastisk motivasjon. Hm, vurderer det sterkt.

 3. Mia sier:

  Der havnet den på ønskelisten 😉

 4. astrid sier:

  dette har absolutt ingen sammenheng med innlegget – men jeg lurer på om du bor hjemme eller om du har flyttet for deg selv?:)

 5. KamillaH sier:

  Hei.
  Må jeg ha Nike+ sko for at klokken skal fungere? Siden du nevner en skosensor..

  • Kamilla K sier:

   Du må ikke, men det er jo en fordel. Vet man kan få kjøpt sånn lomme til å feste oppå enhver joggesko, men har hørt at de kan være upresise med tanke på å registrere hvert tråkk osv… Men det er jo sikkert kommet nye siden den gang jeg hørte om det, så… 😉

   • Kaja sier:

    Adidas har noe av det samme systemet, så de har også noen sko med hull i sålen til chip. Da jeg var på loplabbet for å finne nye løpesko var det adidas som var best på foten, og eg ble overlykkelig når det vistevseg at den også var kompatibel med Nike-klokka jeg har! 🙂

 6. Ingrid sier:

  Hei FINA, god helg!

 7. Alexa sier:

  Oh, elskbar klokke! Har alltid hatt lyst på klokken, men fikk aldri prioritert det da jeg fikk lønna. Så fikk jeg den til jul av kjæresten 😀 nå klarer jeg ikke å løpe uten den. Jeg digger også at mann kan velge egen coachprogram på Nikesiden. Nå trener jeg meg opp til halvmaraton 😀

 8. Skjønner at det er god motivasjon 🙂 Jeg har en pulsklokke jeg fikk av min kjære, men har så langt ikke åpnet esken.. oups!

 9. Going Faster sier:

  Thankyooooou! 😀 Dette var helt perfekt, og gav meg alle svarene jeg trengte! 😀 <3 Me want! 😉

 10. Marthe sier:

  Hei! Jeg fant oppskriften du har laget på franske makroner, og jeg hadde tenkt meg å prøve den, men jeg har ikke mandelmel. Det står at du selv malte mandlene før, og tenkte jeg skulle gjøre det samme. Men er det bare å male mandlene fint da, eller er det noe mer jeg må gjøre med dem? Takk for svar 🙂

 11. Luisa sier:

  Så gøy! Jeg tror jeg nøyer meg med den rosa herligheten vi to har, men for deg som løper så mye så er jo denne perfekt! Elsket at du bare kan sette den rett inn i maskinen, slike detaljer gir virkelig et ekstra + 🙂 Hihi

 12. Hanne sier:

  Takk for en supert oppsummerings innlegg! Håper du får en fantastisk helg 😀

 13. Lillian sier:

  Hvor ofte drikker du chocorite proteinshake? hvor mange kcal er det i en shake?

  • Kamilla K sier:

   Drikker proteinshake hver dag, mer eller mindre. Ikke alltid chocorite da, har fem eller seks forskjellige bokser med proteinpulver stående, så varierer litt 😉 Chocoriteshakene ligger på 150 kcal for to scoops… Så er det mange som blander med vann, så da blir det 150 kcal per shake. Jeg blander som oftest med skummetmelk, så da blir det 33 kcal mer for hver dl melk jeg bruker 😉 Pleier å bruke 2 dl, så da blir det vel 216 kcal per shake med chocorite.

 14. Lillian sier:

  hvilke andre drikker du da? jeg har kun smakt chocorite og syns den smaker SNOP! 🙂 trenger en proteinshake som smaker godt! finnes det noen bedre?

  • Kamilla K sier:

   Da synes jeg du skal holde deg til den! Drakk den nettopp selv – SÅ god! Har et par fra Star Nutrition, som jeg har kjøpt på gymgrossisten. Og en fra helsekosten, som forøvrig var helt sykt dyr, uten å være noe bedre enn de andre. Men de fra Chocorite er absolutt best på smak, og næringsinnholdet er jo veldig fint 🙂 Hvilken smak er favoritten din? Selv holder jeg en knapp på Chocolate Fudge Brownie, hehe.

 15. Lillian sier:

  Takk for utfyllende svar 🙂 ikke alle bloggere som tar seg tid til å svare! Jeg har bare smakt chocolate fudge brownie – etter anbefaling fra deg såklart 🙂

 16. Elisabeth sier:

  Hei! 🙂 Har veldig lyst på den klokka, men må bare se om jeg har forstått det riktig først..

  1. Man må bruke enten pulsbelte eller skosensor? Pulsbelte om du f. eks skal på time i sal, mens skosensor dersom du skal løpe på mølla? Blir det kanskje mer nøyaktig om du bruker begge samtidig?

  2. Skosensoren følger med i pakken, betyr det at jeg kan bruke hvilke som helst joggesko da? Jeg behøver ikke bruke spesielle joggesko som er laget for dette? :p

  Takker for svar!

  • Kamilla K sier:

   Hei!
   1. Du må bruke enten pulsbelte, skosensor eller GPS. Skosensor om du løper på mølle, GPS om du løper ute. Pulsbelte kan du bruke hver gang du trener, uavhengig av hva du gjør. Så ja, skal du trene i sal bruker du kun pulsbeltet. Skal du løpe ute bruker du GPS og pulsbelte, men du må altså ikke ha pulsbelte for å løpe 😉
   2. Skosensoren følger med i pakken, MEN du må enten ha Nike+sko eller en liten lomme til å feste oppå skoen (kan kjøpes på humac vet jeg, og sikkert en del sportsbutikker). I Nikeskoene som er for nikeplus-systemet er det et liten rom under sålen (inni skoen) der det er plass til sensoren. Bruker du for eksempel sko fra Adidas er det ikke et slikt rom, og du må derfor ha en slik lomme til å feste på skolissene. Skal du løpe ute trenger du altså ikke dette, for da bruker du GPS-funksjonen.
   Håper dette hjalp deg noe 😉

 17. Elisabeth sier:

  Forresten! Viser den pulsen din mens du løper også? Eller viser den bare tid, distanse og kalorier?

  • Kamilla K sier:

   Den viser det du vil at den skal vise 😉 Du kan tilpasse skjermen selv. Jeg har på at den viser distanse og puls, men du kan ha mange forskjellige ting, og du kan velge hvor mange ting som skal vises 😉 Tid, distanse, kalorier, puls, fart, pluss noen andre alternativer jeg ikke kommer på i farta.

 18. Jonas sier:

  Hvordan er denne å bruke opp mot andre aktiviteter feks langrenn? Kan man velge type aktivitet i klokken, evt endre etter man har lastet/syncet mot nike+? Isåfall hvordan forholder «personal records» seg til dette?
  Kan man manuelt slette treningsøkter fra klokken, om man feks skulle glemme å slå den av når man satt i bilen?

  På forhånd takk:)

  • Kamilla K sier:

   Det ville jeg ikke gjort. Selv bruker jeg RunKeeper til langrenn, og du kan bruke et pulsbelte fra Polar til RunKeeper-appen 😉 Men Nike-klokken er hovedsakelig forbeholdt løping (du kan altså ikke velge type aktivitet), så har hørt at også sykkel ute kan lage kluss for den. Klokken er for løpere, slik som hele nikeplus-systemet er 😉 Håper dette hjalp deg!

 19. Kaja sier:

  Tusen takk for super anbefaling og veiledning! Nå er jeg helt sikker på at jeg må bytte til denne klokka 🙂
  Har alltid trent mye, men har i det siste klart å trappe det opp enda mer etter en skulderoperasjon pga. håndball. Derfor blir klokken en liten «belønning» for at jeg har klart det!

  Leser bloggen din fordi du inspirerer veldig med oppskrifter, trening og kommer med supre tips! Keep up the good work! Vil ønske deg en herlig uke videre 😀

  • Kamilla K sier:

   Så herlig! Jeg ELSKER min! Nesten så jeg er sint for at jeg ikke kjøpte den før, men jeg hadde også satt meg den som premie for et mål, så får heller tenke at den var ekstra fortjent da den først kom i hus 😀 Håper du blir fornøyd med din, og bra jobba med å trappe opp treningen! 🙂
   Herlig uke til deg! Takk for fine ord 🙂

 20. June sier:

  Hei! Har kjøpt meg denne klokka nå, og prøvde i dag å laste opp min første treningstur. Kommer opp på Nike + Connect at all ny aktivitet er lastet opp, men finner ikke økta inne på profilsiden inne på nikeplus.com. Har du peiling på hva dette kan komme av? 🙂

  • Kamilla K sier:

   June: Hei! Første gangen tok det faktisk en dag for meg, uten at jeg helt aner hvorfor. Har du prøvd flere ganger? Hvis du fortsatt ikke finner den foreslår jeg at du sender en mail til Nike 😉 Jeg aner ikke hva det kommer av. Lykke til! 🙂

 21. vibeke sier:

  hei! jeg forstår ikke åssen jeg får opp pulsen????
  kan du være så grei å være behjelpelig 🙂
  jeg har både klokka og bandet!!

  hilsen vibeke

  • Kamilla K sier:

   Vibeke: Hei. Det står i guiden 😉 Du må gå på run, options, new sensor mens du har på deg beltet. Så skal den finne beltet (kan ta litt tid), og legge det til på samme side som «gps», «shoe pod» og der du starter økten. Så må du huske å ha den på «on» når du skal trene. Håper du forsto. Lykke til!

 22. Stinek sier:

  Hei. Jeg har denne klokken.. Har løpt en del uten pulsbelte.
  Men nå har jeg endelig kjøpt det.
  Men det tar så lang tid før det kobler seg til klokken??
  Har du opplevd det???

 23. Frank sier:

  Hei Camilla
  Jeg har lest bloggen din og ser at du er fornøyd med nike`n Det jeg lurer på er om når du setter opp klokka via dataen kan du da velge norsk språk i displayet på klokka???

  • Kamilla K sier:

   Frank: Hei. Jeg er knallfornøyd med den! Klokken har kun engelsk brukergrensesnitt såvidt jeg vet 😉 Kamilla (med K, hehe)

 24. Per Gunnar sier:

  Hei Kamilla.
  Lurer på om den viser gjennomsnittstid?

  Hilsen PG

  • Kamilla K sier:

   Gjennomsnittstid? Altså gjennomsnittshastighet? Det gjør den. Og total tid, forbrente kalorier, distanse og puls. Og på Nike-siden kan du se ytterligere informasjon når du har lastet opp økten.

 25. Ida Talette sier:

  Du begynner kanskje å bli mektig forsynt alle disse Nikerelaterte spørsmålene, men du er jo reine guruen på området.

  Har du tid til å klikke deg inn her et halvt minutt?
  http://www.elkjop.no/search?WFSimpleSearch_NameOrID=nike

  Ut ifra de tre punktene under hver av klokkene, ser det ved det blotte øyet ut som at klokken til 1695kr ikke viser hastighet, noe den til 1799kr gjør.
  Er den til 1799kr en ny versjon? Har scrollet gjennom dine svar her, og du sier jo at klokken din kan vise hastighet?

  Undrende Ida Talette.

  • Kamilla K sier:

   Begynner å få spørsmålene litt opp i halsen ja, hehe 😉 Jeg har den dyreste, den viser alt jeg har skrevet i dette innlegget. Inkludert hastighet, ja. Den som er billigere, som du får i flere farger, er en ny versjon, og det følger ikke skosensor med den, i tillegg til at den visstnok ikke har like mange funksjoner (dette står på elkjøp sine sider).

 26. Tarand sier:

  Hei Kamilla!

  Har du pulsklokken til 1.799,- fra Nike? Du er en utrolig inspirasjon! Helt fantastisk den «forvandlingen» du har gjennomgått og det du har gjennomført med å forandre kostholdet!

  Ha en strålende dag!! 🙂

  • Kamilla K sier:

   Hei. Jeg vet ikke hva klokken koster overalt, så det kommer helt an på hvor du har sett den… Vet ikke hva de nye koster. Jeg har den som kommer med skosensor.
   Tusen takk!
   God kveld til deg! 🙂

   • Tarand sier:

    Ja, selvfølgelig! Men det er bare to modeller? En med skosensor og en uten? Vil være sikker på at jeg kjøper rett 🙂

    Takk! 🙂

    • Kamilla K sier:

     Ja, det er to modeller (som jeg vet om i hvert fall). Som jeg har skrevet i innlegget: «Det har kommet en ny modell av klokken (i flere farger), og forutenom at det ikke følger med skosensor til denne, vet jeg ingenting om den.» Så om det er andre forskjeller har jeg ingen anelse om. Anbefaler den jeg har i hvert fall, den er jeg utrolig fornøyd med! 🙂 Og den kommer med skosensor, og ut i fra hva jeg har sett så er den dyrere enn den nye modellen. Håper du finner ut av det, og at du blir fornøyd!

 27. CT sier:

  Hei!

  Hvordan kan jeg f.eks bruke klokken på skitur? Må jeg ha chip?

  • Kamilla K sier:

   Les brukermanualen?! http://nikeplus.nike.com/plus/support/#answers/detail/article/sportwatch-guide

   Men jeg kan jo godt svare også, selv om jeg aldri har brukt klokken til skigåing. Chipen er til løping. Ved skitur kan du bruke GPS og eventuelt pulsbelte, hvis du har det til. Vil riktignok ikke anbefale å bruke klokken til andre distanseaktiviteter enn løping, for alle rekordene dine vil bli umulige å slå når du løper. Opp til deg. Jeg ville heller brukt RunKeeper, eller en tilsvarende app på telefonen.

 28. Line Marie sier:

  Hei! Hva heter pulsbeltet du bruker? Er det Polar H2 Hybrid? Googler etter beltet du snakker om, men det står ingen steder (heller ikke på XXL side nettsider) hvilket belte som passer med Nike+.

 29. Ingrid sier:

  Hei Kamilla! Veldig læringsrikt innlegg. Eg har likevel eit problem, når eg skal melde meg opp på nike.com må eg ha ZipCode. Eg skriv inn den norske postkoden, men det fungerer ikkje. Ka brukte du som ZipCode? Utrulig irriterande.

  Takk på forhand 🙂

  • Kamilla K sier:

   Hei! Så bra det kommer til nytte 🙂 Det begynner å bli en del år siden jeg registrerte meg der, men bare velg en amerikansk zipcode, så går det vel?! Ala 90210, hehe 😀 Lykke til!

   • Ingrid sier:

    Hei igjen! Herregud, sjølvsagt.. Tusen takk 🙂 No fekk eg registrert min første joggings på Nike+, mykje gøyare no enn når eg jogga uten! Takk for hjelpa 🙂

 30. Cecilie sier:

  Hei! Søkte på sletting av økter på Nike plus klokken og kom inn på din side… Sletter øktene seg selv når klokken er full på din klokke? for nå får jeg ikke til å bruke den siden minnet på klokken er full… Får jeg til å slette alle øktene, eller slettes de gamleste øktene automatisk.

  Cecilie

  • Kamilla K sier:

   Hei!
   Jeg har aldri opplevd å få beskjed om at klokken er full, så det vet jeg ingenting om… Har tydeligvis fikset seg selv på min. Det er vel de femti siste øktene man hele tiden skal ha tilgang til på klokken, mener jeg å huske. Får ikke hjulpet deg noe mer, men Nike er gode på kundeservice så du kan jo eventuelt kontakte dem.

 31. Renate Sjøvold sier:

  Hei Kamilla! Jeg har klokken og er kjempe fornøyd med den! Men jeg får ikke til å bruke klokken ute.. GPSn funker ikke! Så hvordan gjør du det? Jeg har GPS on… Har du noen tips eller forslag? 🙂

  Ha en fin dag! 🙂

  • Kamilla K sier:

   Hei!
   Så bra 😀 Haha, blir nesten stolt når folk sier de er fornøyde, fordi jeg fremmer den klokken så mye at den nærmest blir en del av meg.
   Har du gitt den godt med tid til å finne signal? Det kan ta en stund før den går fra «linking» til «ready» når det er snakk om bruk av GPSen. Også bør du holde armen litt ut, slik at klokken kommer bort fra kropp, mobil og slikt. Prøv noen ganger til, og vær tålmodig 🙂 Kan hende det er dårlig signal der du prøver også, har du variert hvor du kobler den til? Og den bør være koblet til Nike+Connect minst én gang før du bruker GPSen… Sånn, det tror jeg var alt jeg kunne om det, hehe. Si gjerne i fra hvordan det går! Lykke til 🙂

   • Renate Sjøvold sier:

    Hihi, ser den 🙂 Tusen takk for tipsene, å det funket nå! Måtte bare ha god tålmodighet, hihi 🙂 Så nå er det bare å hive på seg klærne og ute å løpe 🙂

    Ha en fin dag videre, Kamilla 😀

 32. Amanda sier:

  hei, kamilla!
  Så glad for at det finnes mennesker som deg, du inspirerer meg! liker å lese innleggene du skriver og dette om nike+ klokken har jeg lest flere ganger. Etter å ha lest om hvor fornøyd du er med den, har jeg bestemte meg for at jeg MÅ ha denne pulsklokken! og med neste lønning blir den kjøpt 🙂 tusen takk for at du har skrevet så mye om den og svart så mye og utfyllende på spørsmålene! Ha en super duper helg! 😀

  • Kamilla K sier:

   Åh, for en hyggelig kommentar! Tusen, tusen takk! Og TAKK for at du setter pris på dette innlegget 😀 Føler jeg har vært/er et levende leksikon når det kommer til den klokken, så det er veldig kjekt at noen faktisk får bruk for det 🙂
   GOD helg!

 33. Camilla sier:

  Hei navnesøster!

  Når du registrerte deg på nike+, for å komme i gang med å registrere øktene dine, så må man fylle ut navn, epost, passord osv. Hva skrev du inn som zip code? Jeg har prøvd på min eget postnummer, fordi jeg ikke helt forstår hva annet jeg skal skrive der. Men får opp at det ikke er tilgjengelig. Har ikke klart å funnet noe løsning via andre nettsider, så håpet på at du husker hva du gjorde når du registerte deg (selvom det sikkert nå er en stund siden) 🙂

  • Kamilla K sier:

   Haha, får dette spørsmålet minst én gang i uken 😀 Så jada, jeg har løsningen: skriv et amerikansk postnummer 😉 Om du virkelig vil slå på stortromma passer det for eksempel med 90210 😉 Ellers er det bare å google hvor som helst i USA, så finner du det! Lykke til, og kos deg med klokken 😀

 34. Linda sier:

  Hei Kamilla!
  Har kjøpt meg Nike+ Sportswatch GPS og pulsbeltet du har skrevet om, men jeg opplever at pulsbeltet slutter å virke i løpet av de første hundre meterne. Har du opplevd dette? Eller vet du eventuelt hva som kan være grunnen? 🙂

  Må også legge til at jeg synes du er en kjempestor inspirasjon, og både trenings- og matinnleggene dine blir satt stor pris på!

  • Kamilla K sier:

   Hei!
   Passer du på å fukte under beltet før du legger ut på tur? Ta vann fra vasken, og gni det godt på innsiden av beltet, mens du har det på. Det gjør at sensoren får best mulig kontakt 🙂
   Kjempestas med slik tilbakemelding! <3

 35. MaritBE sier:

  Så utrolig bra innlegg! Nå fikk jeg bare enda mer lyst på denne klokka 🙂 Tusen takk for tips 🙂

 36. siljeiren sier:

  Jeg får ikke denne til å fungere inne på mølla, hva gjør jeg? Har du noen tips?

  • Kamilla K sier:

   Hvis du har sensor i skoen, og har koblet den til klokken, slik det står beskrevet i bruksanvisningen, har jeg ingen flere råd, tror jeg. Har skrevet stort sett alt jeg kan om den klokken, i dette innlegget, og i kommentarene under 😉 Lykke til!

 37. christine sier:

  Litt sent, men kanskje du kan svare allikevel:) hvordan for du opp at du har brukt den på spinning inne, inkludert distanse? Bruker den inne på spinning, men da får jeg kun opp tid, gj.snitt BPM og kalorier. Har da fotsensor og gps av, kun pulsbelte på av sensorene.

  Ellers; jeg har som nytt av året fått dilla på sykling og klokken funker faktisk til det også. Fester den på sykkelstyret og har på GPS og pulsbelte. Det går an å velge KM/H visning istedenfor antalle minutter pr km og da er den litt mer sykkelvenlig. Det eneste som er dumt er at jeg må ha den innom dataen for hver gang jeg bytter økt (til løping vil jeg har antall min jeg bruker på KM og til sykling vil jeg ha km/h) siden jeg ikke kan velge hvilken av de jeg vil bruke direkte på klokken:( og så er det jo dumt at jeg ikke kan velge at jeg løper eller sykler. Fikk jo stående applaus fra klokka første gang jeg syklet. Dobbel fart og mye laver puls enn normalt;) klokka trodde jeg plutselig hadde blitt i superform.

  • Kamilla K sier:

   Det går bra, jeg ser alle kommentarer 😉 Det går ikke å få opp distanse på innesykling, den må ha kontakt med enten sensor (som trenger nedtråkk mot gulv e.l.) eller GPS. Så distanse på sykling funker kun ute 😉
   Ja, klokken funker fint til annet 🙂 Styrketrening og saltimer også, så lenge distanse ikke er i bildet. Herlig sak, jeg har i hvert fall fått enormt mye glede av den!

 38. christine sier:

  Ja så etterpå at bildet med 10 km ikke samsvarte med bildet over på sykling. Kunne ikke forstå hvodan du kunne få opp distanse inne:P

  Ja, veldig glad i den jeg også. Har en polar som jeg egentlig bruker inne (kjøpt før jeg begynte med utendørstrening og ikke trengte GPS), men den er til reprasjon nå, så nikeklokka får være med på alle øktene. Trenger jo i teorien bare en:) Men når jeg både sykler og løper ute burde jeg nok egentlig kjøpt en sånn overprisa megamonsterklokke for å kunne skille mellom øktene;)

  • Kamilla K sier:

   Haha da skjønner jeg 😀
   Ja, hvis du gjør begge deler kunne det sikkert vært kjekt. Jeg har brukt RunKeeper på telefonen til annet enn løping, men det tapper enormt mye batteri, så skjønner om du ikke vil det 😉 Flink du er!

   • christine sier:

    Må ha den på styret når jeg sykler så jeg kan føle med på fart, så det funker ikke med mobil. Strengt tatt MÅ jeg jo ikke se noen ting som helst underveis, men er jo absolutt kjekkest sånn:)

 39. Jesper sier:

  Hei 🙂 ser at denne er lagt ut for lenge siden, men jeg klarer ikke finne pulsbeltet du snakker om! Kunne du ha funnet den på nett og lagt ut en link?

 40. Rebecca sier:

  eg har kjøpt sånn klokke nå, men det står at eg må ha ein zip kode. hvor får eg tar i den eller finner den??

  • Kamilla K sier:

   Bare velg en amerikansk zip code, systemet er visst fortsatt ikke helt oppdatert for hele verden (haha innlegget er fra 2012, og de har fortsatt ikke fiksa det 😛 )

 41. Kari sier:

  Jeg prover å lage profil på nikeplus.co, men har ikke zip-code, og får ikke laget profil. Hva gjør jeg? Jeg ønsker å laste inn turene mine.

 42. Kari sier:

  He, he.. ser at dye har svart på det før 🙂 Skal prøve! 🙂

 43. Valentina sier:

  Hei! Kjøpte meg klokken i dag og skal på spinning etterpå så jeg får prøvd den ut. Men jeg har ikke noe sted å ha den sensoren annet enn inni skoa, men vil ikke det være ubehagelig? Og har du tips til andre steder jeg kan ha den, evnt treningstightsen?

  Bloggen din var forresten til god hjelp da jeg skulle installere Nike+ Connect. 🙂

  Ha en fin takk!

 44. Mona Holtesmo sier:

  Hei. Får ikke til å slette når memory er fullt. Hvordan finner du verktøyhjulet på nikeplus? Og må klokken være tilkoblet pcen da?

  • Kamilla K sier:

   Hei! Dette innlegget er fra 2012, jeg har ikke brukt den klokken på lange tider (år?!) så jeg får dessverre ikke hjulpet deg. Håper du finner ut av det!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.