Matfest

Ah, i går hadde jeg en aldri så liten matfest etter at jeg kom hjem fra turen med hundene. Som jeg nevnte var jeg virkelig skrubbsulten, så det var bare å sette i gang KitchenAid-maskinen, og på med stekeovnen. Pizzatid! Brukte Kristines alt-mulig-oppskrift som bunn, og toppet med det dere ser på bildene under. Det ble så godt! Og med tanke på at maskinen tok seg av piskejobben, var det også veldig enkelt. En ny hit!

Og etter middag kommer dessert – også på en torsdag.

Mager kesam blandet med ca. 1 ss funlight bringebær, toppet med bringebær, jordbær og mango. NAM!

7 kommentarer til “Matfest

  1. Trine

    Nam nam nam!! Så utrolig godt ut! Urettferdig å friste meg sånn nå som jeg sitter i en trang forelesingssal! 😉

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *