Mandagstrening

Ja, så var det den løpepausen da. Det gikk jo kjempebra… Haha. Nå får jeg vel kjeft av et visst menneske, men det gjør ingenting. 8 rolige km på mølla før 55 min pilates utgjorde en veldig deilig start på denne treningsuken.

Fornøyd jente!

Natta, barna!

9 kommentarer til “Mandagstrening

 1. IdaPida

  flink du er Kamilla! jeg håper å komme forbi den magiske 5km grensa mi snart, men da burde jeg kanskje løpe litt oftere enn det jeg gjør:P

  Svar
 2. Elise

  flinke deg! jeg prøvde meg på 3d mølla (er det 3d..?) på gymmen her… vi er ikke så gode venner. liker å løpe ute jeg, ikke at det skjer så mye men 🙂

  Svar
 3. Going Faster

  Det er ikke så lett å holde seg helt unna løping, nei! Er utrolig deilig å ta seg en løpeøkt før en litt roligere time. <3

  Jeg måtte levere inne Nikeklokken min i dag, jeg. Buhuu! Den var nok defekt på et vis. Jeg fikk nemlig bytte beltet, men den ville ikke samarbeide med det nye heller. Så da får jeg ny klokke om en ukes tid istedenfor. Da MÅ det jo bare funke! 😀

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Ja, det var utrolig deilig før pilatestimen. Føler ikke det holder med kun den timen, og jeg savnet løpingen, så… 😛
   Åh, så kjedelig! Men da bør jo alt funke da, når alt er nytt igjen! Haha. Skal ikke være lett alltid 😉

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *