14 februar 2012 -- 9:00

Mager vaniljekesam og ferske jordbær. Dere kan vel tenke dere hvor godt det var… Sommerfølelse!

Av Kamilla | 16 Kommentarer »
 1. Going Faster sier:

  Så deilig! Du lager det jo til så delikat også… <3 Mager vaniljekesam har jeg aldri sett, men det blir nok populært!!

  Et spørsmål: Jeg har kjøpt meg Nike klokken, wehuu! Men lurer på hvordan man får koblet pulsbeltet opp mot klokken? Står ingenting om det i bruksanvisningen...? Hvordan gjorde du det? 🙂 Og kan det stemme at Nike viser at man løper lengre og raskere enn selve møllen viser? Det gjorde den ihvertfall på meg, men det kan jo være fordi det var første gange jeg brukte sensoren, og ikke hadde festet den godt nok på skoen. (Løper ikke i Nikesko, så har en slik pouch til den.)

  • Kamilla K sier:

   Tror ikke vaniljekesam er noe nytt altså, føler jeg har spist det en stund… Men det er svært få butikker som har det, jeg har bare funnet det på Jacobs i Oslo…

   Pulsbeltet kobler du opp til klokken via klokken. Gå på «Add sensor» eller noe slikt. Er på skolen nå, så har ikke klokken foran meg. Men du finner svar på nikeplus.com 😉 Min klokke pleier å vise ganske likt som mølla, så jeg vet ikke hva det kommer av. Vet ikke om det går an å kalibrere sensoren mot klokken slik det går med appen. Og GRATTIS med klokke – den er herlig! 😉

   • L sier:

    Jeg er så SJALU! Vil ha en sånn klokke jeg også! Men sparer opp til drømmekameraet, Sony a77 (kun 2000,- unna!!! :D).. får heller kjøpe klokken senere i vår..

    • Kamilla K sier:

     Yey, du nærmer deg 😀 Jaaada, klokken forsvinner jo ikke, så du får bare spare 🙂

     • Going Faster sier:

      Jeg prøvde det du skriver, og det stod at den fant hjertesensoren, men så skjedde det ikke noe mer, og jeg har ikke fått opp heartrate som noe valg under sensorer. (Der man velger om man vil ha på gps eller skosensor). Merkelig! Ble heller ikke registrert noen hjerteslag under økten i går, selv om beltet viste pulsen på selve mølledisplayet. Hmm…

      Når det kommer til fart og distanse har jeg funnet ut at jeg må kalibrere sensoren ved å ta en utendørs løpetur med både sensor og gps på – da vil den instille seg riktig for mine steg. 😀

      # Hihi, ja – to gøye ting på en gang! Hurra! Klokken fikk jeg til 1400 fordi jeg kjenner en som jobber på Lefdal, så da slo jeg like godt til! Selv om jeg egentlig sa til meg selv at det var for dyrt, hehe. 😛 (Har en tendens til aldri å høre på meg selv, på godt og vondt, haha).

      • Kamilla K sier:

       Hm… Høres rart ut. På meg kom den opp som valg da. Du har valgt RUN -> Options -> New Sensor, ikkesant? Det var i hvert fall sånn jeg gjorde det da jeg la til min. Nå er jeg hjemme, så nå sjekket jeg en ekstra gang for å se at jeg sa riktig, hehe.
       Ja, lurt! Min blir som sagt veldig lik, men kanskje jeg har veldig typisk steg som de har tatt utgangspunkt i, eller noe. Ikke vet jeg. Folk har jo forskjellig lengde på skrittene sine, så det er uansett lurt å få kalibrert på en eller annen måte. Og å gjøre det ute er jo smartest! 🙂
       HELDIG! 😀 Så herlig da. I dette tilfellet synes jeg du gjorde rett i å ikke høre på deg selv, haha 😀

       • Going Faster sier:

        Jepp, akkurat det jeg gjorde. Og den finner jo sensoren, den ville bare ikke «beholde» den, på en måte. Grrr, hater når ting ikke virker/jeg ikke får det til! :/ Har gjort akkurat som det står på nike sine sider. De sier der at det er fabrikkfeil på en del av beltene, så det kaaan jo være noe sånn, men jeg får prøve noen ganger til før jeg får tilsendt et nytt. Takk for hjelpen uansett, du er en knupp!

        • Kamilla K sier:

         Åååå, så irriterende! 🙁 Kjenner jeg blir frustrert på dine vegne – vet jo hvor mye du løper, og ikke minst hvor mye du egentlig ikke skulle ha den klokken nå, haha. MEN det ordner seg 😀 Enten så bestemmer den seg for å funke (prøv igjen og igjen og igjen og igjen) og hvis ikke får du et nytt! 🙂

 2. Trine sier:

  Elsker vaniljekesam! Kan tenke meg at det smaker himmelsk med jordbær 🙂

 3. Luisa sier:

  Det er så ufattelig godt 😀 Og best av alt, det minner om sommeren. Jeg elsker mager vaniljekesam, den er den beste 🙂

 4. Maria sier:

  det så godt ut, bruker å spise det samme 😀 bare lurer på en ting, bruker du å gå på saltimer på sats? hvis du ikke har prøvd, bør du prøve VIPR! sykt bra trening, både styrke og kondisjon! 🙂

  • Kamilla K sier:

   En venninne av meg var faktisk på det i går, og sa det var bra. Får se om jeg prøver det en dag, men har liksom alle dagene planlagt så godt. Takk for tipset! 😀 Hm… Er innom noen timer i løpet av en måned. Pilates og spinning, som venninnen min har, går jeg på i ny og ne. Også har jeg startet med yoga igjen, etter en lang pause. Ellers har jeg vært på ganske mange timer, men ikke mer enn en gang eller to… Synes ikke timer er like effektivt som egentrening. JO! Crosstraining! Åh, den timen er best! Jeg har vært utrolig heldig med instruktørene på den timen, i tillegg til at det bare har vært ca. 8-10 stk i timen… Virkelig fått kjørt oss! Det har vært sånn trening hvor jeg har hatt lyst til å bare falle i bakken underveis, for å slippe å fortsette. Men så føles det vanvittig godt etterpå! (Og dette ble en stil ser jeg…)

   • Going Faster sier:

    Hehe, sånn er jeg også. Vil ikke måtte endre på min egen treningsplan fordi jeg skal på timer! Da passer aldri med restitusjon osv… Men Crosstrainingen er råbra! 😀 Bare at torsdagene (med den beste instruktøren) passer så sjelden for meg… Yoga og BodyBalance kan jeg heldigvis gå på når som helst, herlig restitusjonstrening og så godt med litt tøy og bøy.

    • Kamilla K sier:

     Haha, ja jeg er kanskje en smule sta når det gjelder rutinene mine, men det er jo en grunn til at de er så godt innarbeidet – de funker for meg! 😀 Liker at jeg ikke er den eneste som er sånn, haha! Yogaen blir en ekstraøkt for meg, ettersom jeg ikke fant noe mulighet til å bytte ut en av øktene nå med den timen jeg vil på. Haha. Men som du sier – godt med litt bøy og tøy.

 5. Katrine sier:

  Åhhh SÅÅ fint laget! 😀

 6. Dette så deilig ut 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.